Pahamaineiset pöksyt

Tästä asusta näittekin jo vilauksen, kun postasin koosteen epäonnistuneista kuvista. Kiitos muuten teidän loistavasta kannustuksesta, täytyy ehkä joskus toistenkin laittaa niitä vähemmän onnistuneita kuvia kehiin – sai siinä nimittäin itsekin aika makeat naurut. Näissä kuvissa päällä on viime viikkojen suosikkihousut, jotka keräävät aina vakiomäärän paheksuvia katseita vastaantulevilta. En tiedä johtuuko se siitä hauskasta natinasta mikä kävellessä raikaa, vai saako ihmiset vinyylihousuista jotain muita jännittäviä mielleyhtymiä. Ei siitä sen enempää, mutta sanottakoon että en näitä housuja ihan joka vaatteeseen välttämättä yhdistäisi. Omasta mielestäni ne toimii muhkean neuleen kanssa kun tauti, ollaanko siellä samaa mieltä? Huomasin muuten myös että tuo ihana neule on nyt alessa sekä harmaana että mustana, eli kannattaa nyt napata jos sitä vielä himoitsette.

P.S. Laitoin meidän tulevasta asunnosta viimein vähän kuvia kehiin, eli kurkatkaa postaus täältä jos kiinnostaa.

You already saw a glimpse of this outfit last week when I posted a series of outfit pictures gone wrong. I’m so glad you liked the post, I should probably do posts like that more often! Here I’m wearing my current favourite pants, but I always get so many weird looks when I have these on. But I think that it’s just funny, it makes me want to wear them even more! I also just found out that this gorgeous sweater is on sale, so you can find it here if you are interested. 

P.S. I posted pictures of our upcoming apartment on the apartment blog, so you can check them here if you are interested!

Endless Rose Sweater -30%
H&M Pants (similar from Mango!)
Lova & Rosie Earrings
Saint Laurent Bag
Billi Bi Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. C December 12, 2017

  Mun tekee jotenkin pahaa ajatella, että laittaisin nuo jalkaan etenkin kun mainitsit natinasta :-D Mutta ulkonäkö miellyttää ehdottomasti!

  Reply
  • Alexa December 12, 2017

   Haha joo se natina on aika jännittävän kuuloista ? xx

   Reply
 2. Marianne December 12, 2017

  Upea look :) <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 3. Mariam December 12, 2017

  Alexa, oot upea! ?✨

  Reply
  • Alexa December 12, 2017

   Kiitos ihana! ? xx

   Reply
 4. Jenni S. | big mamas home December 12, 2017

  Housut on aika räyheät, mutta tämä yhdistelmä toimii todella hyvin.

  Reply
  • Alexa December 12, 2017

   Haha, eikö vaan! :D xx

   Reply
 5. JokiJohanna December 12, 2017

  Tollaset housut sopii just sopivasti pehmeän ja säyseän neuleen kanssa ja sun asus on todella tasapainoisen näköinen kokonaisuus :D fiilaan ite tommosii housuja mutta vielä en ole hennonnut niitä hankkia :”)

  https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa December 12, 2017

   Just näin! ? Rohkeasti vaan kuule! ? xx

   Reply
 6. saf December 12, 2017

  Haaveilin vinyylihousuista ja ihan kivaa paria päädyin jopa sovittamaankin, mutta en sietänyt just sitä natinaa :D en vaan pystynyt kuvittelemaan että niille olisi tullut käyttöä kun piti sellasta meteliä joka askeleella haha! Mutta kyllä ne edelleen hyvältä näyttää, tässäkin asussa!

  Reply
  • Alexa December 12, 2017

   Hahah, mä oon jo tottunut ?❤️ xx

   Reply
 7. Roosa / Andstyleis December 13, 2017

  Itse pidän vinyylihousuista aivan valtavasti, etenkin yhdistettynä villapaitojen ja muiden lämpöisten yläosien kanssa niinkuin sä olet tehnytkin! En oo varma mistä se johtuu, mutta ihan mattapintaiset nahkahousut jalassakin tuntuu saavan enemmän pitkiä katseita ja kommentteja? Anyway, aivan upea lookki ja toimii sulla todella hyvin!

  Reply
  • Alexa December 13, 2017

   Haha, kiitos kovasti ihana! <3 xx

   Reply
 8. Khaleesi December 13, 2017

  Hey saisko toivoo pitkästä aikaa “my day” -videota sun Helsinki-elämästä? Jokapäiväistä settiä on ihanan rauhoittavaa kattoo ja sä teet ne niin hyvin!

  Ja kyl, noit byysat on tajuumakeet! Mäkin hommaan joku päivä tollaset.

  Reply
  • Alexa December 13, 2017

   Joo, joku toinenkin toivo! Mä koitan tehdä pian! ? xx

   Reply