Pimennysverhot

Päätin tehdä pimennysverhoista videon, kun siinä pystyy havainnollistamaan verhot paremmin. Meillä oli tosiaan nämä samat Aletassa teetetyt verhot edellisessä asunnossamme, emmekä olisi pärjänneet ilman. Verhot on teetetty mittatilauksena juuri ikkunaan sopiviksi ja vaalea sävy valittiin useiden vaihtoehtojen joukosta. Haluttiin pitää verhot neutraaleina, eikä lähdetty kikkailemaan materiaaleilla sen kummemmin. Mielestäni on myös ihan huikeeta että verhot toimivat elektronisesti! Olen nimittäin kerran rikkonut kaverin tavalliset pimennysverhot, joten tämä on meille ehkä vähän turvallisempikin vaihtoehto…

Mikäli verhoasiat siis askarruttaa, niin suosittelen kääntymään Aletan puoleen. Muut verhot meillä on vielä vähän vaiheessa, joten palailen niiden kanssa saadessamme projektia eteenpäin!

Here is a video of our blackout curtains. I totally love them, couldn’t live without. They are such a big help, especially during the “endless nights” in the summer time. I used to use sleeping masks all the time, but now that we have got the blackout curtains I haven’t used them anymore. 

Olisi muuten ehkä kannattanut kuvata video jalustalla, sillä käsi ei ole vakaata nähnytkään!

yhteistyössä Aletan kanssa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 comments

 1. Minni April 26, 2015

  Kauan kestaa etta verhot on valmiit tilauksesta ja missa hintaluokassa noi on? Meidan ikkuna on ehka kolminkertaisesti ton kokoinen niin kiinnostaa minka hintaiseksi tulisi. Kiitos :)

  Reply
  • Alexa April 26, 2015

   Verhoissa on kestänyt n. 3-5 viikkoa (viime kerralla pidemmän). Hinta on tonnin paremmalla puolella, toki koosta ja kankaasta riippuen. Kannattaa varmasti tehdä tarjouspyyntö :) xx

   Reply
 2. j April 26, 2015

  Mua häirihtee noi pikku raot sivuilla, mut oishan tollaset mahtavat!

  Reply
 3. Lilli April 28, 2015

  Paljonko maksoitte verhoista? Tosi kivat!

  Reply