Popular Posts in 2015 Round Up

Ajattelin nyt Throwback Thursdayn kunniaksi tehdä katsauksen vuoden suosituimpiin postauksiin. Analytiikoista postauksia selatessa huomasin että blogiani on selattu tänä vuonna jo viisi miljoonaa kertaa – aikamoista. Ehdottomasti suurin blogivuoteni tähän mennessä, mutta suunta on vaan eteenpäin!

It’s #TBT, so I thought that it would be fun to do a popular post round up for you guys! Hope you still enjoy the posts. When checking the analytics I also noticed that my blog has had over 5 million page views already this year, crazy! It has been my biggest year so far, but next year will be even better I bet! ;) 
1. Highlight & Contour Video2. VS BIKINI

3.10 Wedding Facts About Me4. Healthy Banana Blueberry  Bread
5. My Mom Is My Inspiration

Ikivanhoista postauksista tänä vuonna klikkejä on eniten saanut Hel-looks -postaus ja postaus jossa paljastan unelmahäämekkoni (edelleen unelmoin samasta mekosta!)

P.S. Tein sisustusblogiin samanlaisen katsauksen sisustuspostauksista!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 comments

 1. Katja October 22, 2015

  Sun blogin kasvua on kyllä huippuhienoa seurata, täältä saa jokaisella lukukerralla mukaan niin valtavasti inspiraatiota! :) go Alexa!!!!

  Reply
  • Alexa October 22, 2015

   Voi kuinka ihana kuulla, kiitos! :) xx

   Reply
 2. Laura October 22, 2015

  What a great post, love to see what the best posts are.

  Love
  Laura from http://www.mrssparkle.de

  Reply
 3. ninni October 22, 2015

  Hei Alexa!

  Sulla on kyllä upea blogi ja tyyli. Kirjoitat tosi hyvin ja muutenkin tätä on tosi kiva seurata ja inspiroitua.

  Ajattelin kysyä, että voisitko vinkata minulle Helsingistä vaateliikkeitä, joista kannattaisi etsiä juhlamekkoa. Olen osallistumassa gaalaan, jossa pukukoodina on tumma puku. Haluaisin jotain trendikästä pikkumustaa, mikä ei ole liian juhlava, mutta ei myöskään tätimäinen :D Perus ketjuliikkeet on tietysti jo koluttu läpi, mutta näin ei Helsinkiläisenä ei ole mitään hajua mistä kannattaisi lähteä metsästämään. Ja budjetti ei ole mikään älytön. Kiitos kovasti jos ehdit vinkkaamaan :)

  Reply
  • Alexa October 22, 2015

   Voi kuinka kiva kuulla, kiitos! :) Hmm… Kinkkinen kysymys! Nimittäin olisin heti tietysti suositellut Zaraa tai H&M Trend -mallistoa. Myös Karen Milleniltä (Stocka) löytyy todella kauniita mekkoja. Toivottavasti joku muu keksisi vinkata tänne lisää ideoita! :) xx

   Reply
   • Liisa October 22, 2015

    Mä voisin vinkata kurkkaamaan COS:n tarjonnan! Oon ite siellä töissä, ja meillä on tällä hetkellä tosi kauniita juhalmekkoja :)
    Ja muuten! Jos kutsussa lukee tumma puku, niin se meinaa, että miehelle puku päälle ja naiselle juhlamekko. Mekko saa kuitenkin olla minkä värinen tahansa, kunhan se on juhlamekko :) Ihan vaan siltä varalta, jos et vielä tiennyt, hehe :)

    Reply
    • ninni October 22, 2015

     Kiitos Alexa ja Liisa vastauksista! Taidan kyllä käydä ketjuliikkeet vielä uudelleen läpi, sillä pohjoisessa valikoima taitaa olla vähän suppeampi :)

     Liisa, kiitos vinkistä. Muistelinkin että juhlamekko voi olla minkä värinen vain, mutta pikkumustalla nyt harvemmin menee pieleen :D

     Reply
 4. -S- October 22, 2015

  Tuo banaanileivän resepti on sellainen, mitä itse on tullut sivuiltasi kaiveltua useampaan kertaan! :)

  Ninnille vinkkaisin, että jos sovittaminen ei ole välttämättömyys ja nettishoppailu käy, niin asos.com on ehdoton valinta. Todella hyvä valikoima pikkumustia pienellä ja rohkeammallakin twistillä! Ja edullisia mekkoja löytyy sieltä varmasti.

  Jos pitää päästä mekkoja hypistelemään ja sovittamaan, niin suosittelen Stockmannia. Hyvä valikoima, hyvä palvelu. Sieltä löytyy myös Filippa K + Tiger of Sweden joilla klassisia pikkumustia pienellä twistillä. Toki näillä merkeillä on omat liikkeensä myös, ensin mainitulla Aleksanterinkadulla aivan Stockan lähellä, myös svedutikru siinä ihan hollilla.

  Reply
  • Alexa October 22, 2015

   Ah joo totta Asos!!! Sieltä oon ostanut suurimman osan mun juhlamekoista :) xx

   Reply
  • ninni October 22, 2015

   Nettishoppailu kävisi muuten vallan mainiosti, mutta kutsu tuli niin viime tippaan etten ehdi enää mitään tilaamaan :D

   Reply
 5. Sofia October 22, 2015

  Kiva postaus idea, olin muutaman noista postauksista missannut ja tästä oli kiva käydä kurkkaamassa! Plus toi Hel-looks juttu on aivan huikea!:D<3

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  Reply
  • Alexa October 22, 2015

   Jee loistava juttu! :) Joo siis Hel-Looks hahah, se oli sillon 13-vuotiaan Alexan unelmien täyttymys :D xx

   Reply
 6. Laura August 5, 2016

  Mulla rupesi töissä olemaan todella tylsää, kesällä on vaan niin hiljaista, ja rupesin sitten kelailemaan taaksepäin kaikkia sun postauksia. Vaikka aika ahkerasti oon yrittänyt muutenkin seurailla, niin selkeästi on löytynyt vaiheita jolloin kiire ja yliopisto on mennyt blogien lukemisen edelle. Onneksi tässä nyt ollut aikaa lueskella oikein kunnolla! Täytyy sanoa että aivan upea blogi kaikin puolin, näkee että ajatuksella on kaikki kuvat otettu ja postaukset tehty. Oisin vaan ihan mielenkiinnosta halunnut kysellä, että mitä ohjelmaa/sivustoa sä käytät blogin ja postauksien analiitikoiden seuraamiseen?

  Reply
  • Alexa August 5, 2016

   Voi kiitos ihana, tosi mukava kuulla! Jestas sähän oot selannut tosi pitkälle! Mä käytän ihan Google Analyticsia vaan, se on ihan riittävän hyvä :D xx

   Reply