postaustoiveita?

Photo by: Dora DalilaMG_9467
Lisää kuvia asusta täällä

Mua kiinnostaisi kovasti kuulla että olisiko teillä mitään postaustoiveita mielessä? Laittakaa kommenttiboksi laulamaan! :)

Lukijatutkimukseen kaivattaisiin muuten vielä vastauksia, joten jos et ole vielä ottanut osaa niin tutkimukseen pääset täältä. Kyselyyn osallistutaan täysin anonyymisti, ja sie vie vaan muutaman minuutin ajastasi. Osallistumisesi merkitsee minulle paljon, suurkiitos!:)

Do you have any wishes considering my upcoming posts? If so, now is the time to let me know! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

37 comments

 1. Mia November 26, 2014

  Ihana neuletakki ja upea tukka!

  http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

  Reply
 2. tanja November 26, 2014

  Esim. päivä kanssani postaus ois kiva, tai vaikka laukkupostaus jossa esittelet kaikki laukkusi :)

  Reply
 3. lil November 26, 2014

  ootko raskaana?:D

  Reply
  • Alexa November 26, 2014

   Haha tätä on arvuuteltu moneen otteeseen vuosien aikana, kun on ollut jotain väljempää päällä! No mutta, eiköhän se selviä sinulle viimeistään yhdeksän kuukauden kuluttua :D xx

   Reply
  • Paula November 27, 2014

   Mä en voi käsittää, miten joillain on häpyä kysellä tällästä! Edes puolivitsillä. Ensinnäkin, se ei kuulu muille. Toisekseen, kuten Alexakin tohon jo vastasikin, niin se kyllä selviäisi aikanaan myös niille, kelle se ei kuulu. Ja kolmenneksi, kysymys saatta olla todella satuttava. Enkä nyt todellakaan tarkoita “näytänkö-mä-muka-siltä-että-olisin-lihonut”-pointtia. Vaan onko kysyjän pienessä mielessä käväissyt, että henkilöllä saatta vaikka olla takana vuosien turha yritys tulla raskaaksi? Tai voi olla, että on saanut lääkäriltä tuomion, ettei voi saada lapsia. Tai mitä jos olisikin juuri saanut keskenmenon?
   Koskaan ei voi tietää, joten vähän voisi miettiä, ennenkuin keneltäkään utelee näin henkilökohtaisia asioita!

   Reply
   • Alexa November 27, 2014

    Loistava kommentti! Nämä on juuri niitä asioita, joita valitettavasti harva anonyymi kommentoija ajattelee jättäessään nimettömän kommentin nettiin. Me bloggaajatkin olemme ihmisiä siinä missä kaikki muutkin, ja täällä painitaan myös ihan tavallisten ongelmien kanssa, vaikka blogissa näkyykin aina se silotellumpi puoli. Mikäli jossain vaiheessa olemme niin onnekkaita että saamme perheenlisäystä, niin tulen varmasti siitä oma-aloitteisesti täällä kertomaan kun sen aika on. Kiitos Paula! :) xx

    Reply
 4. Liisa November 26, 2014

  Olisi tosi kiva kuulla, että mitkä on sun mielestä ne ns. “perusvaatteet”, jotka jokaisen naisen vaatekaapissa tulisi olla.

  Sitten mua kiinnostaisi myös kaikki kauneuteen liittyvät asiat, kuten vaikkapa erilaiset luottotuotteet (kasvojen puhdistus, hiustenhoito yms.). :)

  Reply
  • Alexa November 26, 2014

   Hyviä ideoita, suurkiitos! :) xx

   Reply
 5. Camilla November 26, 2014

  ”What’s in my bag?” -tyyppinen postaus, missä esittelet kaikki sun daily essentials :)

  Reply
  • Alexa November 26, 2014

   Hyvä idea, kiitos! :) xx

   Reply
 6. Christina -Cavaforlunch.com November 26, 2014

  I love your blog, Alexa! Maybe you could do a hair tutorial? :) Kisses from Norway!

  Reply
 7. emma November 26, 2014

  Muutamia kivoja postaustoiveita:
  ○Päivä kanssasi postaus – niin arjesta kuin viikonlopusta (video olisi jees)
  ○Mistä saat inspiraatiota pukeutumiseen tai sisustukseen (kertoisit esim. miksi juuri tollainen on tyylisi pukeutua tai sisustaa (♡))
  ○Kuvaisit katutyylejä silloin tällöin mitkä herättää huomiosi
  ○Syvällisemmät postauksetkin olisivat todella kivoja (mitä odotat elämältä, mistä haaveilet, tavoitteitasi)
  ○Höpöttelypostaukset, joissa vain höpöttelisit niitä näitä
  ○Kertoisit kuvien kera millaisesta tyylistä tykkäät miehillä

  Siinä olisi muutamia toiveita :)

  Jatka samaan malliin, oot noussu mun lempparibloggaajaks!! Ja pidän siitä kuinka vastaat lukijoittesi kommentteihin ♡

  Reply
  • Alexa November 26, 2014

   Vau miten paljon sä keksit! Kiitos ihanasta kommentista, ja mahtavista postausideoista!! :) xx

   Reply
 8. R November 26, 2014

  Oot ihailtavassa kunnossa, ja tuntuu että sulla on hyvä tasapaino terveellisen elämän ja toisaalta pienen itsensä hemmottelun välillä. Olisi tosi mielenkiintoista kuulla, miten oot tähän päässy! Oon ite vasta alottanu tietoisen treenaamisen ja elämäntaparemontin, olisi kiva siis kuulla miten itse aikoinaan päätit aloittaa treenaamisen. :)

  Reply
  • Alexa November 26, 2014

   Heippa! Voi kiitos kauniista sanoistasi :) Voin itse asiassa vastata tähän tässä! Olen koko elämäni treenannut, ja siitä on tullut elämäntapa. Lapsena tuli harrastettua kaikennäköistä ja kilpacheerleadingiä tuli vedettyä SM-tasolla useita vuosia. Cheerleadingin ohessa salikin tuli tutuksi, ja lopetettuani harrastamisen jatkoin treenaamista salilla. Treenaan hyvän olon vuoksi, enkä itseäni piiskaten. Eli säännölliset hemmotteluhetket on siis enemmän kuin sallittuja! Kovasti tsemppiä elämänmuutokseen! :) xx

   Reply
 9. Krista November 26, 2014

  Kaikki inspiraatiopostaukset ja kollaasit on todella kivoja! Olisi joskus kiva, jos joskus tulisi vaikka joku tyylikollaasi miehelle :) Ja vaikka joistakin jutuista, mitä itse himoitset tällä hetkellä. Ruokapostauksetkin olisi ihania. Toisaalta, kaikki mitä kirjoitat on sen verran taattua laatua että periaatteessa on ihan sama mitä kirjoitat, kunhan itse tykkäät ;)

  Reply
  • Alexa November 26, 2014

   Loistavia vinkkejä, kiitos! Toi tyylikollaasi miehelle on mahtava! Kiitos kommentistasi ja kauniista sanoistasi :) xx

   Reply
 10. Martsu November 26, 2014

  Näin joulun alla olisi kiva jokin lahjaidea postaus, esim mitä lahjaksi siskolle, ystävälle jne… :)

  Reply
 11. Julia November 26, 2014

  Moi!

  Musta ois kiva (näin joulun alla ;) joululahjaidea postaukset niin miehelle kuin naiselle ja mitä päälle pikkujouluihin (en muista onkohan sellaista jo ollut?)

  Myös postaus treenivaatteista vois olla kiva!
  Oottelen muuten innolla että teidän koti valmistuu, sulla niin ihana sisustus tyyli! Postauksia siitä ei varmaan tarvitse erikseen pyytää :D ?

  Reply
  • Alexa November 26, 2014

   Loistavia ideoita! Joululahjavinkeistä mun on pitänytkin tehdä, mutta let’s be honest en ole jaksanut alkaa hakemaan tuotteita :D Mutta lupaan tehdä! Täällä myös kuumeisesti odotetaan kotipostausten tekoa, mulla on jo ikävä niitä! xx

   Reply
 12. Miia November 26, 2014

  Mua kiinnostaisi todella paljon kaikki kuvanmuokkaukseen ja kuvaukseen liittyvät jutut, joitain vinkkejä mitä yleensä käytät asetuksena kamerassa, tai mitä toimintoja Photoshopissa :-) tai sitten jotain vinkkejä hyviin asukuviin poseeraamisen osalta!

  Reply
  • Alexa November 26, 2014

   https://alexadagmar.com/tips-for-great-outfit-photos/ Tässä kattava postaus kamerasta, linsseistä ja asetuksista!:) Kuvankäsittelystä en todennäköisesti tule tekemään postausta, sillä koen että se on mun tapa saada kuviin sitä persoonallisempaa ilmettä. Jos paljastan kaikki keinoni, niin mulla ei ole enää ammattisalaisuuksia haha ;) Toivottavasti ymmärrät! xx

   Reply
 13. Nilla November 26, 2014

  Heips!
  En tiedä onko aihe sulle ihan tabu kun ei täällä blogissa ole mielestäni ollut postausta sun poikaystävästä/miehestä? Olisiko postaus teidän yhteisestä arjesta tai millainen pari olette? Tai postaus sun kaikista laukuista samassa postauksessa?
  Mahtavaa lukea sun blogia annat itsestäsi mielettömän positiivisen kuvan ja on ihana huomata miten itsevarma olet vaikka aika paljon on törmännyt ilkeisiin kommenteihin sun ulkonäosta.

  Reply
  • Alexa November 26, 2014

   Heippa! Ikävä tuottaa pettymys uteliaille, mutta haluan kunnioittaa mieheni toivetta pysyä blogini aihepiirin ulkopuolella, ja siksi kyseiset toiveesti jäävät toteuttamatta. Laukkupostaus olisi puolestaan ihan paikallaan, kiitos vinkistä!:) xx

   Reply
 14. Jessica November 27, 2014

  You should do a post about you and your boyfriend! I’m sure he’s such a big part of your life, knowing more about your relationship and how you met would be interesting :)

  Reply
  • Netta November 27, 2014

   Edes sellainen yksipuolinen bloggaus missä et kerro hänestä vaan Hmm… En osaa selittää mutta oisko edes jollain tavalla, rajoituksineen niin että kunnioitat silti hänen yksityisyyttä, mahdollista toteuttaa? Mieti edes asiaa :)

   Reply
 15. marika November 27, 2014

  Toivoisin postausta kodin valaistukseen liittyen. On yllättävän vaikeaa valita valaisimia kotiin ja sulta oon saanut hyviä ideoita sisustamiseen.

  Reply
 16. Netta November 27, 2014

  No tietty ois kiva poikaystävästä postaus. Ja sitten sun tulevaiduudenhaavrista postaus., ja postaus siitä minkälainen olit ennen bloggaamista ja minkälaisia suunnitelmia sulla sillon oli ja miten ne on muuttunut/elämäs muuttunut nyt :)

  Reply
 17. Marie November 27, 2014

  Hi!
  I would love to see some pictures of the streets of Helsinki with christmas lights/decorations! And I love posts about cozy nights with tv shows, tea, manicure time..everything cozy !
  Kisses ;)

  Reply
 18. Karo November 27, 2014

  Videoblogia!!!

  Reply
 19. Zuzia November 27, 2014

  Hello Alexa! :)

  I’ve found your blog through Linda’s blog and I have to say that both are absolutely gorgeous! You girls are so inspired, beautiful and genial. :)

  What about post ideas I was thinking about post what to wear for some more serious occasions (like wedding, baptism etc.) and post about what are you interesting except fashion – do you have other hobbies (maybe collecting something or you are freak about something – movies, books, travels etc). :)

  Best, best wishes from Poland! :D

  Reply
 20. Luuli November 27, 2014

  vaatekaapin peruspilarit naiselle ! :) ja miten lähteä rakentaa/muuntelee asuja niistä.

  Reply
 21. Salee November 27, 2014

  Postaustoive:
  Miten pukea kynähame? Etenkin siis, että millaisen yläosan kanssa? :) Kauluspaita ja crop-top on jo niin tuttuja.

  Reply
 22. sofyache November 27, 2014

  hi, Alexa) i like your blog a looot )

  i would love to know what do your prefer to read. what are your favorite books

  what are your dream job

  Reply
 23. Ina November 29, 2014

  Miten olis talvitakki postaus? Mulla on kauhee takkikriisi ja olis kiva nähdä millaisia talvitakkeja sulla on kaapissa :)

  Reply