PROJECT: MICROSOFT (arvonta!)

Sain todella suuren kunnian lyödä hynttyyt yhteen Microsoftin kanssa. Kyseessä on vähän laajempi yhteistyö, joka polkaistaan tänään käyntiin arvonnan kera. Arvonnan pääpalkintona on “matka” Microsoft 8 -taloon, johon sisältyy myös Microsoftin tuotepaketin (Windows -tabletti ja Windows Phone 8-puhelin) saaminen. Arvonta tapahtuu Microsoft Suomen omalla Facebook-sivulla, arvontaan pääset osallistumaan täältä!
Arvonta päättyy tänään!
“Microsoft tarjoaa kahdeksalle ennakkoluulottomalle ja rohkealle persoonalle unohtumattoman kokemuksen viettää yksi päivä uniikissa Microsoft 8 -talossa 12.huhtikuuta 2013.
Kun yhteen tilaan kerätään neljä mielikuvitusrikasta kaduntallaajaa ja neljä persoonallista bloggaajaa, tuloksena ei voi olla muuta kuin unohtumaton kokemus. Päivän aikana taloon valittu porukka ratkaisee yhdessä erilaisia haasteita, jotka sisältävät niin kokkailua, valokuvausta kuin urheilua. Haasteiden selvittämisessä auttavat Microsoftin laitteet ja sovellukset sekä talossa vierailevat eri alojen ammattilaiset kuten kokkitaituri Meri-Tuuli Lindström. Päivä huipentuu cocktailtilaisuuteen ja yllätysesiintyjän yksityiskeikkaan Miltton Showroomilla.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.