PARAS ITSERUSKETTAVA + ARVONTA

november 29, 2018, Beauty

Kaupallinen Yhteistyö: Vita Liberata

Olen muutamaan otteeseen tänä vuonna hehkuttanut löytämääni the itseruskettavaa ja ilokseni pääsen tekemään Vita Liberatan kanssa enemmän yhteistyötä tulevaisuudessa. Ihan huippua! Etenkin kun olen omasta takaa ihan kalmankalpea ja kun auringonottaminen ei myöskään ole meikäläisen heiniä. Mutta nyt siis kuulolle, jos täydellinen itseruskettava on ollut hakusessa ja lopusta löytyy myös ihanan tuotepaketin arvonta!

 I don’t really like tanning, but I’m naturally really fair, so I’m a huge fan of self-tan. But definitely not any kind of self-tan! There are a lot of good and bad options in the market. So if you want to learn about my go-to products, be sure to read this post!

Vita Liberatan Invisi on mun kaikkien aikojen suosikki itseruskettava, se on vaan ylivoimaisesti markkinoiden paras. Idea on siinä että tuotteessa ei ole ohjeväriä, eli se ei myöskään jää lakanoihin tai vaatteisiin. Siinä ei ole itseruskettavalle ominaista hajua ja super dark -sävyllä saa yhdellä levityskerralla täydellisen rusketuksen.

Tätä on tullut hehkutettua kerran jos toisenkin ja yleisin kysymys on: “Miten rusketuksesta saa tasaisen, jos siinä ei ole ohjeväriä?” Iho kuitenkin kostuu kun tuotetta levittää, joten siitä on helppo päätellä mihin on levittänyt ja mihin ei. Toinen vinkki on vaan käyttää tuotetta riittävästi, sillä silloin voi olla varma siitä että tuote on levittynyt kunnolla kaikkialle. Sen verran paljon tähän tuotteeseen luotan, että levitin tätä itselleni häitä edeltävänä päivänä ja bruna oli tietysti täydellinen! Käytän invisiä keskimäärin kerran viikossa ja se riittää ylläpitämään kauniin rusketuksen. Pullo on iso ja tuote riittoisaa, ostan uuden pullon ehkä kolmesti vuodessa.

I love Vita Liberata Invisi self tan water, it’s the best! They launched it early 2018 and I have been using it ever since weekly. It’s invisible, it dries really fast and it doesn’t smell weird. I use it once a week to maintain a beautiful healthy tan. My husband has been pleased as well, because it doesn’t live any residue on the bedlinen. 

Toinen suosikkituote, jota on tullut kulutettua tuubi jos toinenkin on Body Blur. Olen koukuttanut kaikki ystäväni tähän! Body Blur on tärkeiden juhlien ja kuvauksien pelastaja, se saa ihon näyttämään photoshopatulta. Se antaa kauniin värin, peittää verisuonet, mustelmat ja ihohuokoset sekä jättää ihon pintaan kauniin kuullon. Kuulemani mukaan, tätä roiskitaan ihan kunnolla Victoria’s Secretin näytöksen takahuoneessa – eikä ihme! Suosittelen kokeilemaan, Body Blur on pelastanut monet tärkeät juhlat.

Body Blur is another one of my favourites. I discovered it last year when my friend told me about it. It gives your legs the photoshopped look, it’s the perfect product for important events and photoshoots. I heard that they use it a ton at the Victoria’s Secret show, no wonder their legs look flawless! 

Nyt joulun alla Vita Liberata on lanseerannut lahjasetit Stockalle ja Sokokselle, joka sisältää brändin kulttituotteet. Sain onnekseni arpoa kahdelle teistä tällaiset setit, jee!

Arvonnan ohjeet
Kommentoi tähän postaukseen viimeistään huomenna (30.11) klo 11 mennessä, niin olet mukana arvonnassa. Päivitän voittajat tähän ja otan sähköpostitse yhteyttä. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, VOITTAJAT: MIPSUKKA & ILONA

Oli pakko napata tästä sängystä kuva, kun olin edellisenä iltana laittanut Invisi-itseruskettavaa. Ei näy raidan raitaa missään! I told you 😉

Photos by Linda Juhola

405 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *