Our Hotel Room

_MG_9987
Perinteiset hotellikuvat kehiin! Mulla on aina heti hotellihuoneeseen tultuani tapana napata kuvat huoneesta, ennen kuin asettaudun kodiksi. Sen jälkeen se on nimittäin ihan mahdotonta! On muutenkin ihan kiva kuvata huoneita muistoksi, niin muistaa vielä vuosienkin jälkeen ne asumisen arvoiset paikat.

Täällä Koh Samuilla asutaan Hotel Renaissancessa, joka on antanut ainakin mukavan ensivaikutelman. Resort on iso, mutta täällä on kohtuullisesti porukkaa. Ei liikaa, mutta juuri sopivasti.Hotelli sijaitsee lähellä Lamai:n keskustaa, ja myös Chaweng on kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Ilma on täällä ihan super lämmin, ja onneksemme huoneessa on hyvin toimiva ilmastointi. Mulla on muutenkin nukkuessa aina kuuma, joten yöt voisivat olla muuten aika levottomia.

Sellaisia ensimmäisen päivän tunnelmia täältä! Lisää kuvia tulossa pian! :)

The hotel room tour post is like a tradition for me! We are staying at the Renaissance Hotel Resort & Spa here in Koh Samui and so far I really like this hotel. The location is perfect, the city of Lamai is just around the corner, but the resort is still luxurious and private. The hotel has everything I require from a beach vacation stay; gym, spa and a private beach. We have been here just for a day, so I’ll be posting more pictures soon. Stay tuned! 
IMG_9971_MG_0015_MG_0004

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. Liisa January 24, 2015

  Wau! Näyttääpä ihanalta tuo teidän hotellinne! (kateellinen ilmottautuu..:D)
  Pitäkää ihana reissu, ja rentoutukaa! :)

  Reply
  • Alexa January 24, 2015

   Kiitos kovasti Liisa! Aikaerosta on pikku hiljaa toivuttu ja aivot alkavat olemaan aika narikassa! :) xx

   Reply
 2. tyty January 24, 2015

  Vautsi ompa tyylikäs! Ja siis on olohuone erikseen ja tuolla parvekkeellako on upotettu kylpyamme? Ohhoh, kyllä kelpaa rantapäivän jälkeen virkistäytyä noin upeassa huoneessa. Mahtavaa lomaa teille ! :)

  Reply
  • Alexa January 24, 2015

   Joo on kyllä ihan huippu tämä huone ja hotelli on muutenkin todella viihtyisä! :) Kiitos kovasti! xx

   Reply
 3. Pia January 24, 2015

  Jos san udella niin missä hotellissa olette? näyttää niin ihanalta, että voisin itsekkin varata sinne ensi talveksi! :)

  Reply
 4. Mari January 26, 2015

  Hei! Saanko kysyä milloin varasitten matkan, ja mitä kautta? Millä lensitte ja mitä reittiä? SUPER SUPER kiitos jos jaksat neuvoa, olisi haaveessa päästä Thaimaahan “omatoimilomalle perheen kanssa” ja vinkkejä keräilen, hyvistä hotelleista ja lennoista… Te blogistit olette huippuhyviä tarjoushaukkoja ja laatutietosia! Meillä olisi kaksi aikuista ja kaksi lasta reissussa, Kiitos jos jaksat kertoilla tästä teidän reissuvalinnasta!

  Reply
  • Alexa January 27, 2015

   Katsottiin eri vaihtoehtoja paljon, enkä edes muista että mistä löydettiin tämä hotelli. Katsottiin Trivago ym. läpi, mutta päädyttiin varaamaan hotellin nettisivujen kautta. Lennot löydettiin Skyscannerin kautta, ja lennettiin tosiaan Moskovan kautta Aeroflotilla. Ennakkoluuloista huolimatta oikein mukava lentoyhtiö ja lento itsessään. Onnea reissuun! xx

   Reply
 5. Ninnumaaria January 26, 2015

  Näyttää ihanalta! Ollaan just varailemassa maaliskuulle matkaa Thaimaahan, ja tässä pyörittelen Koh Samuita tai Koh Yao Yaita – ja tämä hotellinne tuli myös mieleen. Ilmeisesti tykkäätte! Onko allas- ja ranta-alue kivat, punttis, ruoka? Kiitos ja aivan ihanaa loppulomaa teille :)

  Reply
  • Alexa January 27, 2015

   Joo tosi kiva hotelli! Kaks eri allasaluetta ja oma ranta löytyy. Kohtuullinen puttis ja oikein hyvä ruoka! Ihana aamiainen ja loistava Pad Thai, muuta en tarvitse haha :) Tosi hyvä hinta-laatusuhde kyllä täällä Renaissancessa! xx

   Reply