Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PARAS VINKKI TALVIPUKEUTUMISEEN

october 30, 2018, outfit

Talvi tuli Helsinkiin kertaheitolla, joten siitä inspiroituneena ajattelin jakaa mun suosikkivinkin talvipukeutumiseen. Rakastan villakangastakkeja, mutta pahimmilla paukkupakkasilla villakangastakki ei vain lämmitä tarpeeksi. Huikea ratkaisu tähän on tietysti kevyttoppatakki, jonka voi huomaamatta pukea villakangastakin (tai minkä tahansa takin) alle – miten nerokasta? Olen ihan fiiliksissä mun Uniqlon kevyttoppiksesta ja huomasin että myös H&M Premiumilta löytyy ihan vastaavanlainen. Äitini on kehottanut mua jo vuosia ostamaan hyvän kevyttoppiksen, en tiedä miten siinä meni näin hitsin kauan. Mutta äidit on todistetusti aina oikeassa, niinhän se menee!

I need to share my favorite winter fashion tip for you guys! I love to wear wool coats, they are so feminine and chic. But when the weather gets really cold, it’s just not enough. The perfect combo is a light puffer jacket underneath your favorite wool coat or a parka, it’s warm yet chic-looking – right? Uniqlo has the iconic puffer jackets, but I also noticed that H&M Premium has some really similar ones in their selection. 

Viikonloppu vierähti Tukholmassa Lindan seurassa ja eilen äitini saapui tänne hoitamaan Zarron asioita. Eli tyypillinen Tukholma-viikonloppu siis, yhdistelmä töitä ja hupia. Tänään on kuitenkin aika palata kotiin ja vitsit olen innoissani siitä. Syksyn työ – ja matkustustahti on ollut aikamoinen, enkä malta odottaa että saan vaan tavallisen arjen rullaamaan Helsingissä. Kyllä se koti ja rutiinit on vaan parasta.

Today I’m finally traveling home after a long weekend spent in Norway and Sweden. I love traveling, but gosh I miss my husband and our cozy apartment. So glad to go home and get back to the routines.

Illesteva Sunnies
H&M Coat
Uniqlo Jacket (similar from H&M)
Zara Leggings (similar here!)
Zara Boots (similar here!)
Chanel Bag


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Linda Juhola

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *