3 x OUTFITS I WANT TO WEAR

Vielä kuukausi sitten sai herätellä inspiraatiota syysasujen suhteen, mutta nyt sitä on vaikka muille jakaa! Syksyn väripaletti on selkeä; kermanväristä, beigeä ja ruskeaa – en muuta tarvitsekaan! Muhkeat neuleet yhdistettynä naisellisiin hameisiin viehättää, sekä samoin myös satiini sekä ruutukuosi. Siinä missä viime syksynä tuli fiilisteltyä mustavalkoista ruutua, niin tänä syksynä pidän enemmän lämpimämmistä ruutukomboista – kuten esim. Marks & Spencerin postauksessa näkyi. Paljon toivoitte videoa syysasujen ympärille ja sellainen on ehdottomasti pian tulossa!
Last month I couldn’t think about fall fashion, but now I’m all about it! I’m obsessed with different tones of beige and brown, I can’t get enough of those beautiful warm shades. Here are my three dream outfits.

H&M Coat | H&M Sweater |H&M Trousers | &Other Stories Shoes | &Other Stories Necklace 

Zara Set | Gucci Belt | Flattered Shoes

&Other Stories Sweater | Zara Earrings | Zara Dress | &Other Stories Shoes

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

 1. Ulla September 24, 2018

  What a stunning outfit combination.
  Just did some shopping today but now it feels like I urgently need to go tomorrow again!

  Thanks for this great inspiration, love it!

  https://www.pinterest.de/tiffanyssecret/

  Reply
  • Alexa September 24, 2018

   Awesome to hear! 😘 xx

   Reply
 2. Milla September 24, 2018

  Lueskelin taas postauksiasi ja vitsi miten tuli inspiroitunut olo asujen suhteen! Kiinnitin huomiota siihen, että yhdistät usein trendijuttuihin perus klassisia vaatekappaleita, esim valkoisen poolokauluksisen paidan ja mietin että olisi tosi mielenkiintoista jos tekisit postauksen vaatekaapin kulmakivistä joita on helppo yhdistellä trendivaatteisiin ja jotka ovat aina muodissa. Olisi myös kiva kuulla mistä olet löytänyt esim täydellisen t-paidan tai farkut!

  Reply
  • Alexa September 24, 2018

   Voi hei ihana kuulla! 😍 Sanoisin että &Other Storiesista saa parhaat perusvaatteet ja vielä sopuhintaan, sieltä olen löytänyt! ❤️ xx

   Reply
 3. Boa September 24, 2018

  Olisiko sinusta ok tekijänoikeuksien näkökulmasta että joku yritys linkkaisi nettisivuilleen sinun kuvia ilman lupaa ja laittaisi tekstin “photos by instagram”? Aika törkeää käyttää muiden kuvia kaupallisessa blogissa ilman sopimusta. Tämä postaus laski juuri tasoasi ammattibloggaaja. Sama tapahtui samasta syystä jonkin aikaa sitten Saralle ja Elisalle.

  Reply
  • Alexa September 25, 2018

   Kiitos kommentistasi! 😊 Inspiraatiokollaaseissa käytetyt kuvat on poimittu joko Pinterestistä tai Tumblrista ja valitettavasti usein alkuperäiset lähteet katoaa matkan varrella, se on vaan internetin villissä lännessä valitettavasti niin. Jos löydän kuvalle alkuperäisen lähteen, niin myös ilmoitan siitä, se ei ole minulta pois. Omia kuviani käytetään ilman alkuperäistä lähdettä / täysin väärällä lähteellä päivittäin, enkä voi kontrolloida sitä millään tapaa. Mielestäni on vain mukavaa että kuvani leviävät, sehän tarkoittaa että olen tehnyt jotain oikein, kun ne leviävät kulovalkean tavoin. Olisikin hienoa että joku sellainen DNA keksittäisiin online-kuviin, joka säilyttäisi lähteen aina foorumista riippumatta. 🙏 xx

   Reply
 4. gabrielakre September 25, 2018

  Love all 3!! <3

  Reply