Outfit of the week

postaus sisältää mainoslinkkejä

Tämä viikko on ollut aikamoista haipakkaa, niin olen turvautunut päivästä toiseen samaan asuun. Nanushkan tekonahkahousut ja poolo mun Balmuirin mallistosta ovat siis olleet kovassa käytössä läpi viikon. Addun tennareita unohtamatta, sillä en vielä uskalla vetää pidempiä päiviä korot jalassa. Tällaiset luottoasut on kyllä ihan parhaita! Ei tarvitse aamulla käyttää aikaa pähkäilyyn ja tuntee silti olonsa mukavaksi läpi päivän.

This week has been quite busy with all the meetings and behind the scenes work, so I have been constantly wearing this outfit. Vegan leather pants from Nanushka and turtleneck from my collection for Balmuir. Next week is going to be even crazier. We are going to host multiple events together with Linda, but that’s my favorite part of this work – to see you guys!

Ensi viikolla on samanlaista hässäkkää tiedossa, kun käydään Lindan kanssa hostaamassa useampi tapahtuma ja siihen päälle palaverit ja nauhoitukset. Ihan parasta kyllä ton saikun jälkeen taas tuntea olonsa energiseksi ja aikaan saavaksi.

Paras osuus tässä työssä nimenomaan onkin teidän näkeminen, eli tulkaa moikkaamaan meitä joko I Love Me-messuille lauantaina 11-13 välillä EU-komission osastolle tai sitten Triplan Reserved-avajaisiin torstaina klo 9-12. Nähtäväksi jää, että mikä on ensi viikon the asu, nimittäin olisi syytä ehkä kehittää toinen luottoasu tälle syksylle.

Vinkki vitosena vielä, että tätä pooloa on enää 1-3 per koko jäljellä verkkokaupan varastossa. XS ja S taitaa olla vain yhdet jokaista väriä. Eli jos sitä on miettinyt, niin tiedoksi. Muissa tuotteissa saldot näyttää myös pitkälti alle viittä, eli ei ole enää paljon jäljellä, vaikka lanseerauksesta on vasta reilu kuukausi. Ihan kreisiä, että olette ottaneet mun malliston vastaan niin hyvin! Ei riitä sanat kuvailemaan mun fiilistä 😍

Celine Sunnies
&Other Stories Blazer
Bmuir Alexa Turtleneck
Nanushka Pants
adidas Shoes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 comments

 1. Jade October 13, 2019

  Hei, selasin mallistoasi postauksen innoittamana. Se näyttää ihanalta pehmeine väreineen ja materiaaleineen. Juuri sellaiselta, johon tekisi mieli pukeutua koleana syyspäivänä. Huomasin että isoin koko on L. Saako tiedustella ihan ystävällismielisesti, oliko tämä yhteinen linjaus ja miksi päätitte jättää isompikokoiset asiakkaat saatavuuden ulkopuolelle?

  Reply
  • Alexa October 13, 2019

   Se on asia, johon en valitettavasti voinut vaikuttaa. Tehtiin kyllä kauttaaltaan isompaa mitosta, mulla on siis S, vaikka olen normaalisti M-kokoinen. Eli L vastaa pikemminkin XL-kokoa. Kysymys oli oikein relevantti ja ymmärrän hyvin pointtisi. ❤️ xx

   Reply
 2. Mami October 13, 2019

  Hyvä, kun puhuit tekonahasta, vielä parempi ilmaus olisi ehkä nahkajäljitelmä. Hirvittää, kun näkee käytettävän termiä ‘vegaaninahka*. Se herättää kyllä karmeita mielleyhtymiä, ainakin minulle.

  Reply
  • Alexa October 13, 2019

   Tärkeintä on että ymmärtää mistä puhutaan, eikö vain 😍 xx

   Reply
  • Anna-Leena Percival October 26, 2019

   Vegaani… Etsin silkki tyynyliinaa ja myyja myi mulle vegaani silkkia= labelissa 100% polyester 😂

   Reply
 3. VVeronika October 14, 2019

  Oh as a Hungarian follower I looove to see you wearing a Hungarian brand. Her showroom in Budapest is soooo stylish! I’m looking for similar pants for this season – how do you like this one? I’m afraid its too warm – it happens with vegan (faux) leather. Thanks, Veronika

  Reply
  • Alexa October 14, 2019

   Great to hear Veronika! I totally love Nanushka, I’m sad I have missed their presentation a couple of times, because I haven’t been in NYC the past fashion week seasons. I hope I’m able to attend sometime in the future or visit their showroom or boutique in Budapest 😍 The pants are comfiest ever! I’m thinking about purchasing them in another color as well. 🙊 xx

   Reply