PÄIVÄN ATERIAT VIDEO

Tein joskus vuosia sitten mitä syön päivässä -videon ja tykkäsitte siitä kovasti silloin, niin tein nyt päivitetyn version. Kuvasin videon viime sunnuntaina, kun nukuin tosi pitkään, niin jäi yksi ateria välistä. Eli ottakaa tämä enemmän resepti-inspiraationa. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 comments

  1. Emma April 5, 2020

    Noi loppukevennykset on ihan parhaita ?
    Ja parsakaali/broccolini on kyllä tosi hyvää uunissa paahdettuna! Tehdään usein kalan lisukkeeksi. Välillä oon laittanut niille sitruunan, suolan ja pippurin lisäksi myös vähän valkosipulia ja parmesania ?

    Reply
    • Alexa April 5, 2020

      Ah nam, kuulostaa hyvältä ? Pitää ens kerralla laittaa! xx

      Reply
      • Enni April 5, 2020

        Kiva video :) Mitä smoothieen tuli?

        Reply
        • Alexa April 5, 2020

          Kirjottelin tonne Youtuben puolelle noi reseptit auki ? Smoothie oli niin perus kun banaani, mansikka ja kauramaito. Kiva, että tykkäsit ? xx

          Reply
  2. Jonna April 6, 2020

    Tosi kiva video jälleen! ?

    Reply
    • Alexa April 6, 2020

      Hei ihana kuulla, kiitos kovasti! ?❤️ xx

      Reply
  3. April 7, 2020

    Kiitos, niin sika- ja superihania ?? ohjeita kaikessa yksinkertaisuudessaan! Mut siihenhään parhaimmat maut just perustuu. Ja toistan itseäni mut jestas kuinka luonnollisen nättinä nykyään olet❤
    Yks mälsä puoli; luin jostain että kun marjoja blendataan, niiden rakenteen rikkoutuessa muodostuu paljon enemmän sokeria kuin jätettäessä kokonaisiksi?? Öy nöy?! Just kun on löytänyt herkullisen ja kuvittelemansa terveellisen tavan suurkuluttaa marjoja. Voikohan tuo olla totta..vitamiinit kai aäilyilee mut olishan tuo sokerijuttu niin syvältä ?

    Reply
    • Alexa April 7, 2020

      Voi kiitos ihana sinä! ❤️ Ja voi pitää paikkaansa, sillä ymmärtääkseni kaikki vihannekset ym. ravintoarvot on parhaimmillaan ilman mitään käsittelyä. Mutta mä en tosiaan ole niin nuuka, smoothiet on niin hyviä ? xx

      Reply
    • Anonyymi April 7, 2020

      Moi, mun oli nyt pakko tulla kommentoimaan (edelliselle kommentoijalle) tähän, en haluu kuulostaa mitenkään tärkeilevältä mutta ei se marjojen/hedelmien blendaus lisää sokeria siitä alkuperäisestä määrästä, jollei itse lisää sokeria sekaan. Mehustaessa nää “suuret” sokerimäärät perustuu siihen, että kaikki kuidut yms. jää kuoren/rakenteen mukana pois, jolloin jäljelle jää vain mehu (=fruktoosi). Tällöin kans tarvitaan enemmän hedelmää, koska suurin osa hedelmästä menee hävikkiin (esim yks appelsiinimehu vaatii n. 3-5 appelsiinin mehut). Blendaamisessa näin ei kuitenkaan käy :) Tosin smoothietkin kannattaisi suht nopeasti nauttia jos haluaa sen maksimaalisen ravintoarvon (itse en ole niin tarkka haha).

      Muutenkin marjat ja hedelmät super terveellisiä ja hyviä enkä usko, että kukaan perusterve pystyisi haitallisen paljon niitä syömään.
      Tässä viel hyvä kirjoitus tästä: https://blogs.helsinki.fi/hnfb124-2017/2017/11/28/kokonaiset-hedelmat-vs-smoothiet-vs-mehut/

      Oli pakko päästä kertomaan kun itse oon monta vuotta ollut Jungle Juicella töissä ja muutenkin super kiinnostunut ravinnosta (ja tylsää kotona :D)

      Mut Alexa super kiva video oli ja kivaa kevättä<3

      Reply
      • Alexa April 7, 2020

        Noniin sieltä tuli ihan kunnon faktapaketti ? Kiitos ja samoin! ❤️ xx

        Reply