Postaustoiveita?

 Kun lähes kaikki edelliset toivepostaukset (kosmetiikka lempparit,laukun sisältö, tyylini peruspilaritlaukkupostaus, lainetutorial jne.) on toteutettu, kaipilisin teiltä taas vähän toiveita ! :) 

Kuvat weheartit

Eli postaustoiveita kehiin! Ja jee mulla on koko viikonloppu vapaata eli hyvää viikonloppua kaikille! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 comments

 1. Kirsi November 5, 2011

  Juu, tuo yllä oleva idea on hyvä eli joku tyylin evoluutio- tyyppinen postaus kiinnostaisi. Samoin sisustuspostaukset, omasta kodistasi tai vaikkapa äitisi luota kun olen ymmärtänyt että vietät sielläkin paljon aikaa :) Tai vaikkapa lempihuivisi. Erilaiset asu- ja tyylipostaukset kyllä kiinnostavat kaikenkaikkiaan joten niitä lisää :)

  Blogisi on huippu!! Kiitos siitä ja mukavaa viikonloppua!! :)

  Reply
 2. Kirsi November 5, 2011

  Ai niin, unohtui sanoa että onnistuisiko postaus kengistä? Kenkäkokoelmasi ja sen lempparit :)

  Reply
 3. ALEXA November 5, 2011

  Roosa:
  Toki käyn :) Ja tuon varmasti toteutan!

  Kirsi:
  Jee voi kiitos ihana! Ja kiitos myös ihanisti ideoista. Toteutan noita varmasti :) Mamma on tekemässä (vaihteeksi) jotain muutoksia sinne, niin varmaan sit kun se on saanut ne toteutettua. Meidänkin kotoa toki teen, pitää vaan eka kysyä J:ltä suostumus :) Kengistäkin teen, totta kai, vaikken olekaan mikään kenkäfriikki :) Niitä on kuitenkin sen verran ettei ne meidän yksiön vaatekaapiin mahdu, niin olen heitellyt niitä mm. äidille, duuniin jne… joten pitää kuvata pala palalta :D

  xx A

  Reply
 4. Anonymous November 5, 2011

  linkitä blogisi! :)

  Reply
 5. Anonymous November 6, 2011

  Olis kiva jos esittelisit kaikki kenkäsi :)!
  Sit talven must have hankinnat/ talven tyylipilarit olis ihan ajankohtainen aihe pian.

  Reply
 6. Anonymous November 6, 2011

  Ruokavaliopostaus!! Esim. päivän ateriat kuvattuna ja selostettuina ja jotain muuta infoa soveltamastasi ruokavaliosta :)

  Reply
 7. ALEXA November 6, 2011

  Anonyymi:
  Hahaa en oo ikinä oikeen tutustunut noihin “linkitä blogisi” – postauksiin, mutta ei hassumpi idea ollenkaan :)

  Anonyymi:
  Jee kengät on ilmeisesti aika toivottu aihe:D Eli saamanne pitää… http://alexadagmar.blogspot.com/2011/09/7-x-winter-must-haves.html tossa on postaus ainakin omista talven must have jutuista :D tosin siinä on myös juttuja, jotka on säästä riippumattomia :D Mutta kuitenkin! :)

  Anonyymi:
  Jee hei toi on jo työn alla! Oon nimittäin napsinut kuvia melkein päivittäin mun safkoista ja ajattelin postailla heti kun on tarpeeksi materiaalia :)

  xx

  Reply
 8. Jossu November 6, 2011

  Jotain treenailujuttua ois kiva lukea, samoin jtn ravintola-ruoka-painotteista. Älä tosin ota paineita että mitään päivän syömingit-postausta tässä odotellaan, koska ne yleensä aiheuttaa sen ettet kehtaa syödä kunnolla koko päivänä (nimim. kokemusta on) :D

  Reply
 9. ALEXA November 6, 2011

  Jee toi ruokapostaus on almost ready! Se on rennosti toteutettu, sillä oon sillon tällön napsinu mun aterioista kuvia :) Apua treenauksesta! Haha no pitää katsoa et keksinkö siitä jotain, oon funtsinu alkaa tekemään jonkun PT:n kanssa yhteistyötä… Saa nähdä!

  Haleja,
  A

  Reply
 10. Anonymous November 7, 2011

  sellainen postaus olisi kiva, että esittelisit unelmiesi vaatteita/kenkiä/laukkuja, joko sellaisia mitä jo omistat tai mistä vasta haaveilet:)

  Reply
 11. Anonymous November 7, 2011

  sisustusjuttuja?
  tytär & äiti-joku tyylijuttu?
  matkustusjuttuja, eli kohteita ja hotelleja + ravintoloita – siis toteutettuja ja haaveita?

  Reply
 12. ALEXA November 7, 2011

  Jee onpa mukavia idiksiä! Äiti juttua oon ajatellut jo aikaisemminkin, kun mamma on ehdottomasti yksi mun tyyli-idoleista! Ja ollaan tässä funtsittu isompaa asuntoa, niin niiltä tiimoilta on varmaan sisustusjuttuja tiedossakin :) Tosiaan kun sisustuksen parissa pyörin 6 päivää viikossa, niin harvoin niitä tänne blogin puolelle jaksaa ahdata! :)

  xx

  Reply
 13. Anonymous November 7, 2011

  jos uskallat, voisit postata unelmistasi työn, perheen, koulun, asumisen tai kaikkien randomasioiden suhteen : ) toki myös kaikenlaiset listat on aina hauskoja… lempileffat, lempimusiikki, näitä-asioita-et-tiennyt-minusta etc.
  tosi makee toi sun uus tukka! näyttää vähän siltä että olisit kasvattanut tollaisen värin itse juurikasvusta (taitaa olla nykyään aika ihannoitu look), mutta siis, kertakaikkiaan onnistunut!<3
  t. vadelma

  Reply
 14. Anonymous November 7, 2011

  kerro vaikka mitä blogeja luet itse? : ) xx

  Reply
 15. ALEXA November 7, 2011

  Vadelma:
  Haha random jutut on aina parhaita :D
  Joo joku katse tulevaisuuten juttu voi olla ihan nappi juttu! Katsotaan ja kiitos ideoista :) !
  Ja ihana ihana kiitos. ! <3

  Anonyymi:
  Joo vois olla kivaa jakaa vinkkejä ;)

  xx

  Reply