Parhaat sisustushankinnat

Nyt kun täällä on tullut reilu vuosi asuttua, niin on käytännössä huomannut että mitkä hankinnat ovat olleet ylitse muiden ja mitä kantaisi mukanaan vielä seuraavaankin asuntoon. Eli tässä siis mun suosikkikalusteet meiltä! :) 

Now that we have been living here for over an year, I’ve totally fallen for “a couple of” things. So these are my all time favorites from our home, enjoy! :) 

Mirror – Deknudt Mirrors (Zarro)

Tätä peiliä kuolasin pitkään ja hartaasti. Kun asunnossa alkoi olemaan isot hankinnat tehtynä, uskaltauduimme ostamaan tämän kaunottaren. Se sopii tuohon paikkaan kun nenä päähän ja ihailen sitä edelleen päivittäin. Eli nappiostos! 

I really dreamt about this mirror for a long time and after our apartment got done, I dared to buy it. Still in love with it! :)

 

Bed – Soft Trend 

Tämän kaltaista sänkyä etsittiin pitkään remonttia tehdessä ja budjettiin sopivaa vaihtoehtoa oli hyvin hankala löytää. etsinnän päätteeksi löydettiin tallinnalaiselta Soft Trendiltä kyseinen sänky ja olemme olleet super tyytyväisiä! Plussana vielä se, että kankaan sai itse valita Lauritzonsin kattavasta valikoimasta. 

We were looking for a bed like this for months and it was really hard to find anything like this under 1500€. We were so excited when we bumped into this one online. We have been really satisfied with the quality. 

Bedside Gun – Flos (Zarro)

Tämä on yksi mun design-ensirakkauksista. Ostettiin edelliseen asuntoon aluksi yksi Bedside Gun ja muuton koittaessa hankittiin toinen tämän pariksi. Tästä tulee ehdottomasti kaunein valo mitä olen koskaan nähnyt ja tämä on oikeastaan aina päällä ollessani kotona. 

This was my first design crush. We bought one Bedside Gun to our previous apartment and we totally fell for it. After moving to a bigger place we chose to buy another one. It gives such cozy lighting and it is also dimmable. 

Sofa – Soft Trend

Budjettikelpoisen sohvan etsiminen oli myös oma taakkansa. Olimme kuitenkin sänkyyn niin tyytyväisiä, että päätimme nojautua samaan firmaan sohvaa hankkiessa. Kaikki päällysteet ovat myöskin vaihdettavia, joten esim. muuton koittaessa voisi tilata vain uudet päällysteet. 

Sohvan koosta myös iso plussa. Se on niin leveä että siinä pystyy vaikka hätätapauksessa majoittamaan pari ystävää ja ei tosiaan tossa pituussuunnassakaan moitittavaa. :)  

It was also really hard to find a price-worthy sofa. Because we were so satisfied with the bed, we contacted the same company and ended up super satisfied! 

Throw – Zarro

Viimeisin sisustushankintani on tämä ihana pörröinen torkkupeitto Zarrosta. Se on niin pehmeä ja lämmin että joudumme välillä kinastelemaan siitä J:n kanssa haha.

This is probably my latest purchase. It’s so warm and cozy!  

 

 

Blackout Curtains – Aletta

Yksi parhaista hankinnoista ovat olleet nämä motorisoidut pimennysverhot. Uni tulee (varsinkin valosampaan aikaan) huomattavasti helpommin, eikä yölläkään tule pahemmin heräiltyä. Verhot nousee nappia painamalla tai vaihtoehtoisesti ajastamalla. En voisi enää elää ilman näitä :)

I’ve been sleeping so well since we got the blackout curtains. I would recommend them to anyone! :) 

The Empire Lamp – Driade

Tässä on valaisin jota ihailin töissä vuodesta toiseen ja jota ihailen päivittäin täällä kotona edelleen! Tämä kattokruunu antaa kivasta särmää muuten niin klassiseen sisustukseen ja ei ole kyllä valotehostakaan puutetta. 

This lamp was also one of my first design crushes. It fits so well with our decoration and gives a hint of art deco style as well. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

56 comments

 1. Natali November 10, 2013

  Wow! This Empire lamp is quite something!

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 10, 2013

   Haha yeah! :) xx

   Reply
 2. Tia November 10, 2013

  Ihana toi teidän sänky. Rakastan tollasia päätyjä, mutta ollaan jotenki niin herkkiä kaikelle pölylle ja lialle, että ei ehkä ihan voitas itse hankkia tuollaista. Olisin kokoajan neuroottinen että kerää pölyä ja voi mennä likaiseksi. Siksi meillä on kalterisänky :) kaunis koti teillä.

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 10, 2013

   Haha voi vitsit. Kiitos paljon :) xx

   Reply
 3. L November 10, 2013

  Minkälainen tuo patja on olut tuossa Soft Bedin sängyssä, hyvä nukkua? Saisiko sen haluttaessa jopa korvattua jollakin toisella, eli onko ihan irrotettava? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 10, 2013

   Se sänky oli vaan runko eli patjan sai hankkia itse :) xx

   Reply
 4. L November 10, 2013

  Saako tuota bedside gun-valaisintae edelleem teiltä Zarrosta? Ainakaan nettikaupasta en löytänyt:( Ihastuin totaalisesti siihen! ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 10, 2013

   Saa edelleen :) Ulkoa en muista muuta kun että suunnittelija on Philippe Starck, merkki on Flos ja hinta 1000-1500€ hintahaarukassa… Kallishan se on, mutta kestää lopunelämää :) xx

   Reply
 5. jennas November 10, 2013

  Voi miten ihania juttuja! (:

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 10, 2013

   Haha voi kiitos:)! xx

   Reply
 6. julia November 10, 2013

  Missä sisustusliikkeessä sinä olitkaan töissä ?:D

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 10, 2013

   Semmosessa kun Zarro :) Lukee itse asiassa tossa oikeessa yläkulmassa :) xx

   Reply
 7. Marian November 10, 2013

  You have such a great taste!

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 10, 2013

   Aww so sweet thanks! :) xx

   Reply
 8. Amanda November 10, 2013

  Satutkohan muistamaan, että millä värillä olette maalanneet asuntonne seinät? Itsellä on remppa menossa ja seuraavaksi tulisi siirtyä seinien maalaukseen. Vaalea/valkoinen sävy on hakusessa ja tuo teidän näyttää oikein mukavalta :) Jos värikoodia satut muistamaan, niin.. :D täytyy kipaista joku päivä Zarroon ja hakea tuo ihana torkkupeitto. Kurkkasin myös Zarron nettikaupan ja siellä taisi olla tuota samaista torkkupeittoa myös myynnissä?

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 10, 2013

   Heippa! Joo löytyy nettikaupasta just toi samainen :) Valkosia on vaan kaks varastossa, mutta tilataan niitä varmaan vielä ennen joulua lisää! Kyselin just miekkoselta tosta maalin väristä ja kuulemma ihan se “perus” valkoinen? Me ei sävytetty ollenkaan, en uskaltanut ottaa riskiä :D xx

   Reply
   • Alexa Aavarinne November 10, 2013

    Tarkka maali: Eskaro pro 7

    Reply
 9. Anonymous November 10, 2013

  Noiden kuvien perusteella teil on pakko olla täydellisesti sisustettu kämppä!! Tosi ihania hankintoja! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 10, 2013

   Voi kiitos :) Heti vain kun saan uuden kameran viikon / parin päästä, niin kuvaan taas enemmän:) xx

   Reply
 10. Amanda November 10, 2013

  Niin ja piti vielä udella, että mistäköhän olkkarin verhot mahtavat olla? :) täydelliset

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 10, 2013

   Vallila Interiorsilta :) He tekivät mittatilauksena ja asensivat, huippu palvelua! He tekivät saman setin äidille n. 7 vuotta sitten ja edelleen ovat pitäneet kutinsa :) xx

   Reply
 11. Tuulia November 10, 2013

  Tuo peili on NIIN kaunis!!

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 10, 2013

   Haha no eikö vaan! Se on kun taideteos :) xx

   Reply
 12. Ninah November 10, 2013

  Huokaus, teidän makuuhuoneen pöllisin koska tahansa omaankin kotiin :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 10, 2013

   Haha eikä :D Ihana! :D xx

   Reply
 13. Anna November 10, 2013

  I totally love your home and also your home posts. It’s lovely to see how you favorite blogger lives. May I ask you if your mother studied design your something, because she’s running a design store? :)
  I think you might be also a good interior designer, as you have a great taste! :) x

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 10, 2013

   Haha aww thanks :) She is just a natural talent! :) xx

   Reply
 14. Saana November 10, 2013

  Paljonko tuo peili maksaa? Täydellinen :) Täytyy joku päivä tulla zarroon ihastelemaan!

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 10, 2013

   En muista nyt tarkkaa hintaa mutta tossa koossa jotain 2000€ luokkaa… Tule ihmeessä :) xx

   Reply
 15. Marta November 10, 2013

  I couldn’t find the “Soft Trend” store on the web :(
  Can you post the website please?
  You have a lovely home a truly inspiration!!

  Kisses

  Reply
 16. Iina November 10, 2013

  Voi miten ihana postaus! Täytyy tulla noita torkkumattoja kurkkimaan, onko siinä minkälainen pesu muuten? :) Ja sitten tuosta Soft Trendistä, niin miten toimitus Suomeen hoitui ja minkä hintaista se oli? Olen aiemminkin ihastellut tuota teidän sänkyä ja meillä olisi uuden sängyn hankinta edessä. Tällä hetkellä meillä on unikulmasta hankittu ehkä turhankin hyvä sänky, niin minkälainen tuo on nukkua? Ilmeisesti patja on ihan vaihdettava, jos ei sopisikaan omalle selälle. Tuliko tuosta kankaasta paljon lisähintaa ja kävitkö paikan päällä kangasta valitsemassa vai miten se hoitui? :) Kiitos paljon!

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 10, 2013

   Heippa! En muista pesuohjeita ulkoa, pitää tsekkaa :) Ei toi runko kauheesti nukkumiseen vaikuta, se on oikeestaan enemmän siitä kiinni että minkälaisen patjan hankkii :) Patja ei siis kuulunut pakettiin. Hinta meni kankaan mukaan ja niitä Lauritzonsin kankaita voi käydä hypistelemässä vaikka Stockan kangasosastolla :) Kannattaa ottaa tarkka nimi ja numero ylös ja kysyä Soft Trendiltä hintaa :) xx

   Reply
 17. Iida w November 10, 2013

  Voi tsiisus kun toi teidän koti on ihana! Etenkin toi makkari on tosi kauniisti sisustettu ja en voi lakata ihastelemasta noita täydellisiä asevalaisimia!

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 10, 2013

   Haha voi ihana:) Kiitti! xx

   Reply
 18. T November 10, 2013

  saako tuota bedside gun lamppua myös sinä hopeisena versiona teiltä zarrosta :)?

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 10, 2013

   Saa toki :) xx

   Reply
 19. Kiira November 10, 2013

  Heips. Kaikki nuo voisivat muuttaa meille myös :)
  Mistä ja minkähintainen on tuo makuuhuoneen peili?

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 10, 2013

   Haha kiitti :) Mittatilauksena teetetty Fredan Inter Artissa. Tosi hyvä hinta-laatusuhde ja palvelu! Suosittelen :) xx

   Reply
 20. jemina November 10, 2013

  Toi ylempi kommentti oli vissiin tarkotettu vähän niiku vitsillä…? Kun niin monet noista oli Zarrosta! Niin mä ainakin ymmärsin :D

  Reply
 21. Sasha November 10, 2013

  Your home is amazing! These gun lights are so cool!
  http://www.whatsashawears.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 11, 2013

   Thanks so much :) xx

   Reply
 22. Pauliina November 10, 2013

  Mukavaa Alexa kun vastaat kaikille niin asiallisesti ja ystävällisesti. Oon katsellut että aina jaksat kiitellä ja vastata samoihin kysymyksiin, siitä tulee varmasti ihmisille hyvä mieli. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 11, 2013

   Voi kiitos, tosi nätisti sanottu :) Ilman muuta vastaan, ilman teitä en olisi tässä :) xx

   Reply
 23. Elina November 11, 2013

  Oioi, täydellinen sänky ♥ Valasetko tyhmää ku ei ihan ton soft trendin nettisivut auennu mulle, eli voiko niiltä tilata tuotteet ihan netin kautta Suomeen vai pitääkö käydä Tallinnassa paikan päällä tekemässä tilaus? Ja oliko tuo toimitus kovin kallis? Voisin olla kiinnostunu niiden sängyistä, ikeanki vastaavat on kalliimpia!

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 11, 2013

   Haha eikö vaan ;) Joo siis mä laitoin silloin aikoinaan sinne meiliä ja sovittiin kuljetus Suomeen. Rahti oli muistaakseni naurettavat 40-50€ ja toimitettiin kotiin saakka. :) xx

   Reply
 24. Anna November 11, 2013

  Ootsä hankkinu himaan nyt syksyksi mitään uutta? Ittelle tulee aina näin pimeällä kova vimma hankkia tuoksukynttilöitä, tyynyjä, vilttejä jne. Eli onko mitään sisustus-ostoksia tyyliin kuukauden sisään? :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 11, 2013

   Joo sama :) No toi torkkupeitto on esim ihan uus täällä ja just itse asiassa ostin pörrösen aamutakin haha :) Tuoksukynttilöitäkin olen alkanut nyt enemmän polttamaan syksyn myötä! :) xx

   Reply
 25. Petra November 11, 2013

  Heippa! Teillä on todella kaunis koti. :) Kiinnostuin tosta sohvasta… Pysyvätkö istuintyynyt hyvin paikoillaan ja pitävätkö selkätyynyt muotonsa vai pitääkö niitä olla koko ajan pöyhimässä?

  Reply
  • Alexa Aavarinne November 11, 2013

   Siis todella hyvin kyllä pysyy paikalla ja pitää muotonsa, olematta silti liian kovia :) Tosin suosittelen koristetyynyjä kuitenkin lisäksi, löhöömisen kannalta parempi ;) xx

   Reply
 26. Saara October 29, 2014

  Tosi kaunista teillä… Sängystä on pakko kysyä, koska olen ton tapaisesta itsekin kiinnostunut.. Sängyssä näyttää olevan kunnon ” reunat”. Onko patja tukevampi tommosessa, jos esim puoliso on kova “liikkumaan” yön aikana?

  Reply
  • Alexa October 29, 2014

   Kiva kuulla, kiitos! Vaikeaa sanoa, kun ei ole oikein vertailukohdetta. Tai siis kun tossa on tullut nukuttua parisen vuotta, niin en muista minkälaista on nukkua erilaisessa sängyssä. Meillä on molemmilla kyllä omat patjat 90cm patjat, joten ei se toisen liikuskelu kauheasti häiritse :) xx

   Reply
 27. Tuija December 22, 2014

  Hei

  Mistä tuon lampun voi ostaa?

  Tuija

  Reply
  • Alexa December 22, 2014

   Minkä näistä? :) xx

   Reply
   • Tuojs December 23, 2014

    Kattokruunun

    Reply
    • Alexa December 23, 2014

     Zarrosta saa tilattua:) xx

     Reply