Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PARISUHDEHOMMIA

september 20, 2018, outfit

Aamukahvi käteen, kuulokkeet korviin ja NONSENSE-podi pyörimään! Uusimmassa podcast-jaksossa puhutaan jälleen meidän miekkosista ja parisuhteista. Jaksossa on todella mielenkiintoinen keskustelu rakkauden kielistä, eli siitä millä tavalla itse osoittaa rakkautta ja minkälaisia ristiriitoja voi syntyä, jos kumppani osoittaakin rakkautta aivan eri tavalla. Paljastetaan jaksossa meidän tämänhetkinen lemppari TV-sarja, josta ollaan molemmat ihan fiiliksissä. Eli ei kuin kuuntelemaan! Meidän podcastia voi kuunnella Soundcloudista, iPhonen oman podcast-appin kautta ja toki myös alla olevaa boksia klikkaamalla. Muistakaa myös laittaa Instagramissa seurantaan @nonsensepodi. Sieltä löytyy tällä hetkellä mm. kaverihaku (mummo-meemin alta), jossa on jo yli 400 ilmoitusta – ensimmäiset NONSENSE-deititkin on jo järkätty!

Good morning guys! Here’s one of my go-to fall outfits. I have been recently obsessed with a combo of a skirt and a chunky sweater. It’s the perfect outfit for a warm fall days like this. By the way, who would have guessed that brown is going to be huge this season? I currently love brown and different shades of beige, I’m all about it!

 

Olen viime viikkoina käyttänyt erityisen paljon neuleita hameiden kaverina, ihan täydellinen kombo – eikö vain? Nyt vaan pitää toivoa että nämä kelit jatkuisivat pitkään, että ei tarvitsisi vielä pitkään aikaan laittaa housuja jalkaan ja untsikkaa päälle.

Illesteva Sunnies
Oscar De La Renta Earrings
Zara Sweater & Skirt
Chanel Shoes

Photos by Kaisa Turunen

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *