Perjantai – ostoksia ja ihanaa ruokaa

Hehee eli eilen oli tuhlauspäivä palkkapäivä ja jotain tarttui mukaankin :) 

 

Eli Nina’sissa (oli muuten viimeinen kerta ikinä), Helsinki10:ssä ja Zarassa tuli käytyä. 

 

Tää oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä! Helsinki10:stä Topshopin valikoimasta.

 

Zarasta pitsinen mekko, jossa on avoinainen selkä.

 

 

Ja bleiseri, joka löytyykin kaapista jo beigenä. (: hyväksi havaittu)

 

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä uusin clutchini. 

 

Oli muuten aika häkeltävää olla asiakkaana, kun mun kanssa ei oikeen haluttu käydä kauppaa. 
Mutta täähän on ihan perus juttu “ei toi teini mitään kuitenkaan osta” niinpä.
Kun mennään ostamaan jotain eksklusiivista, niin se pointtihan on siinä että saadaan loistavaa palvelua ja koko hetkestä jää hyvä mieli, eikö vain? :)
 

 

Luxbag avaa ovensa Kämp Galleriaan :)
 
Ja sitten vähän tunnelmia faijalta:
 
Alkuruoaksi pettämätön yhdistelmä: Chevreä ja punajuurta
 

 

Pääruoaksi daddy loihti sisäfileetä, papuja, pinaattia ja kanttarelleja.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

28 comments

 1. shekerim July 30, 2011

  Huono asiakapalvelu on ihan syvältä! Itsellenikin on monesti tullut sama fiilis. Myyjät jotenkin ajattelee, että jos on nuori, niin on myös rahaton :O Ainakin Helsingissä nuoret naisee tuntuu pitävän pystyssä monia ns. luksusputiikkeja. Ihania ostoksia jokatapauksessa!

  Reply
 2. anna July 30, 2011

  Ihanat ostokset :) No on toi kyl aika jännä ettei saa hyvää palvelua vaikkei ostaiskaan :/

  Reply
 3. Alexa July 30, 2011

  shekerim: Totta, olen törmännyt tällaiseen tuhrankin usein :( Mutta joo onneksi ihanat ostokset ja hyvä ruoka palautti hyvän mielen takaisin ;)

  anna: hihii jep jep :)

  Ja siis yleisesti tähän koko ostotapahtumaan liittyi sellainen ihme alennusjuttu! Meillä Punavuoren kauppialla on tapana antaa toisillemme vähän alennusta. Ihan vaan, että tuettaisiin toisiamme keskittämällä näihin pikkukauppoihin. Ja yleensä tämä alennusjuttu on puolin ja toisin ihan päivän selvä asia. Ei meiltäkään tarvitse kahta kertaa kysyä kymmentä prossaa jos kauppa löytyy naapurista…
  Noh tässä tapauksessa kysyin oikein nätisti “pientä pyöristystä, jos nyt ottaisin ton” ja myyjättäreltä tuli napakka “joo ei” – vastaus. Siinä sitten pyöriteltin ja ihmeteltiin ja kaiken säädön jälkeen sain sen alennuksen. Tuli vaan niin nöyryytetty olo, että olisin mielummin lähtenyt kesken kaiken pois ja jättänyt ostamatta… (Mutta en ole löytänyt laukkua muualta.. :D )

  Huhhu mikä stoori!

  xx Alexa

  Reply
 4. Anonymous July 30, 2011

  Oliko valkoinen hame Helsinki 10? Paljonko kustansi? Ihana!:)

  Reply
 5. Alexa July 30, 2011

  Joo oli :) en muista tarkalleen! Olisko ollut 40-50€ eli ihan sopuhinta :)

  xx A

  Reply
 6. Laapa July 30, 2011

  Törkeetä! Mulla ois varmaan mennyt hermot ja olisin kävellyt ulos koko paikasta :D mut tietty jos on vaan yks laukku, joka kelpaa niin ei kai oo vaihtoehtoja! :)

  Reply
 7. Alexa July 30, 2011

  Hehe joo no äläpä :D siinä se ristiriita piileekin… Tästä lähtien aion kyllä tarkkaa miettiä että minne rahani kannan !

  Reply
 8. Anonymous July 30, 2011

  mä oon törmänny samaan juttuun monet kerrat! ja usein myyjä tulee tyyliin tarkkailemaan että mitä hittoa teet eikä mitenkään avuliaalla mielellä vaan harakkana siinä. olen monesti kyllä sanonut suoraan että anteeks saako täällä jotain palveluakin. yleensä hämmentyy vähän varsinkin nuoremmat myyjät.. huh ärsyttää kyllä asioida edes noissa pikku liikkeissä kun joko ei saa olla rauhassa tai sitten ei saa mitään apua mistään.

  Reply
 9. Alexa July 30, 2011

  Jep tiedän tunteen :( itse pyrin sanomaan asiakkaalle että “kerro vaan jos voin auttaa, palvelen mielelläni ” ja jos asiakas haluaa katsella rauhassa niin siirryn syrjempään ettei asiakkaalle tule kuumottava fiilis:) xx a

  Reply
 10. Jenni July 30, 2011

  Uii mitä ostoksia<3 Mustakin huono tai tyly asiakaspalvelu on kyllä jotain niiiin ikävää, erityisesti kun on jotain kalliimpaa ostamassa, koska ei sellaiselle myyjälle kyllä mitään komissioita haluta antaa! Mulla itsellä on kuitenkin käynyt aika hyvin kalliimpien hankintojeni kanssa, kun myyjät on osanneet arvostaa asiakkaana iästä tai ulkonäöstä riippumatta. Siitä jää heti sellainen olo että haluaa tehdä toistekin ostoksia samassa paikassa ja vielä vaikka saman myyjänkin kanssa.

  Reply
 11. Anonymous July 30, 2011

  miu miu:llahan on nykyään nettikauppa, josta voi tilata suomeenkin, niin sieltä olisi varmaan saanu saman laukun :)

  Reply
 12. Lotta July 30, 2011

  Ihana uusi laukku! Kamalaa, että saa huonoa palvelua, menee maku koko ostamisesta! :( Ps. Olit kaveris kanssa mun kassalla Stockalla eilen vai olikohan se tänään. Hmm en muista. :D

  Reply
 13. Alexa July 31, 2011

  Jenni: Jep! Heheh mulla on ilmeisesti käynyt vähän huono tuuri :D Vuiskalta saa onneksi hyvää palvelua! Mutta ne toisaalta näkee asiakasrekisteristä, että jotain on joskus ostanutkin. Hah ja hauskinta tässä on se, että kun menen Nina’siin vanhempieni kanssa niin kyllä sitten palvellaan:D Mutta onneksi nämä ihanat ostokset pelasti mun päivän!

  Anonyymi: Niin joo totta! Ois voinut mennä hypistelemään ensin ja sitten tilaamaan… Noh virhe on jo tapahtunut, mutta ensi kerralla sitten. Ja kiitos vinkistä :)

  Lotta: Hihii jep jep. Voi ei kuinka kuumottavaa et oot nähny mut :D Moikkaan ens kerralla!

  xx Alexa

  Reply
 14. Mipsukka August 1, 2011

  Tuttu tunne. Kun menet joihinkin liikkeisiin, ekana katsastetaan ikäsi ja sen jälkeen laukkusi ja muut vaatteet. Noh.. tavallaan inhimillistä, mutta ihan tajuttoman ärsyttävää. Välillä tullaan heti iloisesti palvelemaan ja ollaan heti hakemassa vaikka mitä takahuoneesta ja välillä saat katseita kuin olisit halpa makkara.

  ..mutta kauniitä löytöjä teit! :)

  Reply
 15. Anonymous August 2, 2011

  Itselläni on Nina’sista täysin samanlaisia kokemuksia. Kaiken lisäksi en ole enää ihan teini, vaan muka-aikuinen lakinainen, ja kaupassa ollessani rahaa olisi kyllä ollut paljonkin käytettävissä, mutta palvelu on yksinkertaisesti ollut niin surkeaa tai sitä ei ole ollut, että kaupat on jääneet syntymättä. Ja tämä on toistunut useamman kerran.

  Reply
 16. Alexa August 2, 2011

  Mipsukka: Juuri näin. Itse ainakin palvelen kaikkia iästä huolimatta… Tollaiset ennakkoluulot on lähinnä vanhanaikaisia ja säälittäviä… Hihi mutta joo piristäviä löytöjä ennen kaikkea!

  Anonyymi: Absurdia ja huvittavaa. Vaikka myöskin todella ikävää. Pitää näköjään tukea nettikauppoja tästä lähtien :/ Vaikka mielestäni yleensä luksuksen ostamiseen kuuluu se “paljon puhuttu” hyvä palvelu…

  Kiitos kommenteista ja mielipiteistä!

  xx A

  Reply
 17. miiu August 3, 2011

  Tommosista kehnoista asiakaspalvelutapahtumista pitäs aina pistää palautetta liikkeeseen!

  Reply
 18. Alexa August 3, 2011

  Jeps. Yleensä pyrinkin tekemään näin :)

  xx A

  Reply
 19. Anonymous August 15, 2011

  No ihan samaa mieltä siinä, että varsinkin jos maksaa, luksuksesta niin jo luulisi palvelua saavan. Se on ihan oma kokemuksensa :-)

  Eri juttu sitten, ettö Suomessa e tietysti samalla tavalla ole small talk ja palvelukulttuuria, ja vakiintunut käytössäännöstö erilainen kuin joissain muissa maissa. Peruskohteliaisuuden ei luulisi kuitenkaan olevan luksus(!)liikkeen myyjältä liikaa vaadittu. Käsitän, että H&M:llä ei ole varaa henkilökohtaiseen hyvään palveluun, mutta miettikäänpä vaikka Vilaa ja muista bestsellereitä: en ikinä osta liikkeistä mitään, mutta rakastan käydä kiertelemässä siellä ihan vaan myyjötyttöjen valloittavan herttaisuuden ja kohteliasuuden takia. Ei hyvä palvelu tarkoita automaattisesti sellaista teitittelyä ja jäykkyyttä jollaiseksi se ehkä turhankin usein Suomessa mielletään. Tietysti tatuointistudion, halpisrytkyketjun ja luksusliikkeen myyjät käyttäytyvät erilailla, ja eri asiakkaita kohtaan myöskin erilailla. Mutta siis voi haloo! K-Ä-Y-T-Ö-S-T-A-V-A-T.

  Ps: Voin hyvin kuvitella kuinka kohtelias itse olet asioidessasi – mikä siis oikeuttaa myyjää olemaan tympeä? Eri juttu jos asiakas vittuilee päin naamaa, sitä ei tarvitse kenenkään kuunnella!

  Pps. Sori purkaus, ärsyttää välillä vaan tää Suomen takapajuisuus tietyissä asioissa (kaikilla vikansa, tosin). Sinuna lähettäisi palautetta. Hyvä palvelu –> hyvä mieli on nimenomaan yksi luksuskonseptin juttu!

  Reply
 20. Alexa August 15, 2011

  Voi ihana kun jaksoit kirjottaa noin pitkään! Mutta menen kyllä täysin samoilla linjoilla. Vuittonilla olen yleensä saanut juuri sellaista palvelua kun olen kuvitellut saavanikin! Mutta Suomi on juuri tällainen takapajula. Ihme ettei nämä kyseiset liikket ole laittaneet ovikelloa! Helpottaisi huomattavasti myyjänkin hommaa, kun voisi ensin arvioida asiakkaan oven läpi ja päättää sitten että palvellakko vai eikö :D On kyllä hyvin lyhytnäköistä palvella ulkonäön tai iän perusteella, sitä on loppuen lopuksi hirveän hankalaa arvioida että keneltä sitä rahaa oikeasti löytyy! Jenkeissä on ihanaa kun saa hyvää palvelua joka paikassa ulkonäöstä ja iästä huolimatta!

  xx A

  Reply
 21. Anonymous October 19, 2011

  Mun mielestä tämä liittyy myös siihen että kun julkkis/puolijulkkis ( ex-malli mikälie) pitää putiikkia, käy helposti näin. Ja olen samaa mielyä, en ehkä ole saanut huonoa palvelua, paremminkin ehkä olematonta palvelua.
  Anyways, Miu Miun oma nettikauppa toimittaa Suomeen ja valikoimat hyvät, joten kannetaan rahamme sinne!

  Reply
 22. Anonymous October 19, 2011

  Ja vielä; nettikaupassa esim tuo ei ole clutchin alla vaan accessories -> pouches. ( omasta mielestäni kyllä myös clutch). Hinta 270 €. Muistatko Ninasin hinnan?

  Reply
 23. ALEXA October 19, 2011

  Totta puhut! Hyvä etten seiso yksin tämän asian kanssa :D Jep suosin sitä nettikauppaa ehdottomasti tästä lähtien! Hinta oli samainen kun siellä, eikä ole sekään jäänyt epäselväksi kun N on joka kerta (ennen tätä reissua ja vissiin tälläkin reissulla) kailottanut kovaan ääneen että “samat hinnat joka maassa turha etsiä muualta” tyyliin… Hehe ja mun boikotti on muuten pitänyt :D ! Vitsit ei ihmekään etten silloin etsiessäni sitä sieltä löytänyt :(

  xx A

  Reply
 24. Anonymous October 19, 2011

  Lisäkysymys siis, vai onkohan nettikaupan virhe, siellä on 4 eri väristä clutcia tuota mallia, kahdessa mitat 28 x 28 ja kahdessa 28 x 18 tjsp. Mitä kokoa sun on? Ja sittenhän on vielä malli jossa ohut olkaremmi. Noi hinnat sisältää toimituskulut ja valikoimaa/värivalikoimaa hippasen enemmän kuin Ninalla.

  Reply
 25. ALEXA October 19, 2011

  Oi hyvältä kuullostaa! Apua en uskalla mennä katsomaan, kun joudun kohta konkurssiin! :D
  Mulla on selvästi toi 20 x 18, koska se ei oo neliön muotonen vaan just tollanen suorakaide :)
  Ah voisin ostaa ton kaikissa eri väreissä!
  Musta menee kyl mukavasti kaiken kanssa ja sit kun kyllästyn niin voin siityä Vuittonin Pochetteen takas :D

  xx

  Reply
 26. ALEXA October 19, 2011

  Ainiin ja täytyy sulle muuten vielä todeta että herranjumala miu miun hinnat on noussu vuosien saatossa! Mun ensimmäinen miu miu (nina’sista sekin köh köh) maksoi jotain 650€!! Tästä on siis varmaan viitisen vuotta aikaa, mutta hinnat on tuplaantunut sillä välin :D

  http://alexadagmar.blogspot.com/2011/08/alexan-laukut_22.html

  xx

  Reply
 27. RagDoll December 29, 2011

  Hmm. Luulisi, että pienillä liikkeillä ei olisi varaa olla töykeitä. Huono maine kun kirii nopeammin, kuin hyvä.
  Itse ainakin palvelen jokaisen asiakkaan samalla tavalla, olipa heillä päällä jätesäkki tai jakku ja ikää sitten 14 tai 100. =)

  Reply
 28. ALEXA December 29, 2011

  Jeps sitä minäkin luulin :D Noh ilmeisesti maine on ainakin jonkun verran kirinyt…

  Sama juttu ja siitä saa kiitostakin välillä ;)

  xx

  Reply