Outfit of the week

october 12, 2019, outfit

postaus sisältää mainoslinkkejä

Tämä viikko on ollut aikamoista haipakkaa, niin olen turvautunut päivästä toiseen samaan asuun. Nanushkan tekonahkahousut ja poolo mun Balmuirin mallistosta ovat siis olleet kovassa käytössä läpi viikon. Addun tennareita unohtamatta, sillä en vielä uskalla vetää pidempiä päiviä korot jalassa. Tällaiset luottoasut on kyllä ihan parhaita! Ei tarvitse aamulla käyttää aikaa pähkäilyyn ja tuntee silti olonsa mukavaksi läpi päivän.

This week has been quite busy with all the meetings and behind the scenes work, so I have been constantly wearing this outfit. Vegan leather pants from Nanushka and turtleneck from my collection for Balmuir. Next week is going to be even crazier. We are going to host multiple events together with Linda, but that’s my favorite part of this work – to see you guys!

Ensi viikolla on samanlaista hässäkkää tiedossa, kun käydään Lindan kanssa hostaamassa useampi tapahtuma ja siihen päälle palaverit ja nauhoitukset. Ihan parasta kyllä ton saikun jälkeen taas tuntea olonsa energiseksi ja aikaan saavaksi.

Paras osuus tässä työssä nimenomaan onkin teidän näkeminen, eli tulkaa moikkaamaan meitä joko I Love Me-messuille lauantaina 11-13 välillä EU-komission osastolle tai sitten Triplan Reserved-avajaisiin torstaina klo 9-12. Nähtäväksi jää, että mikä on ensi viikon the asu, nimittäin olisi syytä ehkä kehittää toinen luottoasu tälle syksylle.

Vinkki vitosena vielä, että tätä pooloa on enää 1-3 per koko jäljellä verkkokaupan varastossa. XS ja S taitaa olla vain yhdet jokaista väriä. Eli jos sitä on miettinyt, niin tiedoksi. Muissa tuotteissa saldot näyttää myös pitkälti alle viittä, eli ei ole enää paljon jäljellä, vaikka lanseerauksesta on vasta reilu kuukausi. Ihan kreisiä, että olette ottaneet mun malliston vastaan niin hyvin! Ei riitä sanat kuvailemaan mun fiilistä 😍

Celine Sunnies
&Other Stories Blazer
Bmuir Alexa Turtleneck
Nanushka Pants
adidas Shoes

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *