Our Hotel Room

aava12
Tervesiset Khanomista! Otettiin Koh Samuin satamasta laiva tänne, ja laivamatka kesti vaivattomat puolitoista tuntia.  Perillä odotti merenrannalla sijaitseva Aava Resort ja Pool Villa. Aava Resort on skandinaavisen kotoisa, ja olemme viihtyneet täällä hyvin. Nimestä voikin ehkä päätellä että hotellin juuret johtaa Suomeen, kyllä vain. Hotellin takana on suomalaispariskunta, ja täytyy antaa pisteet hienon urakan luomisesta.

Khanom on turistikohteena vielä aika tuntematon, mutta myös siksi viehättävä. Äitini lomaili täällä muutamia vuosi sitten, ja hänen vinkistään tänne päädyimme. Muutaman päivän levähdyspaikaksi tämä kelpaa oikein hyvin, mutta itse en ehkä viihtyisi täällä sen pidempään. Pian jatkammekin matkaa Bangkokiin! Mukavaa päästä “ihmisten ilmoille” pitkästä aikaa.

Regards from the windy Khanom! We have been staying two nights in a pool villa at the Aava Resort and it has been fine so far. Our villa has a little patio outside and I have been spending most of the time at the patio while reading a book and retouching photos. I wish I had a office like this everyday!

I wouldn’t necessarily spend a week here, but the resort is a great place to relax for a couple of days. There are complimentary yoga classes everyday, which is really unique and cool. 

_MG_1105 1w_MG_1093b

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Nella January 29, 2015

  Osaatko tarkentaa vähän että minkä takia et ehkä niin pidempää aikaa viihtyisi tuolla?

  Reply
  • Alexa January 29, 2015

   Kaipaan enemmän menoa ja meininkiä! Resort oli todella pieni, ja pidin vain yksinkertaisesti enemmän Koh Samuista. :) xx

   Reply
 2. LadyBlue January 29, 2015

  Oo onpa ihanan näköistä! Hotelleissa on kivaa mm. se, että voi vähän aikaa asustella sisustuksen keskellä, jollaista ei omaan kotiin tulisi ikinä laitettua!

  Reply
 3. Ninnis January 29, 2015

  Moikka! :) ihania lomakuvia sulla täällä blogissa <3. Olen itse lähdössä mahdollisesti maaliskuussa reissuun Singaporeen ja ajattelin kysyä, että tiedätkö yhtään noista rokotuksista, joita suositellaan lämpimiin maihin? :D Itseltäni löytyy pelkkä A-hepatiitti, mutta kuulema jotkut ovat suositelleet myös B.n ottamista, sekä mm. Japanin aivokuume -rokotusta. Luulen, että Thaimaassa ja Singaporessa on suht samanlaiset suositukset, niin löytyykö sulta nämä kaikki? :) Kiitos hirveesti jo etukäteen! Kauhea matkakuume tulee näistä sun kuvista:))

  Reply
  • hej-di January 29, 2015

   Rokote.fi – sivustolta löytyy terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylläpitämät, viralliset suomalaiset suositukset jokaiseen matkakohteeseen! :) Kirjoitat vaan etusivun keskelle matkakohteesi nimen, niin johan alkaa tietoa löytyä.

   Reply
   • Ninnis January 29, 2015

    Tiedän, kiitos! :) Mutta haluaisin tietää, onko nämä “suositellut” tarpeellisia jokaiselle kävijälle, vai pelkkä varotoimi. Siksi kysyin:))

    Reply