THE PERFECT TEDDY COAT

Huomaa kyllä että vuosi on lopuillaan, kun tuntuu siltä että to do-lista on loputon ja alkaa jopa hieman odottamaan joulua. Tällä hetkellä työn alla on paljon asioita jotka eivät kauheasti täällä blogissa näy (hääsuunnittelua, sopimuspapereiden pyörittelyä, kymmenittäin meilejä ja palavereja), mutta loppuvuosi tuntuu aina olevan kaikilla yhtä hässäkkää kun asia x ja y pitää saada tehtyä ennen vuodenvaihdetta. Se onkin varmaan se syy siihen miksi rakastan aina tammikuuta, silloin loppuvuoden hässäkät on takanapäin ja koko kuukausi tuntuu raikkaalta uudelta alulta. Onneksi tätä marraskuun kiirettä pystyy kuitenkin välillä pakenemaan hot joogatunnille tai deitti-illan viettoon rakkaan kanssa, se on se mikä antaa aina extra energiaa kiireen ja pimeyden keskelle. Nyt viikonloppuna ohjelmassa on molempia edellä mainittuja.

Yksi projekti on ollut varsin isossa roolissa tänä syksynä ja se on pitänyt minua jännityksessä aina tähän päivään asti, nimittäin uusi asuntoprojekti. Siitä on sen verran asiaa, että kirjoittelen siitä ihan oman postauksen sunnuntaiksi – jännää!

I can tell that December is approaching, because my to-do list seems endless and my calendar is fully booked. It’s always the same thing before Christmas, everyone is so busy to get things done before the coming year. That’s probably the reason why I always love January so much, everyone is well-rested after Christmas and the entire month feels like a blank canvas to start with. But there are still six weeks until January, so I need to escape the hectic days every now and then to keep me energised. My best tips would be doing hot yoga and having some quality time with friends and loved ones (by shutting down phones etc.) and that’s what I’m about to do this weekend. Sounds good right? I’ll also write one post about our upcoming apartment project, it has been quite a project so far already. More about that on Sunday!

New Yorkista kotiutuessani kotona odotti &Other Storiesilta pieni joululahja ja paketista kääriytyi tämä aivan ihana teddytakki. Olen jo monta vuotta liputtanut erilaisten pörrötakkien puolesta ja nyt lähes jokaisella brändillä on valikoimissaan toinen toistaan ihanimpia teddytakkeja ja söpöjä tekoturkiksia eri sateenkaaren väreissä. Tänä päivänä vaihtoehtoja on siis mukavasti  ja hyvä niin, sillä täällä Suomessa me saadaan sonnustautua paksuihin ulkovaatteisiin lähes vuodenaikaan katsomatta.

When I got home from NYC, there was a package from &Other Stories waiting at home. They sent me a couple of lovely products, among this cute teddy coat, which quickly became my favourite fall coat. So cute, right?

Gina Tricot Hat*
&Other Stories Coat*
All Saints Sweater (similar here!)
Tiger of Sweden Pants (similar here!)
Gucci Bag
Billi Bi Shoes 

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 comments

 1. Elin November 17, 2017

  Hei, toivepostauksena inspistä juhlasesonkipukeutumiseen (pikkujoulut/uusivuosi), sulla on niin pettämätön tyylitaju. ?

  Reply
  • Alexa November 17, 2017

   Joo pitää käydä etsimässä inspoa ja tehdä joku postaus ? xx

   Reply
 2. Natali November 17, 2017

  I’m loving this bundled up outfit on you! That’s truly a perfect teddy coat!

  https://lartoffashion.com

  Reply
 3. Hilla November 17, 2017

  Tuleeko väliaikais asunnosta myös jotain pientä esitrelyä? Varsinkin tällee kaksiossa asuvana kiinnostais se :)

  Reply
 4. Jenni S. | big mamas home November 17, 2017

  Onpas se muhkea. Itse olen hieman perinteisempien takkien kannattaja, mutta eihän sitä tiedä, vaikka ehtisin vielä tänä talvena innostua pörrötakeistakin.

  Reply
 5. Marianne November 18, 2017

  Tsemppiä kaikkeen mutta ihana kuulla että löydät tasapainoa kiireeseen esim. joogasta :)
  Teddy takki on niin ihana <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa November 18, 2017

   Kiitos! ? Tuntuu että kaikilla on sama hässäkkä päällä, mutta kyllä tää aina jouluksi tasaantuu! Onneksi mun tilikausi ei ole enää kalenterivuosi, niin yksi kiire vähemmän ?? xx

   Reply
 6. Mimosaa November 18, 2017

  Mikä ihmeen juttu tää on kun kaikkien bloggaajien instat on yhtäkkiä täynnä tyhjänpäiväisiä kommentteja toisilta bloggaajilta :O ? Onko tää joku vitsi mitä en tajua..

  Reply
  • Alexa November 19, 2017

   Olen aina kommentoinut IG:ssä aktiivisesti sekä ystävieni että täysin tuntemattomien tyyppien kuviin, mutta mielestäni on vaan hauskaa että positiivinen kommentointi on viime aikoina lisääntynyt vanhojen aikojen tapaan. ? xx

   Reply
   • Henna November 19, 2017

    Hei Alexa! Ihanaa, jos positiivinen kommentointi tulee takaisin <3 "Ennen kaikki oli paremmin" :D Ja onhan se tosi hyvä juttu, että te työksenne blogggaavat saatte aktiivisella kommentoinnilla pidettyä kuvanne feedin kärjessä, nyt kun instagramin algoritmit ovat muuttuneet. Se on varmaan raskasta, kun yhtäkkinen instagramin muutos aiheuttaa elinkeinon menetystä.

    Reply
    • Alexa November 19, 2017

     No eikö vaan, se on just näin! ? Omalla kohdallani algoritmi ei ole vaikuttanut muuhun kun kasvamiseen siellä, mikä on tietty sekin tylsää. Mutta ei auta kun tehdä omaa juttua ja tsempata nimenomaan muita positiivisessa hengessä! ? xx

     Reply
 7. . November 19, 2017

  Ihana takki! Onko se omana kokona jo tollanen kiva oversize vai pitäiskö ottaa suurempana?:)

  Reply
  • Alexa November 19, 2017

   On joo, mulla on 36! ? xx

   Reply