Pitsirakkautta, edelleen!

Postasin rakkaudestani pitsiin kaksi kesää sitten ja eipä ole rakkaus sittemmin laantunut. Päin vastoin, kesää kohti alan fiilaamaan pitsiä yhä enemmän. Pitsimekot – ja paidat käyvät niin arkeen kun juhlaankin ja ne henkeää rakastamaani “boho chic” tyyliä. 
 
Omassa kaapissani on vastahankittu korkkaamaton pitsimekko, jonka otan todennäköisesti käyttöön ensi viikonloppuna järjestettävissä tupareissa (jep, eihän me olla täällä kun elokuusta saakka asuttu…) Kokosin kollaasiin omia suosikkejani, vähän arkisempia ja myös muutamia kesän juhliin soveltuvia. 
 
//I’ve been loving lace for the past few years and the lace fever is always rising during spring time. Lace is easily matched with a casual or a formal look and it has a hint of beloved “boho chic” style. 

I bought a beautiful crochet dress a few weeks ago and I’m looking forward to be wearing it next week at our housewarming party! :) 
 
 

 

 
Nellyllä on nyt ilmainen toimitus ja vaihto yli 50€ tilaukselle! 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Anastasia May 5, 2013

  Wow, I love white and white lace looks gorgeous and elegant!

  FashionTigretto.blog

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 5, 2013

   Me too!:)

   xx

   Reply
 2. Anonymous May 5, 2013

  Voisitko tehdä postausta siitä, mitä meikkejä paraikaa käytät? :) sun iho näyttää nimittäin niin sileältä kaikissa kuvissa ja muutenkin meikkaat kivasti! voi tosin kyllä olla että olet jo aikaisemmin tällaista tehnytkin(?) ja multa on vain jäänyt huomaamatta : D

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 5, 2013

   Haha jeps kai mä voin:) Videoiden kanssa on ollut teknisiä ongelmia lähiaikoina, mutta kyllä mä tuotteista voin tehdä. Ihon salaisuus on (geenit tietysti heh) ja MAC:in Face Protect Primer + Studio Fix Fluid meikkivoide + Prep+Prime väritön puuteri:) En ikinä lisää puuteria, pysyy mattana niin hyvin:)

   xx

   Reply
 3. Saara May 5, 2013

  Pitsimekot on aivan ihania! Varsinkin tuo ensimmäinen :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 5, 2013

   Hihi juu:)

   xx

   Reply
 4. Marianne May 5, 2013

  Pitsirakkaus on itsellänikin kyllä ihan lähtenyt käsistä ja pitsipaitoja ja mekkoja on tullut parissa viikossa kotiutettua oikein olan takaa:) Mikään ei sovi kesään paremmin kuin valkoinen pitsi ruskettunutta ihoa vasten!

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 5, 2013

   Haha sinähän sen sanoit;)

   xx

   Reply
 5. Anna Murawski May 5, 2013

  Alexa, I love your inspiration post. Those dresses are simply perfect. Thanks for sharing it! <3

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 5, 2013

   Great thanks:)

   xx

   Reply
 6. Anonymous May 9, 2013

  Rakastan tuota ensimmäistä mekkoa! Mulla on ylppärit nyt muutaman viikon päästä ja tässä vielä viikko sitten paniikissa metsästin mekkoa ja törmäsin siinä samalla tuohon ihanuuteen! Mekko olisi muuten ollut täydellinen makuuni, mutta vähän siinä rajoilla onko liian paljastava tuollaiseen juhlaan niin en sitten uskaltanut tilata :( Löysin kuitenkin toisen valkoisen mekon jossa myös hieman avonainen selkä ja pitsiä helmassa! Nyt toivotaan vaan että mekko on sopiva ja ehtii saapua ajallaan!:D Hyvää kevättä sulle! xx Elina

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 9, 2013

   Hihi no mutta nyt sormet ristiin vaan:) Ja oikein mukavaa kevättä (ja juhlia) sinnekin!

   xx

   Reply