Paris Second Hand Stores

parisvintage
Pariisin reissulla tuli koluttua paljon 1. kaupunginosassa sijaitsevia second hand -putiikkeja. Ja voi jestas sitä upeiden asusteiden määrää, tämä tyttö oli kyllä ihan taivaissa. Pariisissa luksustavaroiden kierto on kova, ja käytettynä voi löytää ihan uudenveroista tavaraa sopuhintaan. Vintageputiikeissa oli erityisen paljon Chanelin ja Hermesin tuotteita, joten niitä kannattaa todella pitää silmällä. Etenkin Chanelin jakkuja tuntui olevan joka paikassa, ja hinnat liikkui n. 300-500€ tietämillä. Muutamassa putiikissa törmäsin myös Hermesin Collier de Chien -vyöhön, ja olin kyllä lähellä kotiuttaa sellaisen. Tulin kuitenkin siihen lopputulokseen että vyöllä ei olisi tarpeeksi käyttöä (ovh 2000€ / vintage 500€) suhteessa hintaan, vaikka ikuinen se varmasti olisikin. Listaan postauksen alapuolelle muutamat käymisen arvoiset second hand -putiikit!
Second hand stores are a must visit in Paris. The selection is probably the world’s greatest and the boutiques exhale the real Parisian atmosphere. You don’t have to buy anything, but do yourself a favor and go window shopping! The boutiques I visited sell mostly Chanel and Hermes and the accessories are to die for. The price for a Chanel bag is around 1500€ and they were in amazing shape – like new ones. I totally fell for the Hermes Collier de Chien belt (new one costs ~2000€ and vintage around 500€), but I chose not to buy it this time – maybe next time then. A list of my favorite second hand boutiques in Paris down below, enjoy!

vintagebalenciaga vintagechanel

WK Accessoires (my favorite!)
5, rue du Marché St-Honoré, Métro: Tuileries

MB Select (my favorite!)
30, rue Saint Roch, Métro:Palais-Royal

Depôt Vente du 17ème
109 Rue de Courcelles,Métro Wagram

Sztark
4 bis rue d’Uzès, 2nd, Métro Grands Boulevards

Gabirelle Geppert
Jardins du Palais Royal, Métro Palais Royal

Leave a Reply

Your email address will not be published.

24 comments

 1. mar October 6, 2014

  I’ll keep in mind to visit some of this stores next time. I just need a Prada bag :D

  Reply
 2. K October 6, 2014

  En tiedä, todennäköisesti tämä kommentti on turha, mutta Google Chromella ei näy tämä uusin postaus, uusimpana on siis se Canada Scarf- arvonta. Mozillalla ja Explorerilla tämä uusin postaus on näkyvissä. En sitten tiedä, johtuuko tämä jostain Chromen päivityksistä/koneeni asetuksista tms., mutta ajattelin vain mainita…. Sori, jos on turha kommentti.

  Reply
 3. K October 6, 2014

  Ei kun nyt se näkyy, ilmeisesti se kesti jostain syystä päivittyä kauemmin chromella kuin muilla selaimilla…

  Reply
 4. Sirpa October 6, 2014

  Kiitokset tämä postaus tuli tarpeeseen, juuri torstaina lähdössä Pariisiin… Kunpa mies vain jaksaisi lähteä kiertelmään liikkeisiin…:-0

  Reply
 5. Miia October 6, 2014

  Kiitos tästä postauksesta!
  Cannesissa tuli käytyä parissa second hand -liikkeessä ja tarjonta oli niissäkin todella hyvätasoista. Pariisissa varmasti vielä parempi.
  Mukavaa maanantai-iltaa!

  http://helchic.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa October 6, 2014

   Loistavaa, pitääkin tehdä reissu Cannesiin! :) Samoin sinne! xx

   Reply
 6. anni October 6, 2014

  Hei kun sanoit tuossa Acne huivi- arvonta postauksessa että Gaudeteen tulee erä Canadoja, niin siis tiedätkö tarkalleen minä päivänä? Kun olen menossa Helsinkiin viikonlopuksi ja se huivi on ollut harmaana jo tosi kauan kiikarissa :)

  Reply
  • Alexa October 6, 2014

   Tiedän että harmaita on tulossa, mutta edes Gaudetessa ei tiedetä tarkkaa päivää ennenkuin huivit pamahtaa paikalle :) Kannattaa vaikka laittaa meiliä, niin he voivat varata sinulle yhden kappaleen. :) xx

   Reply
 7. Anna October 7, 2014

  Yay looks amazing! We’re going to Paris in December so I’ll definitely keep these in mind!

  http://www.aduaa.blogspot.com

  Reply
 8. yy October 7, 2014

  En ymmärä mikä on vikana, mutta kun tulen blogiisi – löydän vain viimeisenä sen tarjotin-kilpailupostauksen. näihin uudempiin pääsin yksitellen vain tulemalla facebook-sivusi kautta ja klikkaamalla jakamaasi postausta :( Käytän chromea selaimena!

  Reply
  • Alexa October 7, 2014

   Olen kuullut muuutamalta lukijalta samaa! Tänään tulee uusi update iltapäivällä, joten toivotaan että asia ratkeaa! :) Kiitos palautteesta! xx

   Reply
 9. Petra October 7, 2014

  Mistä liikkeestä löytyi noi Balenciagat? Kiitos vinkeistä!

  Reply
  • Alexa October 7, 2014

   MB Select -liikkeestä :) xx

   Reply
   • MB Select October 14, 2014

    Thank you Alexa for your precious advises about our store!
    See you soon in Paris.

    Marjorie.

    Reply
    • Alexa October 14, 2014

     Thank you so much for commenting! It was a pleasure to visit your store and I’ll be back! :) xx

     Reply
 10. Paula November 4, 2014

  Nyt oli pakko palata tähän sun ihanaan Pariisi postaukseen, matka odottaa ja MB Select oli mun iloksi kahden kadun päässä hotelliltamme, joten pakkohan siellä on käydä ;)

  Reply
  • Alexa November 4, 2014

   Loistavaa! Ihanan alueen olette valinneet :) xx

   Reply
   • Paula November 5, 2014

    Kiva kuulla, että alue on ihana on nimittäin ensimmäinen kerta Pariisissa :) reissu on vasta keväällä, mutta onneksi nyt voi jo aloittaa suunnittelun, mitä kaikkea ihanaa keväisessä Pariisissa pääsekään kokemaan :)

    Reply
    • Alexa November 5, 2014

     Todellakin! Mä asun Louvren alueella poikkeuksetta aina :) Ihanaa! xx

     Reply
 11. Emma June 23, 2015

  Hei! Muistaisitko yhtään paljon noilla balensiagoilla oli yleensä hintaa tai näitkö paljon chanel rintaneuloja ja paljon niiden hinta olisi? Olen menossa pariisiin pian ja siksi vinkkejä etsimässä ;) kiitos!

  Reply
  • Alexa June 23, 2015

   Muistaakseni Balet oli jotain 600-800€ hintaluokkaa. Rintaneulat ihan super kalliita, ainakin yhdessä käymässäni paikassa oli ~400€ Kivaa matkaa! xx

   Reply