Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PIELEEN MENNYT JUHANNUS

june 25, 2018, outfit

Juhannus meni meikäläisen osalta vähän penkin alle, nimittäin perjantaina päälle iski joku aivan karsea vatsatauti. En ole kyllä eläessäni kokenut niin ikävää vatsapöpöä ja koko viikonloppu meni kylpyhuoneen lattialla sairastaessa. Aikamoista! Edelleen on aika heikko olo taudin jäljiltä ja yöt ovat olleet aika hikisiä, mutta pikku hiljaa voiton puolella ollaan. Onneksi noi rajut taudit tulevat ja menevät yhtä nopeasti – ja kiitos luojan se ei osunut hääviikonlopulle! Nyt kyllä osaa erityisesti arvostaa parempaa oloa.

The midsummer weekend didn’t go as planned. I got really aggressive stomach flu on Friday and I was really ill during the whole weekend. I can’t remember time when I have been feeling that bad, but luckily I didn’t get it during our wedding weekend. I’m still feeling a bit weak, but I’m definitely getting better!

Tämä on itse asiassa tämän päivän asu, kun suunnataan Beyoncén ja Jay Z:n keikalle täällä Tukholmassa. Pitkään arvoin että pystynkö reissuun ylipäätään lähtemään, mutta onneksi olo koheni eilen sen verran (ja tartuntavaara lähtenyt), että päätin kuitenkin lähteä kun tätä on niin kauan odotettu. Reissu menee muuten pitkälti lepäillessä, mutta tänään käydään Mariannan kanssa katsomassa keikka. Jee!
This is actually the outfit of the day. We are heading to Beyoncé’s gig with Marianna here in Stockholm. At first I was really hesitating whether I could travel or not, but I’m really happy I’ve been feeling better now. I’m just mostly taking it easy here at the hotel, but so awesome to see the gig today. 

Saint Laurent Sunnies
Ganni Dress
Chanel
Hermes Sandals

Photos by Metti Forssell

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *