PIELEEN MENNYT JUHANNUS

Juhannus meni meikäläisen osalta vähän penkin alle, nimittäin perjantaina päälle iski joku aivan karsea vatsatauti. En ole kyllä eläessäni kokenut niin ikävää vatsapöpöä ja koko viikonloppu meni kylpyhuoneen lattialla sairastaessa. Aikamoista! Edelleen on aika heikko olo taudin jäljiltä ja yöt ovat olleet aika hikisiä, mutta pikku hiljaa voiton puolella ollaan. Onneksi noi rajut taudit tulevat ja menevät yhtä nopeasti – ja kiitos luojan se ei osunut hääviikonlopulle! Nyt kyllä osaa erityisesti arvostaa parempaa oloa.

The midsummer weekend didn’t go as planned. I got really aggressive stomach flu on Friday and I was really ill during the whole weekend. I can’t remember time when I have been feeling that bad, but luckily I didn’t get it during our wedding weekend. I’m still feeling a bit weak, but I’m definitely getting better!

[group]

[half]

Tämä on itse asiassa tämän päivän asu, kun suunnataan Beyoncén ja Jay Z:n keikalle täällä Tukholmassa. Pitkään arvoin että pystynkö reissuun ylipäätään lähtemään, mutta onneksi olo koheni eilen sen verran (ja tartuntavaara lähtenyt), että päätin kuitenkin lähteä kun tätä on niin kauan odotettu. Reissu menee muuten pitkälti lepäillessä, mutta tänään käydään Mariannan kanssa katsomassa keikka. Jee!
This is actually the outfit of the day. We are heading to Beyoncé’s gig with Marianna here in Stockholm. At first I was really hesitating whether I could travel or not, but I’m really happy I’ve been feeling better now. I’m just mostly taking it easy here at the hotel, but so awesome to see the gig today. 

[/half]

[/group]

Saint Laurent Sunnies
Ganni Dress
Chanel
Hermes Sandals

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. Jaana June 25, 2018

  Täällä vieraili melko samankaltainen tauti! Lisäksi juhannusaattona oli vielä 39 astetta kuumetta. Hurja meininki siis. Mutta mieluummin tosiaan nyt kuin vaikka häiden aikaan. Ihanaa iltaa, keikasta tulee varmasti huikee elämys!

  Reply
  • Alexa June 26, 2018

   Voi ei, I feel you! 😭 Mulla oli myös kuumetta, tosi pitkästä aikaa. Onneksi sain nyt sen verran voimia että pääsin keikalle, se oli ihan mieletön kyllä 😍👌 xx

   Reply
 2. Voi miten ikävää. Hyvä, että olet jo parempi. Ihanaa keikkaa.

  Reply
  • Alexa June 26, 2018

   No älä muuta! 😔 Kiitos oli huippu keikka! 🙌 xx

   Reply
 3. Pinja - Pinja's Blog June 27, 2018

  Ihana, että voit jo paremmin! Voi vitsit, olisinpa itsekin päässyt katsomaan tuon keikan! Olin Tukholmassa pari vuotta sitten katsomassa Beyoncea ja se oli ihan mieletön keikka! <3

  Reply
  • Alexa June 27, 2018

   Huh no onneksi 😅 Oli kyllä ihan mieletön! 😍🙏 xx

   Reply
 4. Ilona June 29, 2018

  Täälläkin oli juhannusviikolla joku vuosisadan vatsapöpö, en muista koskaan olleeni noin heikossa hapessa! Vieläkään ei ole täysin normaali olo, vaan yöt ovat nimenomaan hikisiä 😂 Oon aina luullut että kyseiset taudit liikkuu talviaikaan, ja että kesällä saisi illan “turvassa” 😁 Onneksi voit jo paremmin, toivotaan että ei ihan heti sama peikko iske meihin uudelleen 😒 Btw – ihania kuvia, jälleen 😍

  Reply
  • Alexa June 29, 2018

   Eikä! Se oli kyllä ihan karseeta! 😅 Selkeästi näitä on nyt liikkeellä, mutta onneksi voidaan jo paremmin 🙏 xx

   Reply
 5. Petra June 29, 2018

  Täälläkin yks kohtalontoveri, sairastuin pahaan flunssaan ja jouduimme jättämään perinteisen saaristojuhannuksen väliin, potutti vaan maata kotisohvalla..tänään vasta pääsin töihin..
  Ihanaa viikonloppua ja onnittelut vielä naimisiinmenosta, ihan mielettömän upea paikka ja tunnelma!! Ja olit niin superkaunis morsian..

  Reply
  • Alexa June 30, 2018

   Voi kiitos ihana! 😘 Ja joo tiedän tunteen, täälläkin vasta pari ensimmäistä normaalia päivää takana – vihdoin! xx

   Reply