Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pool Day

november 29, 2015, Dubai

anantara-hotel-resort
dubai-hotel-pooldubai-lunch3dubai-pool-hotel2
Aika menee täällä kyllä ihan super nopeasti! Miten ihmeessä nyt voi olla jo sunnuntai? Eilen oltiin vaan täällä resortilla, niin kun oikeastaan melkein kaikkina päivinä tällä viikolla. Kun nähtävyydet on jo kertaan koluttu, niin päätettiin että otetaan mahdollisimman paljon irti tästä upeasta resortista. Aurinko laskee niin aikaisin, että iltaisin ollaan sitten suunnattu kaupunkiin katsomaan menoa ja meininkiä. Täytyy sanoa että tota aurinkoa jään kyllä kaipaamaan! On niin paljon energisempi olo kun saa vähän valoa ja lämpöä.

Pakko muuten vielä kirjottaa kun lupailin postata tutoriaalin vielä tämän viikon aikana! Kuvasin tosiaan yhden meikkituton kaksi kertaa viime viikonlopun aikana, enkä tosiaan saanut sitä onnistumaan teknisten ongelmien vuoksi. Eli tosiaan pitää taas yrittää nyt alkuviikosta uudelleen kun kotiudun täältä reissusta.

It’s already Sunday! I feel like we just arrived. Yesterday we spent the whole day here at the Anantara Resort, because it was such a lovely sunny day here.  I wish we could stay here longer, but now we are already on the way home. I still have some pics, tips and tricks left for you guys so don’t worry! :) 

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *