Picnic-projekti valmistuu

may 3, 2017, Uncategorized

Kaupallinen yhteistyö Picnicin kanssaPicnic-projekti on ihan viimeisiä silauksia vaille valmis. Olen käynyt tällä viikolla seuraamassa remontin edistymistä ja homma lähti tosiaan aika vauhdikkaasti käyntiin. Koko remontti on toteutettu viikossa ja huomenna päästään jo avaamaan ovet. Muutama pöytä jäi Italian kuormasta tulematta, joten joudumme alkuun korvaamaan osan marmoripöydistä väliaikaisratkaisulla. Itse muutaman remppaprojektin läpivieneenä osasin ennakoida että jotain tällaista voi sattua, joten ihan rauhallisin mielin täällä ollaan. Mahtavaa että isot linjat ovat valmiina ja nyt loppuviikosta päästään miettimään enemmän yksityiskohtia. Päivitin vielä juuri InstaStoriesia, eli sieltä näkyy viimeisimmät hetket rempasta. Kuinka jännää!

Innokkaimmat voi siis jo huomenna mennä katsomaan että miltä uusittu kahvila (Fredrikinkatu 28) näyttää, mutta tulen ottamaan vielä valmiista kohteesta kuvat kun saamme kahvilan kokonaisuudessaan valmiiksi. Tiedoksenne myös että tulen järkkäämään Picnicissä lukijatapahtuman kesäkuun puolen välin tienoilla, mutta ilmoittelen siitä vielä lähemmin kun tarkka päivä on lyöty lukkoon.

Here’s a little sneak peek to the café (Picnic, Fredrikinkatu 28) I’m designing. They have been working on it the entire week and it will be open tomorrow! We are still waiting some of the furniture, but it’s mostly done. I’ll show you more pictures when it’s completely ready in a couple of weeks. I’m so excited! I just posted a little video to my InstaStories, so check it if you are interested. 

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *