PALUU ARKEEN

january 8, 2020, outfit

Pyhät on taputeltu ja olisi aika palata arkeen, mutta eikö olekin aika ihanaa? Ainakin omalla kohdallani loma meni niin hyvin perille että unohdin viikonpäivät ja melkeinpä passivoiduin, eli selkeästi onnistuneen loman merkki! Olen jo viimeisen viikon odottanut että pääsisi taas kunnolla hommiin, sillä saan siitä niin paljon iloa ja energiaa arkeeni. Etenkin, kun tehdään nykyään suurin osa projekteista yhdessä Lindan kanssa – mikäs sen parempaa? No ei mikään. Parhaita työpäiviä on ne, kun ollaan yhdessä ja saadaan paljon aikaiseksi. Niistä tulee niin hyvä draivi ja yleensä keksitään aina jotain uutta ja innostavaa tulevaa varten.

Ollaan aloiteltu hommia täältä Tukholmasta käsin ja oli ihan mahtavaa nauhoittaa podia pitkästä aikaa! Pian häämöttää jo Nonsensen 100.jakso, joten pieni ajatustauko tuli kyllä todella tarpeeseen. Samalla taas havahtui siihen kuinka paljon tuota podia ja sen mukana tullutta yhteisöä rakastaa. Heittämällä paras asia omalla uralla. Uusi jakso tulee eetteriin tänään illalla ja siinä on kuulumisia ja muuta kevvyttä höpinää reilun tunnin verran, eli kiinnostuneet voi ottaa haltuun!

edit: Meistä riippumattomista syistä ei olla saatu tuota uusinta jaksoa vielä julkaistua. Toivottavasti saadaan ensi viikon aikana jakso liveksi ja normaalisti rullaamaan, mutta pidetään teidät ajantasalla Nonsensen IG:n puolella. Kiitos kärsivällisyydestä! 🖤

Nappaan tänään Lindan mukaani Helsinkiin ja hommat jatkuu siellä todenteolla. On studiopäiviä, palavereja, suunnittelupäivää ja muuta kivaa. Mulla on niin hyvä fiilis ja ihanaa saada Linda taas kylään!

Mikä fiilis teillä on arkeen paluusta? Joko saitte pyhistä tarpeeksenne? 🖤

Ray-Ban Sunnies
Reserved Coat
Arket Sweater
Toteme Jeans
Chanel Bag
Miista Shoes

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *