Vuoden luetuimmat postaukset

Vuoteen mahtui älytön määrä sisältöä ja poimin teille yksitoista selkeästi luetuinta postausta. Analytiikkojen läpikäyminen on itselleni aina suurinta herkkua, sillä sieltä näkee konkreettisesti että mikä teitä kiinnostaa. Vuonna 2016 suosittuja teemoja oli videot, hammasprojekti ja kihlat. Mistä haluaisitte lukea tänä vuonna? Videoita tulen tekemään varmasti entistä enemmän ja muutamia uusia teemojaki on mielessä, josta konsultoin teitä myöhemmin enemmän. Nyt ihanaa alkanutta vuotta 2017! ♥

Here are the most popular posts of 2016. Apparently you were interested in my engagement story and videos as well as my teeth project / braces. Would be great to hear your wishes for 2017! ♥

alexa-dagmar-home-820x1230

RANDOM

Kaikki työpaikkani ja palkkani

Tätä postausta oli ihan huikean hauska kirjoittaa ja se herätti myös hyvää keskustelua. 

Tässä on mun kirja Nuoren Naisen Opas

Tämä oli yksi jännittävimmistä postauksista julkaista, ja oli kieltämättä kuvaaminenkin jännää kun Linda näki kirjan ensimmäistä kertaa. 

Näihin tuotteisiin petyin

En olisi uskonut että tästä tulee näin suosittu! Päivitetty versio uusista tuotteista tulee varmasti nyt tulevana vuotena. 

alexa-dagmar-raudat

HAMMASPROJEKTI

Miksi hankin hammasraudat

Moni alkuun ihmetteli hammasprojektiani, joten päätin videon avulla havainnollistaa purentaan liittyviä ongelmia. Hauska katsoa tota videoa nyt jälkeenpäin kun suukalusto näyttää täysin erilaiselta. 

Hammasjuttuja

Tässä postauksessa kerroin hammasprojektistani. 

Braces on!

Tässä vilautin ensimmäistä kertaa rautoja ja kerroin ensitunnelmista. 

alexa-dagmar-home-koti

SISUSTUS

Perfect Living Room

Tässä postauksessa on oikeastaan vaan kuvia olkkarista, kun tunsin sisustuksen olevan viimein valmis. Aloin pohtimaan että johtuuko postauksen suosio siitä että ihmiset ovat provosoitunet otsikosta – ei kai omaa kotia saisi sanoa täydelliseksi? :D 

Apartment Before

Kuvia asunnosta ennen remonttia. 

Home Tour

Koti videolla. 

alexa-dagmar-blogi

KIHLAT 

I said yes!

Tunnelmia kihlauksesta. 

The ring

Paljon toivottu postaus sormuksesta. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Tiina January 1, 2017

  Eniten kiinnostaa muotijutut. Meikkivinkitkin jonkin verran, mutta ehdottomasti eniten inspiraatiota saan itselleni asujutuista. Tykkään kovasti myös sellaisista yleisistä fiilis/reissupostauksista, joissa näkyy ihmisiä ja ihania ravintoloita ym.

  Ihanaa Uutta Vuotta ja kiitos kauniista blogista!

  Reply
  • Alexa January 1, 2017

   Voi kuinka kiva kuulla että ns. “perussisältö” miellyttää :) Kiitos ja ihanaa uutta vuotta sinnekin! xx

   Reply
 2. Eija January 1, 2017

  Ihanaa uutta vuotta myös sinulle, Alexa! On aina yhtä kiinnostavaa ja inspiroivaa seurata blogiasi. Ehdoton ykkönen! Mitä postauksiin tulee, niin kaikki sisustukseen ja kotiin liittyvät ovat itselleni niitä mieluisimpia. Tykkään myös kovasti videoistasi ja esim. nämä aamu/iltarutiini -tyyppiset ovat olleet tosi kivoja. Kiitos upeasta blogista!!!

  Reply
  • Alexa January 1, 2017

   Kiitos paljon ihana! Tällaisista kommenteista tulee aina niin hyvä mieli :) xx

   Reply
 3. Elina January 1, 2017

  Tsekkaathan termin “konsultoida” ;) tässä yhteydessä osuvampi ehkä informoida tai valoittaa. Mutta pikkuvikoja! Upea blogi ja kiitos hienosti tehdystä työstä. Olet niin inspiroiva!

  Reply
  • Alexa January 1, 2017

   Kiitos mukava kuulla! :) xx

   Reply
 4. xod January 3, 2017

  Sun blogi on niin huippu että mua taitaa kiinnostaa kaikki aiheet :D Asut aivan ihania, tykkään myös sisustusjutuista kovasti. Toi “tuotteet, joihin petyin” oli yks mun lemppareita, tollasia lisää! Myös häämietteitä olis kiva kuulla :) Pitkiä videoita en yleensä jaksa kattoa.

  Reply
  • Alexa January 3, 2017

   Jee kiva kuulla, kiitos ihana! :) xx

   Reply