Paris Photo Diary

Vitsit miten mahtava reissu meillä olikaan! Vietetään kyllä äidin kanssa ihan sairaasti aikaa yhdessä. Sen lisäksi että työskennellään yhdessä, niin käydään myös salilla ja kävelylenkeillä kimpassa. En tiedä missä olisin ilman mun äitiä!  Meillä on aina ollut uskomaton molemminpuolinen luottamus, ja olen aina voinut kertoa äidille ihan kaiken – jopa vähän ikävämmätkin jutut. Meitä yhdistää samanlaiset arvot ja varsin jännittävä huumorintaju. En tiedä koska olisin viimeksi nauranut niin paljon kun tällä Pariisin reissulla! 

Messupäivän lisäksi reissussa tuli nautittua mielettömästä ruoasta, ja pyörittyä kaupungissa. Vuokrattiin pyörätkin muutamana päivänä, ja voin vilpittömästi suositella pyöräilyä Pariisissa! Vuokraaminen maksaa reilun euron päivältä, ja vuokraparkkeja on melkein jokaisessa kadun kulmassa. Pyörien mukana tulee lukko, joten pyörän voi tarvittaessa pysäköidä mihin vain. Pariisissa pyörätiet on hyvin ohjattu, ja hyvä nyrkkisääntö on ajaa bussikaistalla – se on oikeasti  myös pyörätie. Kaduilla riittää lääniä ajaa, ja autoilijat ovat tottuneet pyöräilijöihin. Pikkukaduilla saattaa olla hieman jännittävempää ajella, mutta kyllä siitäkin selviää kunnialla. Jos vierailet Pariisissa lämpimänä vuodenaikana, niin kannattaa ehdottomasti kokeilla pyörän vuokrausta! 

Täytyy sanoa että en saa koskaan Pariisista tarpeekseni! Kaupungin arkkitehtuuri on niin upeaa, ja uusia jännittäviä paikkoja tuntuu löytävän jokaisella reissulla. Ranskalaisten englanninkielentaito on nykypäivänä ihan hyvää, ja palvelukulttuuri on menossa selkeästi enemmän amerikkalaistyyliseen suuntaan. En voi kun kehua nykypäivän Pariisia, ainakin näin turistin silmin! :)  

What a lovely trip! My mom is like my bestfriend, so she is definitely a great travel buddy for me. We have the same values in life and we share the exact same sense of humour, so we are pretty good team together. 

Besides the workday at the fair, we enjoyed the city by eating well and wandering around in town. We also rented bikes for a couple of days and that was so much fun! The rent is ~1,5€  / day and there are plenty of “rent stations” on the streets with tons of silver shaded bikes. Biking in Paris felt pretty safe, because the cycleways were well directed and the local trafficers have goten used to bikers. If you ever visit Paris during the summer time, I really recommend you to rent a bike for a day! It’s such a easy way to explore the whole city in a short amount of time – and it’s fun! 

I need to admit that I’m never getting enough of Paris. The architecture is gorgeous and I tend to find interesting new places everytime I visit the city. I can’t wait to get back there again! :)

 

From the 1st of October my blog is moving to a new address: https://alexadagmar.com
My Facebook Page / My Instagram Page

Leave a Reply

Your email address will not be published.

36 comments

 1. Sara September 10, 2014

  Such beautiful pictures Alexa! Paris keeps surprising me, so I always love to go back there!

  X Sara

  http://windowonmywardrobe.blogspot.com/

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 10, 2014

   Thank you Sara, I totally agree:) xx

   Reply
 2. Natali September 10, 2014

  Beautiful photo diary! I can’t wait to vosot Paris someday, it’s been on my wish list for forever!

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 10, 2014

   Thanks Natali! :) xx

   Reply
 3. tiinusss September 10, 2014

  Saako Pradan laukkuja mistään/koskaan alennuksesta? Ilmeisesti ainakaan Louis Vuittonia ei saa? Onko muita merkkejä, joita ei myydä alennuksessa?

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 10, 2014

   Pradan laukkuja voi kyllä saada alesta. Pradan omilla liikkeillä on alesesonkina aina joitakin malleja alennuksessa (tosin he eivät tätä kovaan ääneen kuuluta), joten jos hyvä tuuri käy niin jotain mielekästä voi löytyäkin! Klassikkolaukut tulee tuskin koskaan aleen, paitsi ehkä jossain erikoisvärissä. Kannattaa myös metsästää käytettyjä laukkuja, sillä jos laatu on hyvää niin ne todella kestävät aikaa ja kulutusta :) xx

   Reply
 4. Ievushka September 10, 2014

  Nice photos!

  http://ievushka.com/

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 10, 2014

   Thanks:)! xx

   Reply
 5. Claudia September 10, 2014

  Ah, niiiiiiin kauniita kuvia!! Matkakuume sen kun pahenee… + odottelen innolla mitä Célinen kassista paljastuu :)

  http://sweetjuliett-e.blogspot.fi

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 10, 2014

   Voi kiitos:) Haha! xx

   Reply
 6. Jenni Ylinen September 10, 2014

  Ihania Pariisi kuvia! <3 Vasta kävin siellä ja nyt tuli jo himo käydä uudestaan :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 10, 2014

   Pariisi on ihana! Haha sama juttu :) xx

   Reply
 7. Zielona Karuzela September 10, 2014

  I love Paris. It’s one of the most amazing places I ever been :) I always love to go back there. Love your outfits! Perfect as always! :)

  xx
  Zielona Karuzela

  http://zielonakaruzela.pl/

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 10, 2014

   I totally agree! :) Thank you Zielona:)! xx

   Reply
 8. Lil September 10, 2014

  Olis kiva nähdä myös sun äidistä asukuva tuolta reissusta. :) ps. Sun tyyli on kehittynyt todella paljon vuoden tai kahden aikana. Upeita asuja.

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 10, 2014

   Haha ei tullut napattua äidistä asukuvia, mutta hyvä idea ensi kertaa varten! Kiitos kovasti :) xx

   Reply
 9. Fera September 10, 2014

  Nice blog. I found link to your blog on makelifeeasier.pl. Kasia wrote about You. Love your hair.

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 10, 2014

   Thanks so much! Kasia is such a sweetheart :)xx

   Reply
 10. Ina September 10, 2014

  Toi valkoinen teeppari + musta hame asu oli ihana ja sopis täydellisesti mun työarkeen. Mistä oot löytänyt hameesi ja mistä löytyisi ihan tavallisia mutta hyvälaatuisia teeppareita? Kiitos jo etukäteen <3

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 10, 2014

   Voi kiitos! :) Koko asu on Acnelta! Hame on paras ostos ikinä (tarpeeksi pitkä + painava ettei nouse) ja Acnelta löytyy ehdottomasti parhaat teepparit ikinä :) Nimimerkillä kolme vuotta vanha ja silti toimii! xx

   Reply
 11. Katja September 10, 2014

  Kaunita kuvia pariisista! <3

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 10, 2014

   Kiitoksia:)! xx

   Reply
 12. Emmi L. September 10, 2014

  Niin paljon kauneutta yhdessä postauksessa! <3

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 10, 2014

   Voi ihana, kiitos:)! xx

   Reply
 13. http://alliness.blogspot.com/ September 10, 2014

  WOW!

  http://alliness.blogspot.com/

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 10, 2014

   Thank you!:) xx

   Reply
 14. Emma September 10, 2014

  aivan ihania kuvia! tuli heti matkakuume :D ois muuten kiva jos tekisit vaikkas postauksen syys-/talvitakkeihin liittyen (esim.millaista oot aatellu täksi vuodeksi ja millaisia sulta löytyy vaatekaapista) koska itse tosiaan pohdiskelen tässä juuri ja sulla on kyllä pettämätön maku ;) ja toinen mikä ois kiva niin oisko sulla jtn hyviä vinkkejä et missä ois hyvä brunssi Helsingissä?:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 10, 2014

   Voi kiitos ihana! :) Ostin Acnen Velocite -takin viime vuonna, joten sillä mennään tänäkin vuonna! Myös Filipan villakangastakki tuli viime vuonna ostettua beigenä, ja siitäkin pidän kovasti edelleen! Haavelen kyllä harmaasta villakangastakista, ja olen nähnyt muutamalla firmalla kivoja vaihtoehtoja. Kannattaa takeissa satsata laatuun, sillä ne kestävät todella monia (parhaillaan kymmeniä) vuosia käytössä. Oikea villakangas lämmittää myös huomattavasti tekokuitua enemmän :)

   Hmm brunssipaikaksi suosittelisin joko Kämpiä tai Fannya! :) xx

   Reply
 15. Anna September 10, 2014

  Paris is a lovely place to be! :) one of my roommates is from Paris :) best tour guide ever, haha. Your photo diary is amazing, as usual! :) x

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 10, 2014

   Thank you Anna! Paris is a wonderful city! :) xx

   Reply
 16. Essi September 10, 2014

  Olen täysin samaa mieltä! Rakastan Pariisia ja olen käynyt siellä useasti ja joka kerta pidän siitä yhä enemmän. Se yllättää joka kerta. Etenkin alennusmyyntien aikaan sinne kannatta myös suunnata, voi tehdä aivan mielettömiä löytöjä. Ja aivan ihastuttavia kuvia olet ottanut reissultasi:)

  Ihanaa syksyn jatkoa!

  http://www.essiesophie.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 11, 2014

   Huh joo Pariisin aleissa voi kyllä lievästi seota haha! :) Voi kiitos:)! xx

   Reply
 17. Lully September 11, 2014

  Post a photo of your mother !!!! :)

  Reply
 18. eekoo September 11, 2014

  Moi Alexa! :) Niiin kauniita kuvia jälleen kerran, sun blogisi on niin ilo tällaisen esteetikon silmälle. Kuule, edessä on parin päivän minireissu Pariisiin, ekaa kertaa käyn siellä! Kuulisin tosi mielelläni sun suosituksia esim. majoittumisesta (tai itse asiassa erityisesti sitä koskien) ja muutenkin – mitä tekisit tuossa ihanassa kaupungissa, jos on 48h aikaa? :) LPQ:n aamupalat on jo listalla!

  Kiitos, jos jaksat tehdä meille Pariisi-intoilijoille vinkkipostauksen!

  XX

  Reply
  • Alexa Aavarinne September 11, 2014

   Voi kiitos kovasti! :) Hmm mulla ei ole mitään erityisen hyviä hotellivinkkejä Pariisin suhteen, vaikka kuutisen kertaa on siellä tullut käytyäkin! Hotellit on super kalliita, ja viiden tähden hotellikaan ei todellakaan takaa mitään luksusta. Hyvä hinta-laatusuhde on Hotel Louvre Saint Annessa. Uskomattoman hyvä sijainti, ja hinta oikein kohtuullinen. Aika vaatimaton ja söpö hotelli, mutta kyllä siellä yönsä silti hyvin nukkuu :)

   Laitan varmaankin lisää pariisin vinkkejä kun blogi on muuttanut! :) xx

   Reply
 19. Clara September 24, 2014

  Perfect Outfit! I will be in Paris during fw this weekend – do you have any tipps ?
  I love your Style so much!! :)

  xxx Clara

  Reply