Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pehmeä paluu arkeen

december 28, 2017, outfit

En muista koska mulla olisi ollut näin levännyt olo! Joulu meni rennoissa merkeissä perheen kanssa ja kuluneena viikkona on tullut nukuttua kymmenen tunnin yöunia. Ihan huikea fiilis kyllä. Tämä on varmaan juuri syy siihen miksi rakastan alkuvuotta niin kovasti; Loppuvuoden työt on rutistettu ja jouluna on ollut riittävästi aikaa ladata akkuja ja levätä. Sen lisäksi on tullut vietettyä perheen kanssa entistä enemmän laatuaikaa. Eilen käytiin veljeni kanssa katsomassa HIM:in keikka (huikea!) ja huomenna mennään koko porukka katsomaan Solsidan-leffaa. Olen viime aikoina tuntenut suurta kiitollisuutta perheestäni, on kyllä huikeaa miten tullaan kaikki keskenämme juttuun ja miten mielenkiintoista puhuttavaa riittää, vaikka eri ikäisiä ollaankin.

I’m feeling so relaxed after Christmas! I’m so happy I was able to relax and spend a lot of quality time with my family. Christmas made me appreciate my family even more. Most of my relatives are entrepreneurs as well, so it’s so interesting to share thoughts and brainstorm about different ideas for hours. I just love how we all get so well along, even though we are from different generations. 

Tänään oli myös ensimmäinen treeni joulun jälkeen PT:n kanssa ja oli kyllä aikamoinen puristus! Vaikka jouluna ei tullut mitenkään överisti herkuteltua (tykkään vaan lohesta, mädistä ja saaristolaisleivästä), niin silti tehoista huomasi että ei ole syönyt mitään ravintorikkainta ruokaa kuluneena viikkona. Söin rääkkitreenin jälkeen hyvän lounaan, ja nyt iski sellainen väsymys että voisin mennä takaisin nukkumaan. Ei auta kun skarpata ja päästä takaisin kunnolliseen rytmiin! Onneksi huomenna alkaa taas viikonloppu, niin on sopivan pehmeä lasku takaisin arkeen.

P.S. Julkaisin eilen remppablogissa ensimmäisen videon meidän “työmaalta”, eli kannattaa kurkata täältä jos kiinnostaa. Hidasta on eteneminen projektin suhteen, mutta koko ajan tehdään hommia sen eteen. Tilannepäivitystä tulossa myös pian!

Today I had my first PT session after Christmas and it was pretty tough! I didn’t eat that much during Christmas (I’m not into the traditional Christmas dishes), but I could feel that I haven’t been eating the healthiest food lately – I was lacking some energy. But now I’m going to get back on my normal regimen, so next time I’ll definitely have more energy! 

Ray-Ban Sunnies
Adoore Coat (similar here -30%)
Allsaints Sweater (similar here!)
H&M Pants (similar here -48%)
Gucci Bag
Billi Bi Shoes -30%


postaus sisältää mainoslinkkejä

Photos by Juuli Rönkä

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *