Playlist

P.S. Bongasin yön pikkutunteita Booztilla ihan mainitsemisen arvoisen kamppiksen, nimittäin siellä on kaikki uutuudet -25%! Ja nyt ei puhuta mistään muutamasta tuotteesta, sillä alennuksen alla oli yli 4500 tuotetta. Aika mahtava tapa siis aloittaa viikonloppua: Hyvää musaa ja tuntuva alennus sesongin tuotteista! Täältä pääset selailemaan Booztin ale-tuotteita (Yritän pitää itseni kurissa…)
Mahtavaa viikonloppua! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Jossu October 19, 2012

  Oma playlistini on hyvinkin samanlainen – hyvä maku sulla ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 19, 2012

   Thumbs up ;) Pumpissa soi aina toi eka biisi ja mulle tulee ihan sika hyvä fiilis siitä aina!
   xx

   Reply
 2. Anonymous October 19, 2012

  Kuinka turvallista Huutonetissä on myydä vaatteita? Oon myymässä tätä takkia: http://fashionbylinda.blogspot.fi/2012/10/zara-short-puffer-jacket-with-belt.html

  mut toi nettihuutokauppa on viel niin uusi ja vähän pelottava juttu mulle. Osaatko arvioida onko 70 e tollasesta täysin käyttämättömästä takista liikaa, vai pitäiskö suosiolla laskea? Ootko kattonu toimistuskulut jostain postin sivuilta?

  Anteeks tiiän miten ärsyttävää on ku joudut vastailee tyhmii kysymyksii, mut voisitko silti auttaa. Bloggajilta näist asioist tuntuu niin luontevalta lähtee ensimmäisenä kysymään apua :(

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 19, 2012

   Siis siellähän on tosi helppoa myydä! Itse laittaisin lähtöhinnaksi ehkä 40€, niin siinä on sitten vähän huutovaraakin ihmisille :) Oon arvioinut postikulut ihan fiiliksen mukaan, takille laittaisin ehkä 10€. :)

   xx

   Reply
 3. Hanane October 19, 2012

  i love love love you Alexa and i like this playlist

  Reply
  • Alexa Aavarinne October 19, 2012

   Aww so sweet of you! Thanks<3

   xx

   Reply