Perfect Summer Weekend

Kesä on kyllä parasta aikaa! Loputon valo ja lämpö pistää ihmisen ihanan aktiiviseksi, ja spontaaneja valintoja tulee tehtyä paljon helpommin. Syksyllä ja talvella on enemmän niitä tuttuja turvallisia rutiineja, toisin kuin kesällä tuntuu olevan menossa koko ajan. Jokaisessa vuodenajassa on ehdottomasti puolensa, ja veikkaan että kesän jälkeen rauhoitun kotioloissa enemmän kuin mielelläni. 

Viime viikonloppu oli taas yhtä juhlaa! Perjantaina vedettiin Lindan kanssa parin tunnin killerisetti salilla, ja lauantaina oli sen verran hellänä paikat että hyvä kun sängystä pääsi ylös. Pyörittiin Stadissa koko päivä, ja mulla oli tarkoitus olla ihan kiltisti kotona loppuilta. Tytöt saivat houkuteltua mut piknikille alkuillasta, ja muutaman lasillisen jälkeen innostuttiin lähtemään katsomaan kavereiden keikkaa Kappeliin. Matkalla keskustaan tapahtui jotain ikävää. Humaltunut keski-ikäinen nainen kaatui todella ikävännäköisesti keskelle raitiokiskoja, ja me tyttöporukalla juostiin auttamaan. Saatiin (verinen) nainen kiskoilta sivuun kylkiasentoon, ja tilattiin ambulanssi paikalle. Kymmenen minuutin kuluessa (tuo aika tuntui niin paljon pidemmältä!) saatiin ambulanssi paikalle, ja päästiin jatkamaan matkaa. Täytyy sanoa että oli todella huojentavaa huomata kuinka moni ihminen pysähtyi tarjoamaan apuaan! 

Nautittiin Kappelin terassilla isolla porukalla kesäillasta, ja aika kului taas mielettömän nopeasti. Mun on myös lähetettävä mitä lämpimimmät terveiset niille ihanille turkulaisille lukijoille, jotka tulivat mua illan aikana moikkaamaan. Kiitos teidän kauniista sanoistanne, oli ilo tavata teidät! :) 

Eilen käytiin yhdessä asuntonäytössä, ja päivä meni muuten ulkona kauniista ilmasta nauttien. Carusellin terassi ja raikas salaatti oli mitä täydellisin lisä rentoon päivään! 

Needless to say; I love summer! I just feel so spontaneous and relaxed during the summer. The weather has been great and I have had a lot of spare time, so I’ve been pretty happy the past days. The weekend was awesome! During Friday we made a killer two-hour workout with Linda and I was so exhausted (in a good way) afterwards. Haha it was hard to get up from the bed on Saturday morning! 

On Saturday I met several friends and just enjoyed the beautiful summer day. Ate sushi, drank a couple of ice lattes, the usual you know… I promised to myself to go home early, but my friends insisted that we go for a picnic during the sunset. I didn’t hesitate going, it was awesome! 

Yesterday we went to see an apartment and I met Linda for a lunch afterwards. The fresh Carusel salad was just what I needed during the warm Sunday. 

Such a lovely weekend! Thanks for my friends for making it unforgettable and thanks for the lovely readers for saying hi! :) 

Kaupungin paras jäälatte! 

The best Ice latte in town! 

Top River Island / Levis Shorts / Prada Bag

Piknikillä lauantai-iltana! Pitäisi ehdottomasti toteuttaa useammin. 

Picnic on Saturday evening. Sinebrychoff Park is the best place for enjoying summer evenings. 

Haha täytyy sanoa että oli varmaan viimeinen kerta kun käytän noin lyhyttä mekkoa! Olen nimittäin totaalisen rakastunut midimittaisiin mekkoihin ja hameisiin. Ne ovat paljon imartelevempia (ainakin mun vartalolle) ja naisellisempia, eikä tarvitse pelätä vilautusvaaraa. 

This was probably the last time I’m using a mini dress. I’ve totally fallen for midi length this summer, it flatters my body type better and feels more mature. 

Eira

En saa tuoreista marjoista tarpeekseni!:) 

Fresh berries, can’t get enough of them! 

Ollaan kavereiden kanssa löydetty korttipelit uudelleen! Mitä täydellisintä ajanvietettä hellepäiville. 

We have been playing cards a lot lately! It’s so much fun to play while enjoying the beautiful weather. 

Carusellin salaatti, nam!

Carusell’s salad, yummy! 

Lumi 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 comments

 1. Natali July 21, 2014

  That salad looks divine, berries are a MUST for me every summer and you look stunning in that red dress, but I do get your love for mid length dresses/ skirts, I’m all about them too :)

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 21, 2014

   Haha so true! Thanks so much Natali :) xx

   Reply
 2. Anna July 21, 2014

  Looks like the perfect weekend! :) summer is just the best part of the year. You took amazing pics, Alexa :) my weekend was also great, a good friend from Berlin visited me and we had so much fun. Oh I love summer. Now it’s time for a new week, have a good one. x

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 21, 2014

   Thanks so much Anna! Have a great week:) xx

   Reply
 3. Sara July 21, 2014

  Beautiful pictures Alexa, looks like a really fun weekend!
  Oh my, you look so gorgeous in that red dress! Such a shame you wont wear mini dresses a lot anymore! I think it looks absolutely amazing on you. You have an amazing body and I think you can come away with almost everything!

  X Sara

  http://windowonmywardrobe.blogspot.com/

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 21, 2014

   Aww thanks so much Sara! Haha I just became a grandma :D I love to wear midi/maxi dresses, they are so easygoing! You are so sweet, kisses! :)

   xx

   Reply
 4. mariannne July 21, 2014

  Ihania kuvia ja sun hiukset on kyllä tosi upeet!! <3

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 21, 2014

   Voi kiitos:)! xx

   Reply
 5. Annie July 21, 2014

  Ihan upeeta että jäitte auttamaan hädässä olevaa – esimerkillistä toimintaa! Ja kyllä se voi “kestää näin kauan”, ihanteellistahan se olisi jos auto tulisi minuutissa tai kolmessa, mutta kymmenessä kun pysytään vielä…Ei varmasti ollut ainoa yöaikaan itsensä telonut, muistakaa että ambulansseja on rajattu määrä ja lähin auto saattaa juuri olla hälytystehtävässä :) Tällöin auto on pakko lähettää hieman kauempaa

  ihana muuten tuo punainen asu!

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 21, 2014

   Joo näinhän se on! Tollaisessa hetkessä jokainen minuutti vain tuntuu niin pitkältä… Mutta onneksi loppu hyvin kaikki hyvin! :) xx

   Reply
 6. aaaaaa July 21, 2014

  Alko ärsyttää tuo sun typerä ambulanssilause ja sit omaa “auttavaisuuttaan” piti kehuskella

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 21, 2014

   Kehuskelin tuntemattomien ihmistelen auttavaisuutta! Oli nimittäin ilo huomata kuinka moni pysähty kysymään onko kaikki kunnossa, ja onko apu tulossa :) xx

   Reply
 7. Mari July 21, 2014

  Pakko kommentoida tota ambulanssijuttua… On toki ihailtavaa että noin moni ihminen pysähtyi auttamaan, nykyään kun tuntuu siltä että kaikki kulkevat laput silmillä välittäen vakn itsestään. Asun itse kuitenkin maaseudulla ja 10 minuuttia on täällä lyhyt aika ambulanssin tulolle. Voisi pikemminkin sanoa että teillä kävi mieletön tuuri että saitte sen paikalle noin nopeaa, kysessä ei kuitenkaan ollut sairaskohtaus, paha kolari, sydänkohtaus jne.

  Eniveis mahtavaa kesänjatkoa sulle! Upeaa katsella sun ihania ja tyylikkäitä asuja ja kesäisiä kuvia! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 21, 2014

   Joo nimenomaan! Tuli tosi hyvä mieli siitä kuinka avuliasta ja vilpitöntä jengiä on liikenteessä! :) Jep, täytyy sanoa että odottavan aika tuntui pitkältä! Samoin sinulle, suurkiitos kauniista sanoistasi:) xx

   Reply
 8. Gabriela July 21, 2014

  Oh I love the pictures♥ and i think that the minidress looks perfect on you too! U really had to enjoy the weekend:)) Kisses♥, G

  http://anetagabriela.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 21, 2014

   Aww thanks so much Gabriela! :) xx

   Reply
 9. puppe July 21, 2014

  Itsensä telonut humalainen ei ole kuitenkaan ambulansseilla ihan siinä prioriteettilistan kärkipäässä, koska vaikka verta teidän mielestänne ehkä tuli ” hirveästi”, ei kys. henkilöllä ollut mitään todellista hengenvaaraa.

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 21, 2014

   Jep, ymmärrän sen tietysti! Se aika tuntuu ikuisuudelta kun toisella on hätä eikä osaa auttaa! xx

   Reply
 10. lukija July 21, 2014

  Ootteko kämppää ajatelleet vaihtaa? :) Asuntonäyttöä vain ajattelin!

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 21, 2014

   Joo kirjottelinkin siitä tossa viime viikolla:)! Hakusessa on! xx

   Reply
 11. Rula July 22, 2014

  Very nice pics
  You look amazing in that red dress :) Your body shape is perfect for these kind of dresses, you have a perfect body anyway !
  I am so skinny I can’t “fill” them properly ^^ so it doesn’t look nice even if I love them.
  Anyway, glad to see you having fun and relaxing :) you look so beautiful
  Xxx take care <3

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 22, 2014

   Aww you’re so sweet Rula, thanks so much! Have a lovely week:) xx

   Reply
 12. Anna July 22, 2014

  Niimpä, kesä on kyllä ylivoimaisesti parasta aikaa! Varsinkin täällä Suomessa, tää valon määrä ja kaikki vaan laittaa hymyilemään 24/7! Ihania kuvia ja erityisesti sun laukku on oikee aarre!!

  http://www.aduaa.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne July 22, 2014

   No älä muuta sano! Pitää nauttia tästä:) xx

   Reply
 13. Marja July 22, 2014

  Hah, miten ihmeessä porukka on lukenut kritiikiksi tuon 10 minuutin odotusajan. Minusta se kertoo siitä, että oikeasti välititte ja halusitte auttaa. Lääkäreiden etiikkaan kuuluu auttaa kaikkia humalatilasta riippumatta, ja niin pitäisi myös meidän kaikkien toimia. Kiitos, että jaot tapahtuman täällä.

  Reply
 14. Éva August 8, 2014

  hi Alexa,
  love your blog :) could you please tell me what brand the little red dress is? i just love it. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 15, 2014

   Thank you! It’s from Zara, over two years ago:) xx

   Reply
 15. evi August 15, 2014

  Hi Alexa, the blog is amazing and the red dress as well, would you mind sharing what is the brand. Looks just perfect. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 15, 2014

   Thanks! :) Zara! xx

   Reply