Perfect for Christmas: UGG Short Sparkle

Pohdiskelin tossa viime hetken joululahjavinkkejä ja törmäsin alla olevaan kuvaan Oprahin sivuilla. Ihan mahtavat nuo Uggin paljettiunelmat, kaikki kimalteleva kun tässä joulun alla viehättääkin. Jos en olisi omia Uggeja tänä vuonna jo hankkinut, niin valkkaisin ehdottomasti nuo mustat. Ne eivät herätä liikaa huomiota, mutta ovat silti spesiaalit!
Jos pukinkontista puuttuu vielä täsmälahjoja, niin tosiaan vielä kerkeää tilailemaan jouluksi. (Spartoolta voit valita pikatoimituksen) Lisäksi saat koodilla XMAS2 näistä ja muista 150€ ylittävistä kertaostoksista -20%. Spartoon valikoimaan täältä!
Ugg’s Short Sparkle boots would be the perfect present for a girl. I really like the black ones, they are “low-key” but still special!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Noora December 16, 2012

  Näin yhdellä naiselle keskustassa noi mustat ja vitsit ne oli upeet!!! Nyt en kyllä enää raaski noita tilata, ku tuli ostettua jo UGGit ja eilen tilasin EMUt. Muuten ootko huomannu, että sun UGGejen pohja ois tosi liukas?

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 16, 2012

   Haha jees mun äitipuolella itse asiassa on noi mustat! :) No siis mun jalassa kaikki kengät on tosi liukkaita, kaaduin just toissapäivänä tosi pahasti sellasilla kengillä joissa on talvikäyttöön suunnitellut pohjat :D Eli eipä oo kengillä väliä ainakaan mun kohdalla!

   xx

   Reply
 2. winnie December 16, 2012

  Ei mun mielestä Uggeissa oo liukkaat pohjat. Ja jos hetken jaksaa odottaa, niin Suomeenkin rantautuu Uggit uusilla pohjilla. Jenkeissä niitä myydään myös outleteissa jo eli ovat varmasti tulossa pian, ellei jostain jo löydykin :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne December 16, 2012

   Aaa hyvä tietää! :o xx

   Reply
 3. You You Xue December 16, 2012

  Well,I’m not a big UGG fan,but the black ones are really cute! :3

  Reply
 4. Mara Van der Auwera December 16, 2012

  At first, I didn’t like those sparkly uggs. But now, I think I start to like them, especially the black short ones!

  Reply
 5. Essi December 17, 2012

  Mäkin niin haluisin noi mustat kimalle UGGit! Täydelliset after ski kengät… ;) Seppälässä oli muuten tollasia musta kimalle mut feikkejähän ne ja ihan huonolaatulsilta vaikuttivat…

  Reply
 6. joleisa December 19, 2012

  Not really my cup of tea. I know the quality of UGG Australia being really good, but I also know how many mud do we have on the roads…sequins won’t survive often washing I think :(

  Reply