Powdery Pink

Ray-Ban Sunnies from Zalando*Mint&Berry Coat from Zalando*Gucci Bag / Soft Coat Sweater
Tiger of Sweden Pants / Acne Shoes

Juuri kun viime viikolla hehkutin vaaleanpunaista neulettani, niin täältä tullaan taas! Joku on selkeästi mennyt pikkasen sekaisin kyseisestä väristä? Tuntuu melkein paluulta ala-asteelle, heh. Ei mutta eikö olekin aivan ihana takki? Kerrankin jotain muuta kun mustaa! Ja just sopiva näille keleille.

Tällä viikolla on muuten aikamoista hässäkkää. Tänään kuvaan teille uutta videoa, huomenna on isot kuvaukset (jännää!) ja sunnuntaina lähdetään äidin kanssa Milanoon. Kaupunki itsessään on äidille entuudestaan todella tuttu, mutta ajateltiin tehdä päivä retki Como-järven äärelle. Onko teillä jotain täsmävinkkejä sinne? Mihin kylään kannattaisi suunnata ja olisiko tiedossa jotain ihanaa ravintolaa kauneine näkymineen? Täällä harjotellaan jo dronella lentämistä, jos osaisin itse hiukan kuvailla Italiassa – vlogia siis jälleen tiedossa. Ihanaa päivää! ♥

Powdery pink, that’s all I have been wearing lately! I’m just all about it, it’s so nice to wear something else besides black and grey. The coat is everything, it’s perfect for this spring weather – I also got a lot of compliments when wearing it.  Do you like it? 

This week is pretty hectic. Today I’m shooting a new video, tomorrow I’m having a huge commercial photoshoot (exciting and nerve-racking at the same time) and on Sunday I’m traveling to Milan with mom. Do you have any tips that you would like to share? We are also doing a day trip to lake Como and we have no idea were to head / eat etc. Let me know if you have some tips! Have a great day! ♥

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

27 comments

 1. Suosittelen ehdottomasti Bellagio pikkukylää. ?❤️??

  Reply
  • Alexa April 4, 2017

   Kiitos vinkistä ihana! :) xx

   Reply
 2. hanna-mari April 4, 2017

  Ihanaa että menette Comolle! Se on ihan mieletön paikka :) Suosittelen menemään ainakin Varennaan – se taitaa olla Comon ainoa kylä jossa on juna-asema, pääsee siis kätevästi Milanosta sinne ja takaisin. Siellä on ainakin kaksi huikean hyvää ravintolaa: Al Prato ja Il Cavatappi. Nauttikaa matkasta!

  Reply
  • Alexa April 4, 2017

   Kiitos vinkistä ihana! :) xx

   Reply
 3. Elina April 4, 2017

  Oih, Como! Mun mielestä Varenna oli kylänä ihana, pieni ja todella kauniita värikkäitä taloja järven rannalla. Siellä on ainakin yksi ravintola (jonka nimeä en muista), josta sai todella hyviä pizzoja kohtuuhintaan. :-) Ja Varennasta pääsi lautalla toiselle puolelle järveä, jossa oli mun mielestä enemmän turistimainen isompi kylä.

  Anyway, ihan sama minne meette Comolle, niin tulee olemaan ihanaa!

  Reply
  • Alexa April 4, 2017

   Jee, huikeeta ihana kiitos! :) xx

   Reply
 4. Essi April 4, 2017

  Haha täällä myös sunnuntaina nokka kohti Milanoa ☺️

  Superia reissua teille!

  http://www.essiesophie.com

  Reply
  • Alexa April 4, 2017

   Hei jee, saatetaan siis törmätä koneessa :) xx

   Reply
 5. Isa April 4, 2017

  Como on ihan mun lempimesta! Siellä tulee käytyä vähintään kerran vuodessa (asutaan semilähellä siis). Bellagiota joku jo suosittelikin, se on kaunis paikka :) Myös Comon kukkulalle kannattaa mennä, jos on hyvä sää (pääsee sellaisella pikkujunalla tai sitten voi tietysti varmaan kiivetäkin sinne). Mutta itse tykkään vaan pyöriä putiikeissa ja kahviloissa kiireettömästi :)

  P.s. Ihana takki!

  Reply
  • Alexa April 4, 2017

   Oi kuulostaa ihanalta! Kiitos! xx

   Reply
 6. Natali April 4, 2017

  Looking beautiful and stylish as always! I think that pink coat is a must have item this Spring!

  https://lartoffashion.com

  Reply
 7. Roosa Mononen April 4, 2017

  Jes en malta odottaa uusia matkavlogeja! Ja oi nyt on kyllä itsekin pakko viimeistään kaivaa trenssi ja muut kevät takit esiin!
  http://roosamononen.com

  Reply
 8. sofia April 4, 2017

  Min favorit färg <3 kolla in min midnight blue post idag. Kram // Sofia i Zurich

  Reply
 9. Janni April 4, 2017

  Mitä matskuu toi takki on kun se on niin ryppyisen näkönen? ?

  Reply
 10. Martyna April 5, 2017

  Love your coat! :)

  http://maartinikaa.pl

  Reply
 11. LadyBlue April 5, 2017

  Meillä lähtö vasta lähempänä pääsiäistä, mutta Comolle majoitutaan ja sieltä sitten piipahdetaan Milanossa ja muualla missä nyt huvittaa :) Bellaggio ainakin on nähtävä, sitä on niin paljon kehuttu.

  Reply
 12. Veera April 5, 2017

  Aivan ihana takki! Juuri tuollaisesta olen itsekin haaveillut jo pidemmän aikaa! :)
  https://byveera.blogspot.fi/2017/04/green-dress-20-1st-of-april.html?m=1

  Reply
 13. Mirjam April 5, 2017

  Como on ihana ja täältäkin vahva suositus Bellagio+Varenna yhdistelmälle. Niiden välillä lyhyt lauttamatka, joten helposti tutustuu molempiinkin samalla kertaa. Varennassa Villa Monastero on aivan must, siellä on upeat puutarhat aivan järvenrannalla. Itselleni jäi Comoa kiertäessä juurikin tämä paikka parhaiten mieleen. Mukavaa reissua! :)

  Reply
  • Alexa April 5, 2017

   Jee huikeeta, kiitos paljon! ? xx

   Reply
 14. S April 5, 2017

  Hei, olen asunut Italiassa nyt pari vuotta, enkä Bellagioon toiste lähtisi. Sinne vievä kapoinen serpentiinitie kun kulkee kallion kyljessä ja alla avautuu pudotus järveen. Tähän kun lisätään keskellä tietä vastaan kaahaavat piittaamattomat autoilijat ja moottoripyöräilijät niin minua ainakin ahdisti ja jopa pelotti se, että seuraavan mutkan taakse ei ollut näkyvyyttä. Jos hermosi kestävät kuvaamani kaltaisen kurvailun, niin suosittelen käymään ainakin Villa Melzin puutarhassa – näin keväällä se on varmasti upea kukkaloistossaan, sillä jo syksyllä puisto oli hätkähdyttävän kaunis kirjavine puineen!

  Reply
  • Alexa April 5, 2017

   Hyvä tietää, kiitos paljon vinkeistä! ☺️ xx

   Reply
 15. maria April 6, 2017

  Ihanaa matkaa – alue on aivan upea ja plussana Milanon läheisyys ja saavutettavuus . Villa D’este on kokemisen arvoinen – lasillinen rose’ta terassilla on vaan niin ihanan rentouttavaa . Comolta löytyy myös pieni lentokoulu, joten jos toivoo pientä jännitystä ja huikeita maisemia , kannattaa kokeilla yksityislentoa järven yläpuolella :)

  Reply
  • Alexa April 6, 2017

   Kiitos ihanista vinkeistä! ? xx

   Reply