Paris Photo Diary

Pariisista on kotiuduttu, mutta kuvia on onneksi vielä varastossa. Asuttiin ihan mielettömässä Airbnb:ssä parhaimmalla paikalla keskustassa ja sääkin oli mitä täydellisin koko viikon, joten reissu oli todella onnistunut kaiken kaikkiaan. Teen ehdottomasti jutun tosta meidän kämpästä vielä erikseen, mutta kurkataan sitä ennen puhelimen kuva-arkistoihin.

Tässä ensimmäisessä kuvassa päällä on Self-Portraitin pusero ja Zaran housut. Pakko muuten random faktana kertoa että housut on kokoa large, kun mediumkin kiristi takalistosta. Eli ei tosiaan kannata kokolappuja sokeana tuijottaa tai ottaa niistä stressiä, kun toisen brändin extra small voi sopia siinä missä taas toisen brändin large ei meinaa mennä päälle. Eli kysymys “Mitä kokoa olet?” sopisi nykymaailmassa melkeinpä unohtaa. Mutta joka tapauksessa kivat housut, joista ei myöskään liikaa kuulla läpi – pisteet Zaralle!

I’m finally back home, but I still have some pictures to share with you guys! We stayed at such a cool Airbnb apartment, but I’m going to show you the place later. In the meanwhile I’ll show you some snaps from my phone. In the first picture I’m wearing Self-Portrait blouse with Zara culottes. I need to tell you as a random fact that the pants are size large, because my butt and tights couldn’t fit to the medium ones. So you shouldn’t just watch the size (or stress about it), because it varies so much depending on the brand. Who cares, as long as the pants looks good right? 

Place Vendôme on Pariisissa näkemisen arvoinen paikka, etenkin iltaisin se on kovin tunnelmallinen vanhoine katulamppuineen. Aukio sijaitsee Operan ja Rue Saint-Honorén välissä ja sitä ympäröi lukuisat luksusputiikit.

I just love Place Vendome, it’s so breathtaking and so Paris – especially during nighttime. 

Café Kitsunén tarjoaa ehdottomasti kaupungin parhaat kahvit (soijamaitoa saatavilla!) ja kahvittelun lomassa voi tutusta kauniiseen Palais-Royalin palatsiin. Täältä löydät listan muista Pariisin kahvilasuosikeista.

Café Kitsuné serves the most delicious soy cafes in Paris, if you ask me. 

Tuokaa tännekin näin upeita 7,95€ kimppuja?

7,95€ for a bouquet of roses, bring these to Finland as well!

Tällä reissulla tuli pyörittyä eniten Maraisin kaupunginosassa. En ole koskaan oikein ymmärtänyt Marais-hypen päälle, mutta alan pikku hiljaa pääsemään asiassa jyvälle. Kivoimmat kahvilat (kuten esim. Season ja Ob-La-Di) sijaitsee ehdottomasti täällä.

We spent a lot of time in Marais and I’m slowly starting to like that area. I never understood the hype, but I’m getting there!

Käytiin päivällä Hotel Costesissa lounaalla ja viinillä. Paikan sisäpihalle rakennettu terassi on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Muotiviikkojen aikaan Costes on aina tupaten täynnä ja useat julkkikset yöpyy myös hotellissa.

We had lunch at Hotel Costes, which is such a beautiful place. It’s always crowded, especially during fashion week. 

Vaikka se klisee onkin, niin reissun aikana täytyy käydä vähintään kerran Laduréessa. Ostin tällä kertaa näitä kotiin tuliaisiksi, kun Pariisin Charles de Gaullen Finskin terminaalista löytyy suloinen mini-Ladurée.

Paris is always a great excuse to eat a lot of macarons!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. Luisa August 5, 2017

  Hei! Pakko kysyä tuosta Laduresta lisätietoja :D ymmärsinkö oikein että onko Suomen lentokentälle tullut se mini-Ladure? Jos on nii mihin kohtaan tarkalleen? Kiitos!!

  Reply
  • Alexa August 5, 2017

   Tosiaan Pariisin terminaali 2 kyse, josta Finski aina lähtee. Kirjottelin postausta joskus 1-2 aikaa yöllä, niin oli vähän nollat taulussa ? Nyt muokkasin postausta niin että kaikki varmasti ymmärtää oikein! xx

   Reply
 2. Laura August 5, 2017

  Ihania kuvia, ripaus Pariisia kelpaa aina, vaikka sitten kuvina! :) Ja postaukseen liittymätön kysymys: Sulla on muistaakseni kokemusta Net-a-porterista, niin ootko huomannut onko sinne koskaan mitään alekoodeja tarjolla normihintaisista tuotteista? Mietin tässä kannattaako alekoodeja odotella ennen tilaamista vai onko se vaan toiveajattelua.. :D

  Reply
  • Alexa August 6, 2017

   On paljon kokemusta! ? Ei valitettavasti harrasta alekoodeja, joskus saattaa saada ilmaisen toimituksen mutta ei muuta ? xx

   Reply
 3. Natali August 5, 2017

  Always dreamy and romantic Paris! Loved your photo roundup and also your outfit on the first photo is flawless! :)

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa August 6, 2017

   Thank you Natali! ? xx

   Reply
 4. Ella August 5, 2017

  Suosittelen Pariisissa muuten Cojeania, joita useampi löytyy ympäri Pariisia, jos haluaa lounasta vaikka piknikille tai aamiaisen mukaan. Hyvää kahvia, hyviä tuorepuuroja ja koko ajan vaihtuva lounasvalikoima!
  Samoin KB Café 9ème arr:ssa on tsekkaamisen arvoinen sekä aamulla että lounasaikaan??

  Reply
  • Alexa August 6, 2017

   Kiitos vinkeistä! ? Joskus olen tainnutkin pistäytyä Cojeanissä, mutta KB Café on vielä tuntematon kahvila. ? xx

   Reply
 5. sanna August 6, 2017

  Kiitos ihanasta blogista Alexa! Tästä saa aina niin paljon inspiraatiota ja iloa☺️? Jään innolla odottamaan Pariisin majoitusvinkkiä ,kun Pariisin matka odottaa loppuvuodesta?

  Reply
  • Alexa August 6, 2017

   Voi kuinka mukava kuulla, kiitos! ? Tulossa on ? xx

   Reply