Perfect Ombre

Kevät freesaus on ehdottomasti ollut viikon teema ja torstaina olikin vuorossa tukan värjäys missäpä muuallakaan kun Peilissä. Peiliin oli juuri tullut erä Wellan Illumina -sarjan uutuuksia ja käytiinkin heti niiden kimppuun, kun ne ovat aikaisemminkin tukalleni mielettömän hyvin sopineet. 
Inspiraation lähteenä toimi kukapa muukaan kun Lauren Conrad ja värejen joukosta löytyikin juuri sopivat sävyt viileämpään liukuvärjäykseen. Olen kyllä maaaailman tyytyväisin lopputulokseen! Olen fiilistellyt tätä tukkaa ihan kybällä ja peilaillut sitä varmasti jokaisesta kiiltävästä pinnasta. Great success, Hanne! Suurkiitokset rakkaalle yhteistyökumppanille. 
// This week has definitely been all about beauty treatments! I’ve got my lash extensions fixed and Thursday I had an appointment to my “royal” hairdresser.  Our inspiration was (who else than) Lauren Conrad and I think we did VERY well, I love the result! 
Laitan parempia kuvia vielä myöhemmin tulemaan! Mutta tosiaan jos on luottokampaaja hakusessa niin voin lämpimästi suositella Peilin Hannea. Ajan voi varata netissäkin (täällä!)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Salla April 27, 2013

  Oi voi mä luovuin omasta liukuvärjäyksestä viime syksynä.. Edelleen alkaa itkettää kun nään samaa tyyliä muilla! Pikkusen ikävä olisi palata takaisin. Ehkä taas tänä kesänä saan kampaajankin innostumaan ajatuksesta ;) Uskomattoman kaunis tuo kuva sinusta. Taas huokailen täällä.

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 27, 2013

   Haha mä niin rakastan liukuvärjäystä! Kun en koe itseäni oikein blondiksi enkä bruneteksikaan, niin toi on hyvä kompromissi ;) xx

   Reply
 2. Anna Murawski April 27, 2013

  Gorgeous! <3

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 27, 2013

   Thanks:)

   xx

   Reply
 3. Anonymous April 27, 2013

  Aivan ihanat hiukset! Itsekin haluaisin kokeilla jotain vastaavaa, mutta minulla on oma väri melko vaalea, niin sitten juurikasvu näkyisi nopeasti tummasta tyviväristä..

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 27, 2013

   Oon kyllä niiin fiiliksissä itsekin, vaikka ero vanhaan ei tosiaan ole dramattinen:) Totta, voisit ehkä kokeilla tummaa “dip dye” -tyyliä, jossa vain latvat liukuvärjätään? :)

   xx

   Reply
 4. Elisabeth April 27, 2013

  Itse luovuin omasta liukuvärjäyksestä nyt keväällä koska mielestäni sitä oli liian monilla ja minuall se oli ollut jo vuoden. Halusin löytää oman uuden ja raikkaan tyylin, ja päädyin vaaleaan pitkään bob tyyliseen polkkatukkaan :) Oma kampaajani on ekokampaaja Kaipaamo, suosittelen lämpimästi!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 27, 2013

   Haha jeps:) Joo mulla on kans ollut parisen vuotta liukuvärjäys, mutta pidän sitä omana “signature” juttuna:) Kyllä se villitys varmaan taas kohta laantuu, vaikka ihanan luonnolliselta näyttäkin!

   xx

   Reply
 5. Katerina Alezandra April 27, 2013

  KIvat hiukset!

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 27, 2013

   Kiitos:)

   xx

   Reply
 6. Ida April 27, 2013

  Sulla on Alexa ehdottomasti nätein ja luonnollisin liukuvärjäys minkä oon ikinä nähnyt. Voisin vilauttaa tätä kuvaa kampaajalla seuraavan kerran antamaan vähän suuntaa sille, mitä haluan:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 27, 2013

   Hihi oon kyllä hurjan tyytyväinen:) Ihmeessä vilauta! xx

   Reply
 7. Anonymous May 26, 2013

  Kuinka paljon tälläinen operaatio maksoi?:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 27, 2013

   En tosiaan tarkkaa hintaa tiedä, kun tämä oli yhteistyönä toteutettu :) Kannattaa kysäistä Peilistä parempia lisätietoja!

   xx

   Reply