Picnic-projekti etenee

february 16, 2017, Uncategorized

Kaupallinen yhteistyö Picnicin kanssa

picnic-alexa-dagmar picnic-alexa

Noniin nyt viimein pääsen näyttämään teille vilauksen Picnic-projektin (täältä lisätietoa projektista) suunnitelmista.. Alotin tosiaan suunnittelun jo viime lokakuussa ja esittelin kokonaisuuden Picnicille joulukuun alussa. Tehtiin projektin alussa lukijatutkimus ja myös teidän mielipiteet on huomioitu suunnittelussa. Nyt saatiin arkkitehdin viralliset piirrokset ja yksityiskohdat hiottua kasaan, joten pian voidaan alkaa tosi toimiin.

Meidän pilottikohde tulee olemaan Picnic, jossa olen viettänyt älyttömästi aikaa nuoruudessani. Eli kyseessä on Freda 28:n Picnic. Sijainti on todellakin täydellinen ja pohja todella muuntelukelpoinen. Olen todella iloinen että sain johdolta niin paljon luottoa että pääsin suunnittelemaan unelmakahvilani. Picniciin tulee ihanat mustat wieniläistuolit, upeat marmoripöydät ja särmikkäät mustakarmiset ikkunat – ja paljon muuta upeaa. HUOM. Nämä kuvat ovat siis vielä havainnekuvia ja niistä puuttuu vielä pieniä yksityiskohtia. Myös sohvat tulee olemaan huomattavasti vaaleampia ja valaisimet kevyempiä. Näillä näkymin remontti alkaa piakkoin ja avajaisia päästään viettämään jo tämän kevään aikana. Ilmoittelen taas täällä että miten projekti etenee! Olen kyllä niin innoissani tästä, niin upeaa nähdä kun unelmat konkretisoituu!

Here are the first sneak peek to the café that I’m working on. If you missed the news last fall, Picnic hired me to take care of their new interior style. It’s definitely a dream come true for me! The renovation is starting soon and then I’ll show you how the project developes! :) 

3D-kuvan toteutus Markus Viiperi / Franz 

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *