Paratiisi

Käytiin keskiviikkoiltana Hannan kanssa Helsingin Lammassaaressa, joka on tällaiselle Stadin tytölle ihan paratiisi. Uskomatonta että vartin matkan päässä keskustasta voi olla näin idylliset maisemat! Eilen lähdettiin myös ystäväni kanssa pyörälenkille ja pyöräiltiin ensin Herttoniemeen ja sieltä Viikin metsäpolkujen läpi Lammassaareen ja Arabian kautta takaisin keskustaan – ehdottomasti yksi suosikkilenkeistäni täällä. Se on juuri sopivan pituinen, maisemat on mukavan vaihtelevia ja saa ripauksen kunnon luontoelämääkin. Olen kyllä niin iloinen siitä että löydettiin tämä pyöräharrastus viime vuonna, sillä se yhdistettynä luontoon on kyllä ollut suuri tekijä henkisellä puolella. Pyöräillessä ei voi brainstormata työjuttuja ja luonnon helmassa sitä melkein automaattisesti rentoutuu. Hesarissa oli muuten asiaan liittyen erittäin mielenkiintoinen juttu joka kannattaa lukea jos aihe kiinnostaa. Mutta nyt kiireettömän sunnuntain viettoon, nauttikaa tekin!

Look at this place! It’s just a fifteen minute drive from the city and it looks heavenly. We went there (The place is called Lammassaari) a couple of days ago with Hanna and we totally fell for it. As a city girl I’m always surrounded by hectic lifestyle, people and traffic so it’s important to enjoy the quiet nature every once in a while. During summertime I’m trying to make bike trips at least twice a week, just to get some time for myself and get away from the city. It has made a huge impact on my well-being, I fell less stressed and more creative. I can totally recommend it to everyone. But now I’m going to enjoy the slow Sunday, have a lovely day!  

Hat from Paris
Dress French Connection

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Natali June 11, 2017

  This place does look magical, true paradise! Enjoy your Sunday!

  https://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa June 11, 2017

   It is! ? Thanks so much! xx

   Reply
 2. Marianne June 11, 2017

  Satumaisia kuvia <3
  Helsingissä on ainutlaatuista muihin pääkaupunkeihin verrattuna se että vaikka on keskustassa niin luonto on aina läsnä. Ja kuten itse sanot ihan uskomatonta että 15 minuutin päässä on näin uskomattomat maisemat :)
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa June 11, 2017

   Kiitos ihana! ? No älä muuta sano, Helsinki on kyllä paras! ? xx

   Reply
 3. Katsu June 11, 2017

  Postaustoive: sabinan kaa vlogia joko kesän kauneusjutuista tai sit terveellisistä elämäntavoosta. ?

  Reply
 4. Natalie June 11, 2017

  The second photo- breathtaking! ? It’s so nice to leave the city for a while and just enjoy the nature around you… ?

  Reply
  • Alexa June 11, 2017

   Aww thanks so much! ? Exactly! xx

   Reply
 5. Sanna Inspired by love June 11, 2017

  Oi miten kauniit kuvat! Pitsi on niin upea kesällä ja tosi herkkä just valkoisena. Mä tilasin muuten sen saman By Malinan Emliy-mekon, joka sulla mustana ja se on niin upea!! Kiitos siis vinkistä! <3

  Reply
  • Alexa June 11, 2017

   Kiitos kovasti! ? Se on kyllä ihana ja mulla on myös se parissa eri värissä ? xx

   Reply
 6. Linda June 13, 2017

  What a beautiful place! I love your outfit as well. So earthy but you still manage to add a little edge in there with the leather jacket. I can totally relate with that :)

  xoxo,
  Linda
  boohoolindalieu.wordpress.com
  instagram: boohoolindalieu

  Reply