PARISUHDEHOMMIA

Aamukahvi käteen, kuulokkeet korviin ja NONSENSE-podi pyörimään! Uusimmassa podcast-jaksossa puhutaan jälleen meidän miekkosista ja parisuhteista. Jaksossa on todella mielenkiintoinen keskustelu rakkauden kielistä, eli siitä millä tavalla itse osoittaa rakkautta ja minkälaisia ristiriitoja voi syntyä, jos kumppani osoittaakin rakkautta aivan eri tavalla. Paljastetaan jaksossa meidän tämänhetkinen lemppari TV-sarja, josta ollaan molemmat ihan fiiliksissä. Eli ei kuin kuuntelemaan! Meidän podcastia voi kuunnella Soundcloudista, iPhonen oman podcast-appin kautta ja toki myös alla olevaa boksia klikkaamalla. Muistakaa myös laittaa Instagramissa seurantaan @nonsensepodi. Sieltä löytyy tällä hetkellä mm. kaverihaku (mummo-meemin alta), jossa on jo yli 400 ilmoitusta – ensimmäiset NONSENSE-deititkin on jo järkätty!

Good morning guys! Here’s one of my go-to fall outfits. I have been recently obsessed with a combo of a skirt and a chunky sweater. It’s the perfect outfit for a warm fall days like this. By the way, who would have guessed that brown is going to be huge this season? I currently love brown and different shades of beige, I’m all about it!

 

[group]

[half]

Olen viime viikkoina käyttänyt erityisen paljon neuleita hameiden kaverina, ihan täydellinen kombo – eikö vain? Nyt vaan pitää toivoa että nämä kelit jatkuisivat pitkään, että ei tarvitsisi vielä pitkään aikaan laittaa housuja jalkaan ja untsikkaa päälle.

[/half]

[/group]

Illesteva Sunnies
Oscar De La Renta Earrings
Zara Sweater & Skirt
Chanel Shoes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. Ilona September 20, 2018

  Noi kengät on ihanat! Parissa viime postauksessa on ollu tosi kivat asukuvat!

  Reply
  • Alexa September 20, 2018

   Voi kiitos ihana! 😘 xx

   Reply
 2. Xaydy Gambino September 20, 2018

  Love the color palette in these photos! I always find inspiration in your blog <3

  Reply
  • Alexa September 21, 2018

   Love to hear that! 😘 xx

   Reply
 3. Magda September 21, 2018

  Absolutely gorgeous 😍

  Reply
  • Alexa September 21, 2018

   Thank you! 😘 xx

   Reply
 4. Anna September 21, 2018

  Upeat asukokonaisuudet parissa viime postauksessa sinulla kuten Lindallakin. Kauniit sävyt hienostuneesti yhdistettynä. 😍

  Reply
  • Alexa September 21, 2018

   Kiitos ihana! 😍 xx

   Reply
 5. gabrielakre September 21, 2018

  I really love your outfits more & more ! The sweater is perfect<3

  Reply
  • Alexa September 22, 2018

   Thanks babe! 😘 xx

   Reply
 6. Elina September 22, 2018

  Hei, miten ihmeessä tuon ihanan nutturan saa tehtyä niin ettei hiusten latvat jää sojottamaan mistään ulospäin?

  Reply
  • Alexa September 22, 2018

   Riippuu tosi paljon hiusten pituudesta. Kesän alussa oli aikamoista nyhjäämistä kun tukka oli niin lyhyt, mutta nyt voi laittaa melkein silmät kiinni ja homma toimii 😍 xx

   Reply
 7. Mervi September 22, 2018

  Kiitokset tosi hauskasta podista, torstai aamut ovat parhaita kun saan kuunnella teidän juttuja! Aihetoiveena olisi, että kertoisitte molemmat, bisnesnaisia kun olette, miten sijoitatte ja säästätte. Varsinaisia sijoitusvinkkejä en kaipaile tietenkään, mutta näkökulmaa rahankäyttöön… aihe on tällä hetkellä kaveripiirissä pinnalla ja mediastakin olen lukenut, että naiset ovat viime aikoina suorastaan rynnineet rahankäytöstä kertoviin tapahtumiin sekä sijoitusryhmiin :)

  Reply
  • Alexa September 22, 2018

   Rahajaksoa äänitetään ensi viikolla, eli puhetta rahasta on tuloillaan! Sijoitusvinkkejä ei tosiaan ole tulossa, meistä kun kumpikaan ei ole siihen vielä hurahtanut – vielä! 😊 xx

   Reply
 8. Nelli September 26, 2018

  Olisko mahdollista saada joku videopostaus kampausten teosta? Tämä näissä kuvissa näkyvä olisi erityisesti kiva nähä miten teet :)

  Reply
 9. Saana October 7, 2018

  Hei voisitko laittaa linkin kuvissa näkyvään neuleeseen?

  Reply