Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OUR TERRACE

august 13, 2018, Interior design

Lupasin alkukesästä että esittelen meidän terassin teille ja tässä se viimein on! Mun pitkäaikainen unelma, nimittäin ei olla koskaan asuttu asunnossa jossa olisi parveke – siitä ollaan aina vaan unelmoitu! En ole siis koskaan sisustanut parveketta, niin tämä projekti otti aikansa. Kivoja terassikalusteita oli hiukan haastavaa löytää ja myös kasvien sommittelu oli ihan oma lajinsa. Eli ei tosiaan tapahtunut ihan yhdessä yössä, mutta olen mitä tyytyväisin lopputulokseen! Ja hommahan tavalliseen tapaan lähti käsistä, aluksi piti vaan vähän kalustaa ja päätin sitten mennä all in. Laudoittaa lattian, päällystää kaiteen keltaisen seinän valkoisella lastulevyllä, virittää verhot ja niin edelleen. Täällä on kelvannut viettää aikaa ja melkein liikaakin! Kutsun nimittäin ystävät mieluummin tänne kun kahvilaan, sillä pitäähän tästä nyt nauttia – etenkin kun on ollut terassikelit. Tosin näen kyllä itseni täällä syksyllä kliseisesti peiton alla juomassa pumpkin spice lattea kynttilänvalossa – tietty!

Meidän asuntoprojektille ei kuulu periaatteessa mitään uutta sitten viime päivityksen. Lupahakemukset on edelleen vireillä ja kesälomat hidastutti asian etenemistä. Mutta eiköhän syksyllä ala tapahtumaan ja hei onneksi on mitä ihanin väliaikainen asunto! Koitan tehdä ensi viikolla postauksen tästä asunnosta.

So here it is! Our terrace. I’m so happy we decided to move last month, even though it’s always a struggle to pack and organize everything all over again. But it was totally worth it and this terrace is one of the reasons why! I have always been living in the city centre and in Helsinki it’s really hard to find an apartment with a balcony – especially in an old building. So this is the first time we can enjoy the benefits of a terrace and we are totally enjoying it every moment! I’ll definitely spend time here in the autumn as well, drinking pumpkin spice latte of course, haha. I’ll do a proper home tour later! 

Ja miten kaunis on tämä näkymä! Sitä tulee ihailtua joka päivä ja se on yksi niistä syistä miksi olen kovin kiitollinen että päätettiin lopulta muuttaa. Kyllä se valoisuus vaan tekee paljon!

Sohva on Ikeasta, pöydät Ellokselta ja ruukut Zarrosta ja Nougatista. Matto löytyi Granitin alesta ja suurin osa kasveista on Plantagenista. Noi ihanat vanhat lyhdyt löytyi äidin varastosta.

40 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *