Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Polka Dots

july 9, 2017, outfit

Terkkuja aurinkoisesta Tukholmasta! Täällä viikonloppu on vierähtänyt ihan älyttömän nopeasti, mutta takana on ehdottomasti yksi kesän parhaista viikonlopuista. Onneksi olen täällä vielä tiistaihin saakka, niin ehtii kiireettömästi nauttimaan ihanan kesäisestä Tukholmasta hyvässä seurassa. Tänään hengaillaan vielä yhdessä Lindan kanssa ja huomenna äiti saapuu tänne työjuttujen merkeissä. Oli aluksi tarkoitus laittaa tänään kuvia viikonlopulta, mutta tämä asu sai Instagramin meiliboksin sen verran kuumaksi kysymyksistä että ajattelin laittaa nämä kuvat nyt kehiin. Erityisesti kysymyksiä tuli aurinkolaseista, jotka ovat tosiaan nämä Quayn lasit – tykkään niistä hurjasti. Nyt aletaan nauttimaan täällä huoneessa brunssia, viettäkää te ihana sunnuntai siellä! ❤️

Regards from Stockholm! It has been such a lovely weekend together with Linda. At first I thought I would post some pictures from the weekend, but I got so many questions on Instagram regarding this outfit, so I chose to post these pictures first. Most of you were curious about the sunnies and they are indeed from Quay Australia, totally love them! Now we are about to enjoy some Sunday breakfast, hope you are going to have a relaxing Sunday as well! 

Kävin pitkästä aikaa suihkurusketuksessa ja tekijä oli sen verran innokas että suihkutti naamalle kunnon setit ennen kuin kerkesin edes hihkaisemaan että “ei väriä kasvoille kiitos”. Pari päivää meni siis legendaarisella Rossin rusketuksella, mutta nyt se on onneksi haalistunut päivetykseksi.

Quay Sunnies from Zalando*
Zara Dress (similar here and here!)
Gucci Belt
Vintage Chanel Bag
Aquazzura Shoes


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Linda Juhola

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *