Our Resort in Dubai

anantara-dubai-hotel
anantara-breakfast1
anantara-resort-in-dubaianantara-resort-dubai1dubai-anantara-hotel2
anantara-resort-the-palm
dubai-lunch2
fresh-coconut
Dubaissa aikaisemmin käyneenä pidettiin nyt nähtävyydet minimissä, ja keskityttiin enimmäkseen yhdessäoloon meidän ihanassa Resortissa. Eli ei ole tosiaan pahemmin kuvia / vinkkejä sen enempää tällä kertaa, kun aika rauhallisesti otettiin. Jos vinkit kiinnostaa, niin kannattaa tosiaan kurkata mun vanha Dubai -vinkkipostaus. Tosin yksi mainitsemisen arvoinen juttu on The Entertainer -sovellus, jonka voi siis ladata puhelimeen ilmaiseksi. Siinä on ihan huikeesti eri ravintoloita mukana, ja appin avulla saat toisen illallisen ilmaiseksi. Aika paljon säästettiin rahaa, kun tota appia reissua reippaasti käytettiin. Kiitos siis sille kultaiselle lukijalla joka siitä vinkkasi!

Täytyy kyllä sanoa että Dubaista löytyy aika huikeita hotelleja. Asuminen Anantara Resortissa oli kaikinpuolin loistava kokemus, siis ehkä jopa yksi parhaista hotellikokemuksista tähän asti. Tykkäsin myös kovasti Westinistä, jossa yövyimme viime Dubain reissulla. Molemmat menee kyllä kepeästi omaan top kolmoseen. Anantara oli ehkä vielä enemmän sellainen “lomakeidas”, joka sijaitsi vähän kauempana kaikesta elämästä. Ihanan rauhallista, mutta sitten taas kaupunkiin oli hiukan matkaa tuolta palmusaarelta. Kuulemma paikalliset tulevat sinne välillä karkuun arjen kiireiltä, mitä en kyllä yhtään ihmettele!

Sellasia kuulumisia reissusta tällä kertaa. Oli kyllä kivaa päästä hetkeksi lämpöön ja karkuun täältä pimeydestä. Seuraavaksi olisikin sitten vuorossa pikainen reissu Tukholmaan, mutta siihen on vielä pari viikkoa aikaa!

We had such a great time in Dubai. Since we have been there before we skipped most of the tourist attractions and just enjoyed the time at our resort. The Anantara Resort in Dubai was heavenly, so I didn’t mind spending most of the vacation there. We had the lagoon view room, so we basically had a swimming pool right outside our room – not bad huh? It was so relaxing to just chill on the terrace, read books and enjoy the weather. 

I don’t have many tips to share this time, because we didn’t do anything special, but one thing I need to share! I downloaded an app called The Entertainer, which ended up being such an awesome thing. If you have it, you get one dinner (out of two) for free. Man we did save a lot of money while using that app. One of my lovely readers told me about that app, so many thanks for sharing! 

So all in all, such a great and relaxing vacation! Can’t wait to travel back to Dubai again, it’s definitely one of my favorite vacation spots so far. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Natali December 2, 2015

  Great photos! You def. did chose a right resort!

  http://lartoffashion.com

  Reply
 2. katariina December 2, 2015

  Hei! Toivottavasti et pahastu kun kysyn tätä, mutta oletko ottanut huuliisi täytettä sillä tässä kuvassa huulesi ovat muhkeat vai onko salaisuutesi huulten “ylirajaamisessa”? :) https://www.instagram.com/p/-RNhcALrkd/?taken-by=alexadagmar

  Reply
  • Alexa December 2, 2015

   Oon rajannut yli ja pyöristänyt huulten muotoa kynän avulla ulkonurkista. Tein tästä joskus vuosia sitten ihan oman postauksenkin :) Oon nyt viime aikoina käyttänyt Anastasian Liquid Lipstickiä sävyssä Pure Hollywood, jota mulla on itse asiassa tossa instakuvassakin. Ja kun se on tosiaan mattasta ja lähellä huulten omaa sävyä, niin silläkin saa loihduttua upeet huulet! Nyt oon viime päivinä ollut vähän laiskempi ja jättänyt rajauksen kokonaan ja laittanut vaan sitä :) xx

   Reply
 3. Julia December 2, 2015

  Hejsan!

  Mukavaa joulukuun alkua! Tuo etelänmatka näyttää vähän houkuttelevammalta kuin tää mun tuleva vero-oikeuden tentti!

  Asiaan: Onko tulossa tuosta biksusta postaus/ lisäkuvia? Mistä se on? Näyttää lupaavan hienolta kun tuossa on toi narusysteemi vai miten sitä nyt kuvailisin.

  Kiitos taas kivoista postauksista, odotan innolla niitä postauksia jossa ehkä kerrot miltä ne Kiehl’s:in voiteet tuntui :)

  Reply
  • Alexa December 2, 2015

   Jee kiva kuulla! :) Tässä on kaikki kuvat mitä mulla on reissusta jäljellä, pahoittelen! Biksut on joskus aikoja sitten ostettu Ebaysta, eikä tosiaan mitenkään hirveän hyvänlaatuiset :( Oon itse asiassa testaamassa uusia ihonhoitotuotteita pian! Eli varmasti tossa alkuvuodesta tulossa kunnon raporttia :) Ja hei ihanaa joulukuun alussa sinne! xx

   Reply
 4. Kristina December 3, 2015

  Wow looks like a dream come true. Beautiful!
  ♡ Kristina
  TheKontemporary

  Reply
 5. Henna December 26, 2015

  Heeei miten ihmeessä ootte saanu käytettyä noita etuja ravintoloissa tolla appilla, ilman että ootte maksanu siitä sen about 90€? :) Mä parhaillani tutustun tohon Entertaineriin mutta ne kaikki edut on “lukittuina”, kun en oo maksanut vielä mitään.

  Reply
  • Alexa December 26, 2015

   Oikeesti :o Mulla se oli automaattisesti “auki”, niin että sai muistaakseni kolme kertaa käyttää sitä. Sit sen jälkeen tehtiin miehen tunnareilla uus ja käytettiin taas kolme kertaa. Mutta taitaa olla kaks eri appia, The Entertainer ja sit joku The Entertainer Dubai tms., ja se on toi ihan eka :) xx

   Reply