PARHAAT HIUSTUOTTEET

Dyson Airwrap

Tästä tuotteesta tein videon alkusyksystä ja se on kyllä mullistanut mun hiusgeimin! En ole koskaan saanut millään muulla kihartimella yhtä täydellisiä laineita. Teen uuden tutoriaalin varmasti ensi vuoden aikana!

This product has changed my hair game! I’m able to achieve a salon blow-dry at home in five minutes or less.

tuote saatu / pr gift

Hairlust hair oil

Taputtelen tällä Hairlustin hiusöljyllä sähköisyyden pois. Se jättää kauniin kiillon, mutta ei tee hiuksista rasvaisen näköistä.

Hairlustin tuotteista olen puhunut IG:n puolella (yhteistöiden yhteydessä) muutenkin viime aikoina. Ihan super hyviä!

Hairlust has a great selection of products and this is one of my favourites!

tuote saatu / pr gift

Kevin Murphy Doo over

Bongasin tämän kesällä mun kampaajalla ja nyt on toinen pullo menossa. Käytän tätä ennen kiharrusta, sillä se tekee kampauksesta vielä pysyvämmän. Tuoksu on myös mieletön, muistuttaa jotenkin Pariisia!

I love to use this before I do my hair, it gives my hair more texture and makes my curls last even longer. The beautiful scent reminds me of Paris!

Löwengrip Dry Shampoo

Tästä kuivashampoosta olen vinkannut monet kerrat ja onneksi sitä saa nykyään myös Stockalta! Ihana tuoksu ja tuo mukavasti volyymia tukkaan.

I have been talking about this multiple times! My current favourite dry shampoo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 comments

 1. Jenni S. | Big mamas home November 13, 2019

  Tuo Hairlustin öljy alkoi heti kiinnostaa. ? Nimimerkillä, rakastan hiusöljyjä.

  Reply
  • Alexa November 14, 2019

   Se on kyllä tosi jees ? xx

   Reply
 2. Amanda November 14, 2019

  Heippa! Olisi kiva lukea vinkeistä pikkujouluasuksi. Entisessä duunissa oli tapana vetää kunnon gaalastyle eli iltapuvut jne mutta nykyduunissa juhlapaikka ja pukukoodi on casual/superrento. Jotenkin iskenyt pakokauhu kun ei halua olla liian hieno eikä liian arkinen vaan jotain siltä väliltä! Koroista tykkään ja juhlin mielummin hame/mekko tai housupuvuissa mutta pelkkää tylsää glitterteepparia en haluaisi. Onko sinulta tulossa mtn vinkkipostausta?

  Reply
  • Alexa November 14, 2019

   Mun vinkki on ehdottomasti jumpsuit! Se on mun pelastus aina, jos on pukukoodista epävarma tai joku edustusillallinen tms tiedossa. Nimimerkillä, tälläkin hetkellä päällä, kun olen matkalla asiakkaan hostaamalla illalliselle. ? Omat lempparit löytyy Club Monacolta! xx

   Reply