PARHAAT PODCASTIT osa 2

“Parhaat podcastit”-postaus on ollut yksi vuoden luetuimpia postauksia, kiitos meneillä jylläävän poditrendin. Postauksen jälkeen on ilmestynyt lisää hyviä podeja, joten ajattelin jakaa teille lisää vinkkejä! Jos ette vielä kuuntele podeja, niin suosittelen lämpimästi nappaamaan ne mukaan arkeen. Siivoaminen, treenaaminen ja kaupassakäynti sujuu niin paljon mukavammin! Tosin välillä saa jännittäviä katseita, kun hepulikohtaus iskee kesken ostosten. Kurkatkaa siis myös podcast-vinkit osa 1!

Ysistä viiteen 
Vivianin ja Natan uunituore bisnespodi, joka ainakin ensimmäisten jaksojen perusteella vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Bisnesjuttuja, mutta mehukkaasti höystettynä. Noi kaksi ei vaan voi tehdä tylsää sisältöä!

Couples Therapy with Candice & Casey
Caseyn ja Candicen “parisuhdeterapia”-jaksot on mielettömän viihdyttäviä. Casey on yksi maailman suosituimmista tubettajista (ja jätkä on siis lähempänä neljääkymppiä) ja Candice on tietystikin hänen vaimonsa. Podissa pohditaan mm. sitä miten julkisuus ja yrittäjyys vaikuttaa parisuhteeseen.

No Filter 
Artun ja Vienan No Filter on myös raikas tuulahdus podimaailmaan! Ensimmäisessä jaksossa käsiteltiin lestadiolaisuutta ja toisessa päästiin itse asiaan eli seksihommiin. Mielenkiinnolla odotan uusia jaksoja, ja molemmilla on muuten myös tosi miellyttävät äänet!

Alla Våra Ligg
Jos peiton heiluttelut ja kaikki siihen liittyvä på svenska kiinnostaa, niin lämmin suosittelu! Alla Våra Ligg on mielettömän viihdyttävää, rohkeaa ja mielenkiintoista sisältöä.

Olohuone
Janne Naakan ja Valtteri Sandbergin podissa puhutaan myös raflaavimmista aiheista. Meikä oli muuten vieraana jaksossa, jossa puhuttiin somesta ja erityisesti kuvien muokkaamisesta.

Meikähän on ihan villiintynyt podcastien suhteen! Mun ja Lindan NONSENSE-podin olette varmaan jo löytäneet, kun ollaan sitä niin innokkaasti markkinoitu. Pakko myös vinkata, kun mua pyydettiin mukaan kirjapodcastin yhteen jaksoon höpöttelemään mun kirjasta ja naiseudesta ylipäätään! Oli ihan hurjan hauskaa olla vieraana ja jaksosta tuli myös todella mielenkiintoinen. Eli jos kaipaatte viikonloppuunne vähän lisää Alexan höpinöitä, niin jakson voit kuunnella täältä. Kirjan löytää nyt alennettuun hintaan kustantajan sivuilta, eli täältä

Huomenna palataan häähommiin täällä blogin puolella, nyt meikäläinen lähtee valmistautumaan hyvän ystävän häihin. Ihanaa viikonloppua! ❤️

[group]

[half]

Nämä housut ja laukku vilahtikin kesävaate-videolla, jonka julkaisin viime viikolla. Voitte muuten arvata että mitkä on tämän kesän suosikkikengät? No Hermésin sandaalit tietty!

[/half]

[/group]

Saint Laurent Sunnies (affordable version here!)
Filippa K Shirt
River Island Jeans
Mango Bag
Hérmes Sandals

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 comments

 1. Ulla June 16, 2018

  I follow you for many years now and it is great seeing your style changing from time to time but still perfect in every way!
  Keep on going like this!

  All the best from London ❤️

  https://www.pinterest.co.uk/tiffanyssecret/

  Reply
  • Alexa June 18, 2018

   Aww thank you, so lovely to hear! 😘 xx

   Reply
 2. Janne June 18, 2018

  Ihana Alexa, kiitos! <3

  Reply