Perfect Kitchen

flos-2097-brass _MG_1105 alexa-dagmar-apartment flos-2097

Joku teistä saattoi odottaa kuvia harmaasta keittiöstä, mutta e-ei. Vaikka niin rakastankin ajatusta siitä, niin tulin järkiini. Toivon mukaan myydään asunto jo alkuvuodesta ja päästään pian sen jälkeen uuden kohteen kimppuun, niin voin sitten sinne rempata sen harmaan keittiön. Vaikka muutto on varmaankin ensi vuonna edessä, niin en siltikään malttanut olla hankkimatta meille kattovalaisinta keittiöön. Valaisin oli yksimielisesti Flosin 2097 -kruunu, jota olemme ihailleet jo vuosikaudet. Kyseessä on sellainen klassikko, joka varmasti löytää paikkansa myös seuraavasta kodistamme. Messinki tuo ihanasti lämpöä keittiöömme ja sitoo keittiön jo olohuoneen värimaailman kauniisti yhteen.

P.S. Sisustusintoilijat! Kannattaa seurata mun toista Instagram-tiliä @zarrostore ♥

I know I already raved about painting the kitchen cabinets, but I actually changed my mind. Sooner or later we are going to sell the apartment anyway , so it won’t be necessary. Still I wanted to do a little something, so we got the dream lamp we have been craving for years. It’s 2097 from Flos, a classic design piece that never gets old. It looks just perfect, love it! 

P.S. If you love interior design, don’t forget to follow my other IG account @zarrostore ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 comments

 1. Natali July 26, 2016

  Oh yes!!! I’m totally obsessed with your new chandelier, it’s majestic and a perfect new addition to your kitchen!

  http://lartoffashion.com

  Reply
 2. Sofié July 26, 2016

  Heippa Alexa,

  teillä on niin kaunis keittiö <3 Ja tuo lamppu on myös täällä haavelistalla seuraavaan kotiin – uusi koti kun on aina mielessä ;)

  Olemme remppailemassa Etelä-Ranskan keittiötä ja tällä viikolla minun pitäisi valita materiaalit. Mallit jo tiedän ja kaappien pintamateriaalit, mutta keittiötason matskuissa olen epävarma. Onko teillä millainen taso? kvartsia vai marmoria? Olen niin peloissani marmorin kanssa niin en oikein osaa päättää.

  Ihanaa loppukesää sinne Helsinkiin!

  Reply
  • Alexa July 26, 2016

   Meillä on tosiaan marmoria vähän joka paikassa ja mä olen kyllä ollut tyytyväinen. Toki olen suurpiirteinen, enkä välitä pienistä ajantuomista merkeistä. Keittiöntaso on kestänyt tosi hyvin kulutusta, mutta kerran unohdin mustikat siihen sulamaan ja sattumalta siinä pussissa oli reikä :D Siitä jäi pieni merkki yhteen kohtaan, mutta sekin on ajan kanssa haalistunut. Kun marmori näkee aikaa ja patinointuu tasaisesti, niin lopputulos on oikeastaan todella kaunis. Mutta jos on tosi pikkutarkka ihminen, niin marmorijäljitelmä voi olla hyvä vaihtoehto. Niitäkin on todella kauniita, eikä sitten ainakaan tarvitse pelätä tahroja turhaan :) xx

   Reply
 3. ColorOfBerries July 26, 2016

  It is absolutely perfect.
  The space, the freshenes what white color gives to the kithen..

  Reply
 4. Erica July 26, 2016

  Ahhh ollaan viime päivinä käytetty ihan tuhottomasti aikaa talonmetsästykseen. Eilen repelin melkein pöksyni kun löydettiin pari ihanaa, olisi tehnyt mieli pakata kimpsut ja kampsut saman tien :D

  Reply
  • Alexa July 26, 2016

   Haha mä niin tiedän tunteen :D xx

   Reply
 5. Ev July 26, 2016

  Inspiration <3
  http://www.evdaily.blogspot.com

  Reply
 6. sisi July 27, 2016

  Aivan täydellisyys tuo sinun ruokapöytä<3 Mistä olet alunperin ostanut sen?

  Reply
  • Alexa July 27, 2016

   Se on peritty 50-60-luvulta vanha. Knoll kyllä tekee tätä Tulip-pöytää edelleen :) xx

   Reply
 7. Hanne August 10, 2016

  Moikka Alexa,

  osaat varmasti kertoa mitkä nuo ruokapöydän tuolit ovat? En ole yrityksestä huolimatta onnistunut selvittämään ja hinkuan tietoa kovasti.

  Reply
 8. […] Flos Alexalla ja Charilla on mielettömän ylellinen, kun taas meille koin sopivammaksi kromin värin. Tarkoitus […]

  Reply