Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pre Wedding Beauty Favourites

may 6, 2018, Beauty

1. essie mademoiselle Hääkynnet tulee olemaan tosi simppelit ja klassiset, eli ei rakennekynsiä tai blingblingiä tälläkään kertaa.

2. MAC Warm Soul Täydellisen poskipunan löytäminen häämeikkiin oli oma haasteensa, mutta vanha suosikkini Warm Soul toimii ihanasti. Se tuo heleyttä poskiin, mutta olematta kuitenkaan liian pinkki.

3. Tom Ford Blush Nude. Päädyin tähän huulipunaan, sekin on vanha suosikki jonka löysin uudestaan. Ihan täydellinen!

4. Dermalogica Daily Microfoliant. Olen puhunut tästä teille kyllästymiseen asti, mutta kerta kiellon päälle! Tämä on oman ihonhoitoni kulmakivi ja se on myös kovassa käytössä nyt häiden kynnyksillä, jotta saan pidettyä ihoni tasaisena ja kuulaana. Jos et ole testannut, niin kannattaa esimerkiksi ostaa tämä matkakoko alkuun, sekin riittää jo pitkäksi aikaa

5. Estee Lauder DayWear-kosteusvoiteen löysin mun ja Sabinan tekemän videon kautta, Sabben suosituksesta. Se kosteuttaa ja heleyttää ihoa ja siinä on myös aurinkosuojaa. Se mukautuu omaan ihonsävyyn ja on tosi hyvä tuote ihan sellaisenaan tai meikin alle.

6. GlamGlow Supermud on myöskin vanha suosikki jo varmaankin viiden vuoden takaa! Loistava naamio, joka puhdistaa ihohuokoset tehokkaasti. Yleensä laitan tätä t-alueen epäpuhtauksiin ja kosteuttavaa naamiota kuivempiin kohtiin.

7. Dermalogica MultiVitamin Power Recovery Masque Kosteuttavista naamioista suosikkini! En edes muista kuinka monta tuubia olen kuluttanut, mutta monta. Käytän tätä yleensä muutaman kerran viikossa ja annan vaikuttaa yön yli.

1. essie mademoiselle I’m going to keep my wedding manicure plain and simple. So there will be no bling bling this time either! 

2. MAC Warm Soul It was quite hard to find the perfect blush to my bridal look, but I decided to go with my old favourite. It’s actually perfect! 

3. Tom Ford Blush Nude It’s the perfect nude lipstick, I’ll be using this during my wedding day as well. 

4. Dermalogica Daily Microfoliant I know I have been talking about this on and on for years, but I can’t help praising it! It’s my go-to skincare product and I’m currently using it daily to keep my skin looking and feeling flawless. 

5. Estee Lauder DayWear It’s definitely a cult product and I totally love it. It’s a great product to wear underneath makeup and also during those no makeup days. 

6. GlamGlow Supermud I have been raving about this mask for the past five years, but it’s still working! 

7. Dermalogica MultiVitamin Power Recovery Masque My favourite product to keep my face hydrated. I usually use it twice a week, all over my face and neck and leave it overnight. 

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *