Pool Day

anantara-hotel-resort
dubai-hotel-pooldubai-lunch3dubai-pool-hotel2
Aika menee täällä kyllä ihan super nopeasti! Miten ihmeessä nyt voi olla jo sunnuntai? Eilen oltiin vaan täällä resortilla, niin kun oikeastaan melkein kaikkina päivinä tällä viikolla. Kun nähtävyydet on jo kertaan koluttu, niin päätettiin että otetaan mahdollisimman paljon irti tästä upeasta resortista. Aurinko laskee niin aikaisin, että iltaisin ollaan sitten suunnattu kaupunkiin katsomaan menoa ja meininkiä. Täytyy sanoa että tota aurinkoa jään kyllä kaipaamaan! On niin paljon energisempi olo kun saa vähän valoa ja lämpöä.

Pakko muuten vielä kirjottaa kun lupailin postata tutoriaalin vielä tämän viikon aikana! Kuvasin tosiaan yhden meikkituton kaksi kertaa viime viikonlopun aikana, enkä tosiaan saanut sitä onnistumaan teknisten ongelmien vuoksi. Eli tosiaan pitää taas yrittää nyt alkuviikosta uudelleen kun kotiudun täältä reissusta.

It’s already Sunday! I feel like we just arrived. Yesterday we spent the whole day here at the Anantara Resort, because it was such a lovely sunny day here.  I wish we could stay here longer, but now we are already on the way home. I still have some pics, tips and tricks left for you guys so don’t worry! :) 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. Hs November 29, 2015

  Ihana hymykuva!! :) Dubai olisi kiva kokea uudestaan koska ekan kerran ollessamme siellä sattui todella huonot säät. Vettä satoi melkein joka päivä ja oli kylmää :( Muuten kyllä tykättiin paikasta.

  Reply
  • Alexa November 29, 2015

   Haha joo toi oli oikee tilannekuva :D Liukastelin siellä altaanpohjalla haha. Eikä? Voi vitsi miten huono tuuri, kun Dubaissa on yleensä poikkeuksetta niin hyvät säät… xx

   Reply
 2. Natali November 29, 2015

  Aaaa! Major envy! It’s been so windy and stormy in Helsinki for the past couple of days, I could use some bikini and pool time right now, that’s for sure! :D
  Enjoy your trip Alexa!

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa November 29, 2015

   Soon home! I have already forgotten the winter in Finland :D I’m glad to be back though, there’s no place like home! :) xx

   Reply
 3. Alina November 29, 2015

  Kivoja kuvia! Voisit hymyillä useamminkin kuvissa, hyvältä näyttää :)

  Reply
  • Alexa November 29, 2015

   Kiitos :) Haha mä taas katoin että näytän niin idiootilta kun hymyilen :D xx

   Reply
 4. Hanna November 29, 2015

  Moikka! Vähän ohi aiheesta, mutta muistelisin että olet aikaisemmin jossain postauksessa maininnut käyttäväsi kulmiin Anastasian pomadea sävyissä taupe? Millainen sävy tämä mielestäsi on? Oletko ollut tuotteeseen tyytyväinen? :) ps. Ihania lomakuvia! ;)

  Reply
  • Alexa November 29, 2015

   Heippa! Käytän nykyään ja olen käyttänyt pitkään Brow Wizia, kun koen sen parempana :) Taupe on vähän liian vaalea ja harmahtava mulle… xx

   Reply
 5. Sanna/Beauty Box November 29, 2015

  Näyttää niin ihanalta paikalta. :)

  http://www.beautyboxblog.com/

  Reply
 6. Eneli November 29, 2015

  Oh no! It looks like paradise, instead of that we have big storm and cold in Estonia :D

  http://www.dodolce.com

  Reply
 7. Alina November 29, 2015

  Wow, smiling pictures like the last one in the pool are rare on your blog. I dont know why, you look sooo amazing smiling that way!! :)

  Reply
  • Alexa November 29, 2015

   Thank you! :D I really feel like I look like a complete idiot when smiling that much haha, but I’m practicing it! :D xx

   Reply
 8. Sasha November 29, 2015

  I know Beyonce says Jealosy is the ugliest thing, buuut right now I’m so jelaous of this trip of yours :D Hope you are having the best time:)
  xx
  SASHA

  Reply
  • Alexa November 29, 2015

   Haha don’t be jealous! :D <3 xx

   Reply
 9. Minni December 1, 2015

  Moikka,

  Ihan mielenkiinnosta kyselisin, että hyödynsittekö reissussa sitä Entartainment sovellusta ja ravintolatarjouksia? Olen itse lähdössä kohta reissuun ja tuo kiinnostaa kovasti. Myös muut Dubain ravintolavinkit otetaan mieluusti vastaan :)

  – Minni

  Reply
  • Alexa December 1, 2015

   Joo hyödynsin! Super hyvä :) Pai Thai rafla oli tosi hyvä, mutta ei oo oikeestaan mitään muuta sellasta ihan ylitse muiden paikkaa! xx

   Reply