Parhaat vinkit Dubaihin

january 19, 2018, Dubai
Hotellit

The Westin Dubai oli ensimmäisellä reissulla hotellivalintamme ja se on ollut ehdottomasti yksi parhaita hotellikokemuksiani kokonaisuudessaan. Tosi kauniit huoneet, hyvä palvelu ja aamupala, tosi hyvät ravintolat, spa ja oma ranta.

•Toisella kerralla oltiin Anantara The Palm Dubai resortilla ja se oli myös oikein hyvä hotelli! En keksi muuta miinusta kun kallis hinta (Westin on esimerkiksi edullisempi ja mielestäni vähintään yhtä hyvä, jos ei parempi) ja matka palmusaarelta keskustaan on aika pitkä. Silti voin suositella Anantaraa, jos kaipaa vaan löhölomaa resortilla.

•Tällä kerralla asuttiin Le Royal Meridien -hotellissa, joka oli mieletön sekin. Oltiin aikaisemmilla kerroilla testattu hotellin ravintoloita, joten siitä syystä se valikoitui tällä kertaa myös hotelliksemme. Otimme club-huoneen, joka sisälsi aamupalan lisäksi myös jokapäiväisen (!) afternoon tean ja illalla cocktailpalat, ja se oli kyllä tosi hyvä päätös. Huone itsessään oli hiukan vanhanaikainen, mutta siellä ei juuri aikaa vietettykään. Kuntosali oli myös varmasti paras hotellisali missä olen ollut.

Poolit

•Nikki Beach

•Playa Nomade

•DRIFT Beach

Jos omalla hotellilla ei ole kivaa uima-allasaluetta, niin kannattaa tehdä päiväretki johonkin yllä mainituista paikoista. Itselläni ei ole kokemusta näistä, sillä meidän hotelleilla on aina olleet kivat allasalueet, mutta paljon suosituksia olen kuullut. Lindalta kannattaa vakoilla kuvia!

Shoppailu

•Mall of The Emirates & Dubai Mall

Dubai on varsin tunnettu isoista ostoskeskuksistaan, jonka syövereihin mahtuu niin akvaariota kun hiihtokeskustakin. Itse en juuri ostoksia Dubaista tehnyt, kun suurin osa brändeistä tulee muualta maailmasta ja näin ollen hinnat saattavat olla siellä hiukan kalliimmat. Dubai mall on mielestäni hiukan sekava ja huonosti navigoitavissa, mutta Mall of The Emirates on sen sijaan selkeämpi paikka.

Kahvilat & Ravintolat

•Comptoir 102 (kuvassa) oli ehdottomasti suosikkikahvilani ja siellä vedettiin lounaat muutamaan otteeseen.

•SALT oli hauska rannalla oleva pikaravintola, josta sai huikean hyviä bataattiranuja.

•Flamingo Room oli ehdottomasti paras testaamani ravintola Dubaissa, kaikki ruoat oli taivaallisia!

•Rhodes Twenty10 on taas hyvän pihvin ja fine diningin ystävälle loistovalinta.

Pukeutuminen

Pukeutumisesta on tullut jonkun verran kysymyksiä. Perussääntönä on peittää polvet ja olkapäät, ja jos haluat pelata varman päälle, kannattaa sonnustautua täyspitkiin vaatteisiin. Itseltäni löytyi pitkähihaisia pitkiä mekkoja, niin päätin käyttää niitä. Turismia on siellä niin paljon nykyään että kaikenlaista pukeutumista kyllä näkyy kaduilla, mutta itse suosisin julkisilla paikoilla konservatiivista pukeutumista.

27 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *