Q&A ÄIDIN KANSSA

kaupallinen yhteistyö: fennia

Youtuben puolelta löytyy jälleen toivevideo, eli te kysyitte ja me äidin kanssa vastailimme. Kysymyksiä tuli paljon ja tästä tuli mun mielestä ihan hurjan kiva! Puhutaan pääsääntöisesti yrittäjyydestä ja äitiydestä, toivottavasti tykkäätte! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 comments

 1. Hanna September 27, 2020

  Vitsit tota sun raskaushehkua! ? Video toisensa jälkeen susta oikein huokuu hyväntuulisuus ja positiivinen energia about parinsadan kilsan päähän! ?
  Mielenkiintoinen video muutenkin, vaikkei yrittäjyys omissa suunnitelmissa olekaan. Ihailen kyllä sussa sun heittäytymiskykyä erilaisiin juttuihin, ja tuossa videolla huvittikin tuo erilaisten projektien määrä ?

  Reply
  • Alexa September 27, 2020

   Eikää! Voi miten ihana oot, kiitos ?❤️ Tuli ihan super hyvä mieli tästä! xx

   Reply
 2. Emilia September 29, 2020

  Äidit on ihania❤️ Omalla kohdalla oma arvostukseni nousi oman äitiyteni myötä omaa Äitiäni (totta kai myös isääni) kohtaa jo ennestään korkeasta aivan uusiin sfääreihin. Kaikkea hyvää teidän perheelle!

  Reply
  • Alexa September 30, 2020

   Kiitos kovasti ihana! ❤️ xx

   Reply
   • Emmi October 2, 2020

    Ihana tuo teidän välinen luottamuksen ja arvostuksen ilmapiiri ja asenne, että tulee mitä tulee, niin kaikki kyllä järjestyy tavalla taikka toisella :). Myös tuo teidän välinen läheisyys välittyy hyvin videolta. Saat kyllä hyvän pohjan omaan vanhemmuuteen. Ihana äiti sinulla!

    Reply
    • Alexa October 2, 2020

     Voi ihanasti sanottu, kiitos! ❤️ Lähetän mammalle terkut! ? xx

     Reply