PALUU JUURILLE

august 30, 2019, outfit

postaus sisältää mainoslinkkejä

Edellisessä viikkopostauksessa kerroinkin että olen seitsemän vuoden jälkeen hankkinut uuden kameran. Päädyin Leica Q-kameraan, joka on todella kevyt, mutta tuottaa silti hyvin laadukasta kuvaa ja videoa. Olen niiin iloinen päätöksestäni, nimittäin nämä asukuvat otettiin tänään ohimennen kun oltiin Aadan kanssa asioilla. Vanhaa 6D:n rotiskoa isoine linsseineen en ole jaksanut vuosiin raahata mukanani, ellei olla menty varta vasten kuvaamaan. Nyt voin siis palata bloggaamisen juurille, kantaa kameraa aina mukana ja ottaa extempore asukuvat, kuten vanhoina hyvinä aikoina. Mun vanhat seuraajat ehkä muistaakin, kun otin asukuvat Zarron edessä aina työpäivän lomassa? Voi niitä aikoja!

P.S. Remppablogissa inspiraatiopostaus!

I’m so glad I bought the new camera, Leica Q. The quality is amazing, even though the camera is really small. We actually took these pictures today, while running some errands with Aada. It’s like back in the good old blogging days, when we took outfit pictures whenever, wherever – like in a garage or a store. Remember the outfit pictures I used to take in front of my mom’s boutique? Those golden times!

P.S. New inspiration post on the apartment blog!

Pakko myöntää että olen viime aikoina kokenut hieman haastavaksi sisällön tuottamisen, kun kanavia on nykyään niin paljon. Siinä missä ennen oli vain blogi, nykyään on myös Instagram, YouTube ja podcast. Niin monta kanavaa jossa on aktiivinen (palaan myös tube-lomalta pian ruotuun!) ja loppu peleissä vaan yksi tyyppi (ja rajallinen määrä tarinoita) kaiken takana. Olen kuitenkin päättänyt olla ottamatta liikaa stressiä sisällöstä, sillä stressaaminen ei auta ollenkaan. Kyllä se sisältö tulee omalla painollaan ja joskus jossain kanavassa on hiukan hiljaisempaa kun toisessa. On ollut kuitenkin kivaa huomata, että pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen. Moni teistä on pitänyt tosi arkisista jutuista, höpinöistä podissa, my day-videoista tubessa ja viikkokatsauksista ja tuotesuosituksista täällä. Ja toiveita saa toki aina esittää! ❤

I need to admit that I have been struggling with content lately. So many channels (blog, ig, youtube and podcast), but I love them all! It has been nice to see that you really enjoy the laid-back everyday content, it doesn’t have to be anything super special and unique every day. Thanks for following, I really appreciate your support!

Celine Sunnies
Bmuir Alexa Sweater
Mango Skirt
Loewe Bag
Gucci Shoes

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *