Plans for this week

Hupsis. Nämä asukuvat on otettu Nycissä kuukausi takaperin ja olin täysin unohtanut nämä arkistoihin. Mutta eipä se haittaa, mennään näillä tänään.

Whoops. These outfit pictures have been taken in NYC about a month ago. I had totally forgotten them but I think it’s okay to publish them now.

Minkälainen loppuviikko on siis edessäpäin?

Keskiviikko
Huomenna mulla on vapaapäivä, eli aamulla teen paperihommia ja iltapäivällä menen fyssarille ja ripsihuoltoon. Illalla Linda tulee meille yökylään.

Torstai
Torstaina mennään aamulla avaamaan Tripla ja samalla Suomen ensimmäisen Reserved-liike Lindan kanssa. Ollaan hostaamassa avajaisia klo 12 saakka.

Iltapäivällä meillä on pidempi studioslotti, kun nauhotetaan vuoden viimeisiä vierasjaksoja. Niissä on aina oma hommansa, kun parhaimmillaan saa koordinoida kolmen eri maassa asuvan kanssa. Toki aina voisi tehdä Skype-jakson, mutta se ei vaan ole sama juttu. Vähän kun työhaastattelu kasvokkain vs Skype-haastattelu, on se vaan eri. Hyviä jaksoja tulossa, en malta odottaa!

So, what are my plans for the this week?

Wednesday

Tomorrow I have a day off which means I’ll do some paper work in the morning. In the afternoon I’m going to the physiotherapist and to get my lashes done. In the evening Linda and I will have a sleepover.

Thursday

On Thursday morning Linda and I will open the new shopping center, Tripla and at the same time the first Reserved -shop in Finland. We will host the opening until 12 o’clock.

In the afternoon we will be at the studio for a longer time because we’ll record the last podcast episodes with guests this year. Sometimes it might be hard to coordinate if our guests don’t live in Finland. On the other hand we could always make a Skype episode but it’s just not the same thing. Just like a job interview.

Perjantai
Perjantaina pidetään Lindan kanssa suunnittelupäivä. Viedään eteenpäin ensi vuoden suunnitelmia monenkin eri projektin osalta ja tarvittaessa pyörähdetään vielä studiossa.

Lauantai
Lauantaina suunnataan I Love Me -messuille, jossa ollaan yhdessä EU-Komission kanssa. Ollaan komission osastolla 11-13 ja tuossa välissä myös lavalla haastattelemassa asiantuntijaa. Jännää!

Messuilta lähdenkin suoraan Mallorcalle, jossa muutama ystävä on toivottavasti laittanut lomaskumpat kylmään. Varattiin lomareissu mun saikun aikana, nimittäin halusin että on jotain mitä odottaa ja ottaa vielä vähän kesää takaisin. En malta odottaa!

Friday

On Friday Linda and I will have a “planning day”. We will continue planning our different projects for the next year. And if needed we will go to the studio.

Saturday

On Saturday we will go to I love me -exposition. We’ll be there at the EU -Commission department from 11 to 13, also as interviews. Exiting!

After that I’m leaving for Mallorca. Hopefully my friends will have some sparkling wine ready for us when I arrive. We booked the trip while I was on my sick leave. I wanted to have something to wait for and at the same time get summer back for a little while. I can’t wait!

Celine sunnies
Bmuir Alexa Turtleneck
Zara Trousers
Chanel Bag
Chanel Shoes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Jenni S. | big mamas home October 15, 2019

  Ihan kiva asu. Kattelin just sun parin vuoden takaisia postauksia ja sun tyyli on kyllä muuttunut. Täytyy myöntää, että ne vanhat asut inspiroi mua enemmän. #revitytfarkut
  Vaikka on sun blogia muutenkin kiva lukea. Sisustusjuttuja vois tulla vähän lisää. 😊

  Reply
  • Alexa October 15, 2019

   Kiitos 😍 Niin se tyyli muuttuu ja kehittyy. Tykkään nykyään paljon minimalistisemmasta pukeutumisesta, kun vaatteet kestää paremmin aikaa ja aamulla kiireessä on helppo yhdistellä. Sisustuspostaus tulossa ens viikolla ja sitten oikeen kunnolla, kun päästään remppaamaan. 😍🙏 xx

   Reply
 2. Roosa October 15, 2019

  Sun viikko kuulostaa kivalta! Ja ah Mallorca, kelpais itsellekin tällä hetkellä kun ulkona on pimeetä ja märkää.

  Noi Chanelin kengät on muuten ihan täydelliset 😭 <3

  Reply
  • Alexa October 15, 2019

   On kyllä huikee viikko ja vitsi odotan kyllä valoa ja lämpöä 😍🙏 xx

   Reply
 3. 45+ October 24, 2019

  Alexa ihailen uniikkia tyyliäsi, se heijastaa rohkeutta ja vahvuutta. Toivon että moni ihminen inspiroituu sinusta, minä ainakin.

  Reply
  • Alexa October 24, 2019

   Voi kiitos 😍 Ihana kuulla! xx

   Reply