PALUU VUOTEEN 2012

Mulla on selkeästi joku 2012 throwback menossa, kun viikonloppuna postasin tänne peilikuvia ja tänään olisi vuorossa bleiseri-farkku-kombo, jonka nimeen luotin nimenomaan blogini alkuaikoina (täällä todiste). Mutta jos on mun eiliseen Instan kyselyyn uskominen, niin te tykkäätte tästä 2012 teemasta, tai ainakin niistä arkisista postauksista.

I feel like having a major throwback to 2012, because the jeans + blazer combo was my go-to during those golden years (real evidence here) and I just posted some good old mirror selfies as well. I actually feel like that’s the future of blogging, more raw and real material, just the way it started almost a decade ago.

I’m currently waiting for my makeup artist to arrive, because we are shooting for essie today, so exciting! So I’ll get back to you soon, have a lovely day!

Tällä hetkellä odottelen juuri meikkaajan ja kampaajan saapumista meille kotiin, olisipa tällainen aloitus aamulle joka päivä! Luvassa on kuvauspäivä essien tiimin kanssa täällä Helsingissä ja vieläpä on luvattu ihan super kaunista säätä koko päivälle. Tulee varmasti ihan huippu päivä! Muuten on suht kiireinen viikko edessä, juuri se klassinen toukokuu kun tuntuu että kaikki työhommat tulisi saada ennen juhannusta purkkiin. Luvassa on siis hurjasti palavereja, podinauhotuksia ja tapahtumia, ei tosiaan pääse tylsistymään. Mutta nyt me aloitetaan hommat tältä päivältä, niin ollaan kuullolla! ❤️

Boss Blazer*
&Other Stories T-Shirt
&Other Stories Jeans
Chanel Bag
Saint Laurent Shoes


postaus sisältää mainoslinkkejä |*saatu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. Tosi ihana. 😍 Mä olen kironnut, kun oma musta bleiseri ei istu enää raskauksien jälkeen. 🙄

  Reply
  • Alexa May 14, 2019

   Kiitos! 😘 Klassinen musta bleiseri näyttää kyllä hyvältä vuodesta toiseen. 🙏 xx

   Reply
 2. Natali May 14, 2019

  Simple, elegant and pretty. :)

  https://lartoffashion.com

  Reply
 3. Anna May 14, 2019

  Upea! Mistä hei sun kaulakoru(t) on? Tosi kauniit :)

  Reply
 4. Ella May 15, 2019

  Hei mistä löytyy parhaat valkoiset t-paidat? :)

  Reply
  • Alexa May 15, 2019

   Oon muutamia ostanut &Other Storiesista ja H&M:stä ☺️ xx

   Reply
 5. Emma May 17, 2019

  Oot niin upee!

  Reply
  • Alexa May 17, 2019

   Voi kiitos ihana! 🙊❤️ xx

   Reply