PARAS VINKKI TALVIPUKEUTUMISEEN

 

Talvi tuli Helsinkiin kertaheitolla, joten siitä inspiroituneena ajattelin jakaa mun suosikkivinkin talvipukeutumiseen. Rakastan villakangastakkeja, mutta pahimmilla paukkupakkasilla villakangastakki ei vain lämmitä tarpeeksi. Huikea ratkaisu tähän on tietysti kevyttoppatakki, jonka voi huomaamatta pukea villakangastakin (tai minkä tahansa takin) alle – miten nerokasta? Olen ihan fiiliksissä mun Uniqlon kevyttoppiksesta ja huomasin että myös H&M Premiumilta löytyy ihan vastaavanlainen. Äitini on kehottanut mua jo vuosia ostamaan hyvän kevyttoppiksen, en tiedä miten siinä meni näin hitsin kauan. Mutta äidit on todistetusti aina oikeassa, niinhän se menee!

I need to share my favorite winter fashion tip for you guys! I love to wear wool coats, they are so feminine and chic. But when the weather gets really cold, it’s just not enough. The perfect combo is a light puffer jacket underneath your favorite wool coat or a parka, it’s warm yet chic-looking – right? Uniqlo has the iconic puffer jackets, but I also noticed that H&M Premium has some really similar ones in their selection. 

Viikonloppu vierähti Tukholmassa Lindan seurassa ja eilen äitini saapui tänne hoitamaan Zarron asioita. Eli tyypillinen Tukholma-viikonloppu siis, yhdistelmä töitä ja hupia. Tänään on kuitenkin aika palata kotiin ja vitsit olen innoissani siitä. Syksyn työ – ja matkustustahti on ollut aikamoinen, enkä malta odottaa että saan vaan tavallisen arjen rullaamaan Helsingissä. Kyllä se koti ja rutiinit on vaan parasta.

Today I’m finally traveling home after a long weekend spent in Norway and Sweden. I love traveling, but gosh I miss my husband and our cozy apartment. So glad to go home and get back to the routines.

Illesteva Sunnies
H&M Coat
Uniqlo Jacket (similar from H&M)
Zara Leggings (similar here!)
Zara Boots (similar here!)
Chanel Bag

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

23 comments

 1. Mona October 30, 2018

  Niin samaa mieltä, äidit on aina oikeassa <3 :D Vaikka ensin pistää aina vastaan niin joskus sitä joutuu kuitenkin myöntymään että hitto taas se äiti oli oikeassa :D
  Ihana asu <3

  Reply
  • Alexa October 30, 2018

   No se on kyllä niin tyypillistä 🙈 Mammat kunniaan! ❤️ xx

   Reply
 2. Alina October 30, 2018

  Toi toppis-vinkki varmasti on ihan toimiva ja villakangastakit tosiaan tuppaa olemaan turhan viileitä kovilla pakkasilla, itse en vaan ainakaan toistaiseksi ole tullut sellaista hankkineeksi, takista kun tulee itselle erittäin vahvat ‘keski-ikä-vibat’:D

  Reply
  • Alexa October 30, 2018

   Hahah keski-ikä, best! 😂❤️ xx

   Reply
 3. L October 30, 2018

  Why is your face this orange? :D :D :D

  Reply
 4. vveronika October 30, 2018

  I do the same, but instead of a full jacket I just wear an ultra light down vest from Uniqlo. I find that the coat’s sleeves are too tight to fit a jacket underneath it. A vest is a good option in this case.

  Reply
  • Alexa October 30, 2018

   The vest is also awesome! I bought size L to be able to use it with chunkier knits as well 😍 xx

   Reply
 5. Lumi October 30, 2018

  Ihan mahtavaa, että otat kantaa lämpimään ja järkevään pukeutumiseen! Usein tuntuu, että vaatteet hankitaan trendit edellä ja vaatteiden perimmäinen käyttötarkoitus eli lämmittäminen jää toissijaiseksi. Varsinkin blogikuvissa näkyy kauniita ja tyyliteltyjä otoksia, joissa esimerkiksi esitellää syysasua, jossa on paljaa olkapäät ja avokkaat. Tosiasiahan on, ettei juuri kukaan noissa vaatteissa tarkene, mutta nuoret ja nuoret aikuiset silti apinoivat ja kulkevat milloin minkäkinlaisissa rytkyissä ihan vain siksi, että näyttäisivät siltä, miltä juuri nyt “pitää”. Ja sitten hytistään kylmissään ja voivotellaan talven ankeutta.

  Reply
 6. Marianne October 30, 2018

  Siis toi combo on aivan killeri! Itse tajusin saman niksin pari-kolme vuotta sitten ostettuani kevytuntsikan! Se on jo yksinäänkin hirmu lämmin, mutta toisen takin kanssa ihan lyömätön ja superlämmin :D

  Reply
  • Alexa October 31, 2018

   No älä muuta 😍🙏 xx

   Reply
 7. Sanna Inspired by love October 30, 2018

  Tämä on just hyvä vinkki ja ollut itselläkin käytössä! :) Tarvitsee vaan tarpeeksi reilun päällystakin, että untuvatakki menee sinne alle.

  Reply
  • Alexa October 31, 2018

   Just näin! 😍 xx

   Reply
 8. Jenni S. | big mamas home October 30, 2018

  Ihan huippu vinkki. Ja kyllä. Äidit on aina oikeassa. Yritän saada myös omat tyttäreni vakuuttumaan tästä. 😂

  Reply
  • Alexa October 31, 2018

   No todellakin! 😍🙏 xx

   Reply
 9. Liisa October 31, 2018

  Ihana takki! Mikä koko sulla on?

  Reply
  • Alexa October 31, 2018

   Uniqlosta otin L-koon, jotta sinne mahtuu jotain allekin. 😍 H&M Takista 36. xx

   Reply
 10. Eveliinalivin October 31, 2018

  Aah, sama! Miten juuri eilen satuitkin postaamaan tästä! Eilen nimittäin kaivoin ensimmäistä kertaa tänä talvena oman tuon saman Uniqloni beigenä esiin, ja onnittelin taas itseäni, että olenkin ollut niin fiksu ja hankkinut tämmöisen :D Päätin myös ostaa mustan samanlaisen, ja googlailin toimitusta Suomeen. Sen jälkeen kurkkasin blogiisi ja totesin, että telepatiaa! :)

  Reply
  • Alexa October 31, 2018

   Eikä, ihan sika hyvä! 😂❤️ xx

   Reply
 11. Jekku October 31, 2018

  Tukholmasa on jo tosiaan useamman vuoden jengi käyttänyt kevytuntuvaliiviä kevyempien takkien alla ja liivi jää usein päälle sisätiloissa ikäänkuin sisävaatteena. Jotenkin vaan itse aina unohdan tämän, en tiedä miksi ei tulemieleen, vaikka liivi löytyy ja inhoan palella.

  Reply
  • Alexa October 31, 2018

   Nyt vaan liivi käytöön! Niin kätevä 😍🙏 xx

   Reply
 12. Pilvi October 31, 2018

  itse ollut juuri tämän kevyttoppis + villakangastakki kombon fani jo vuosia! paras idea ikinä ja itsekin suurin uniqlon fani, löytyy takki jo monessa värissä😂

  Reply
  • Alexa October 31, 2018

   Ihmettelen että itse heräsin tähän vasta nyt, mutta mieluummin tosiaan myöhemmin kun ei milloinkaan 😍👌 xx

   Reply
 13. Laura October 31, 2018

  Noi Uniqlon takit on aivan parhaita! Äitini toi mukanaan ensimmäiset varmaan kymmenen vuotta sitten jenkeistä ja sen jälkeen on kaappiin ehtinyt kertymään useampikin kevytuntuvatakki eri väreissä. Itse käytän noita kevytuntsikoita paljon myös kesällä, Suomen kesä kun ei ole lämpimimmästä ja usein esim aamuisin ja iltaisin onkin paljon viileämpää kuin päivällä. Kevytuntsikka mahtuu yllätävänkin pieneen käsilaukkuun mukaan ja näyttää pienen ravistelun jälkeen taas aivan kuin uudelta!

  Reply