Picnic-projekti etenee

Kaupallinen yhteistyö Picnicin kanssa

picnic-alexa-dagmar picnic-alexa

Noniin nyt viimein pääsen näyttämään teille vilauksen Picnic-projektin (täältä lisätietoa projektista) suunnitelmista.. Alotin tosiaan suunnittelun jo viime lokakuussa ja esittelin kokonaisuuden Picnicille joulukuun alussa. Tehtiin projektin alussa lukijatutkimus ja myös teidän mielipiteet on huomioitu suunnittelussa. Nyt saatiin arkkitehdin viralliset piirrokset ja yksityiskohdat hiottua kasaan, joten pian voidaan alkaa tosi toimiin.

Meidän pilottikohde tulee olemaan Picnic, jossa olen viettänyt älyttömästi aikaa nuoruudessani. Eli kyseessä on Freda 28:n Picnic. Sijainti on todellakin täydellinen ja pohja todella muuntelukelpoinen. Olen todella iloinen että sain johdolta niin paljon luottoa että pääsin suunnittelemaan unelmakahvilani. Picniciin tulee ihanat mustat wieniläistuolit, upeat marmoripöydät ja särmikkäät mustakarmiset ikkunat – ja paljon muuta upeaa. HUOM. Nämä kuvat ovat siis vielä havainnekuvia ja niistä puuttuu vielä pieniä yksityiskohtia. Myös sohvat tulee olemaan huomattavasti vaaleampia ja valaisimet kevyempiä. Näillä näkymin remontti alkaa piakkoin ja avajaisia päästään viettämään jo tämän kevään aikana. Ilmoittelen taas täällä että miten projekti etenee! Olen kyllä niin innoissani tästä, niin upeaa nähdä kun unelmat konkretisoituu!

Here are the first sneak peek to the café that I’m working on. If you missed the news last fall, Picnic hired me to take care of their new interior style. It’s definitely a dream come true for me! The renovation is starting soon and then I’ll show you how the project developes! :) 

3D-kuvan toteutus Markus Viiperi / Franz 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 comments

 1. Janina February 16, 2017

  Ihan mieletöntä Alexa! Kaikki sun tekeminen on niin inspiroivaa! Keep going :) xx

  Reply
  • Alexa February 16, 2017

   Voi ihana oot, kiitos!! :) xx

   Reply
 2. Veronika February 16, 2017

  Looks very clean yet warm. Can you also post “before” pictures? xx Veronika from Budapest

  Reply
  • Alexa February 16, 2017

   Thanks so much! Yes, I’ll definitely post them later! :) xx

   Reply
 3. Jenni S. / big mamas home February 16, 2017

  Tätä juttua olenkin odoteltu. Ihan mielettömän upean näköistä. Olet todella taitava.

  Reply
  • Alexa February 16, 2017

   Jee, voi kuinka kiva kuulla! Kiitos :) xx

   Reply
 4. Maria February 16, 2017

  Odotin jotain sykähdyttävämpää. Tämän tyyppistä tuntuu nyt olevan kaikkialla…

  Reply
  • Alexa February 16, 2017

   Kuvat on tosiaan havainnekuvia ja muutamiin juttuihin tulee vielä muutoksia. Jos yhtään makuani tunnet, niin varmasti tiedät että luotan klassiseen ja ajattomaan tyyliin, enkä kauheasti hulluttele. :D Tosin tässä projektissa on myös otettava asiakas huomioon, sillä heillä on toki omat toiveet ja tarpeensa. Esimerkiksi samettia olisin halunnut mahdollisesti käyttää, mutta viime kädessä asiakas päättää materiaalivalinnoista kun kyseessä on julkitila ja iso investointi. Mutta joka tapauksessa olen tästä niiiin innoissani ja tiedän että lopputuloksesta tulee todella upea! Ehkä sinäkin muutat mielesi kun näet kokonaisuuden livenä ;) xx

   Reply
 5. A-M February 16, 2017

  Vautsi, siis todella upea. Olet inspiroiva ja taitava sisustaja. Onko sinulla tietoa, mistä mustakarmisia ikkunoita saisi ostettua omaan kotiin?

  Reply
  • Alexa February 16, 2017

   Voi kiitos! Kannattaa varmaankin teettää ikkunat kohteeseen sopivilla mitoilla :) Ne on kyllä ihanat! Haluan vastaavanlaiset meille seuraavaan asuntoon. xx

   Reply
 6. Pinja February 16, 2017

  Ai että kun näyttää hyvältä jo tässä vaiheessa! Sun sisustussilmällä ei kyllä voisi muuta odottaakaan :)

  Reply
  • Alexa February 17, 2017

   Voi ihana, kiitos!! :) xx

   Reply
 7. Westend Mum February 17, 2017

  Hyvältä näyttää! Erityisesti marmori, se on aina niin ihana.
  http://westendmum.fi

  Reply
  • Alexa February 17, 2017

   No älä muuta sano! Odotan jo että päästään tosi toimiin, tästä tulee vielä niin paljon upeampi livenä! :D xx

   Reply
 8. noora February 17, 2017

  Wow mikä muodonmuutos! Fredan picnicissä itseä aina ärsyttänyt pimeys (mahdoton tehdä töitä/opiskella) ja picniceissä ylipäätään niiden värimaailma. Tämän näköisessä kahbilassa kyllä ihan mielellään istuu pidempäänkin :)

  Reply
  • Alexa February 17, 2017

   Hei, jee ihana kuulla Noora!! :) xx

   Reply
 9. Monica February 17, 2017

  Upeaa työtä Alexa, Fredan Picnic on ollut myös minun “hetki omaa aikaa” paikka lounaalla. Voi kunpa pääsisit vaikuttamaan myös menuun sisältöön;) Vuohelan mm glutfree kauraporkkanasämpylät ja kotimainen kana (nyt tulee Kiinasta) listalle. Maistuisi varmasti muillekin:)Tuskin maltan odottaa!

  Reply
  • Alexa February 17, 2017

   Voi kiitos ihana! No siis mulla olisi vaikka mitä konsultaatiota tarjottavana, katsotaan jos he vielä innostuvat ;) Tästä tulee upea! xx

   Reply
 10. Kikka February 20, 2017

  Toi Club Monaco -vaateliikkeessä oleva kahvila on todella upea. Tosin rakennuskin on hieno. Aina klassinen tyyli joka ei taida mennä muodista. Teimme tuollaisia keittiöitä yksityisasiakkaille jo vuosia sitten Nykissä.

  Reply
 11. […] pöydän ääressä istuessamme puhuimme myös Alexan Picnic-projektista – olettehan seuranneet sitä? Tämänkaltaisia kauniita ja viihtyisiä kahviloita […]

  Reply