OUR CURRENT HOME

august 26, 2018, Interior design, lumo

Kaupallinen yhteistyö Lumo-vuokrakoti

Noniin nyt viimein aika kurkistaa miten meidän sisustusprojekti etenee! Ollaan kyllä maailman tyytyväisimpiä siitä että päätettiin muuttaa, en olisi uskonut kuinka paljon se vaikuttaa meidän arkeen. Etenkin asunnossa vallitseva tila ja valoisuus on tehnyt mulle ihmeitä, kun teen kuitenkin enimmäkseen töitä kotoa käsin. Ei olla myöskään koskaan asuttu näin lähellä rantaa, siis muutaman minuutin päässä Eiranrannasta – etenkin näin kesällä en voisi paremmasta sijainnista unelmoidakaan. Eli muutto ei tosiaan haitannut, kun arki parani kertaheitolla – eikä matkalaukkujen tai pyykkitelineen tarvitse olla enää olohuoneessa. Ollaan myös oltu todella tyytyväisiä siihen että valittiin nimenomaan Lumo-vuorkakoti, sillä kaikki on toiminut mielettömän hyvin. Kaikki vuokraan ja sopimuksiin liittyvät asiat voi hoitaa kätevästi sähköisesti, samoin myös huoltopyynnöt jne. – ihanan modernia!

Tein täältä heti muuton jälkeen videon, eli jos haluatte nähdä asunnon (muuton jäljiltä) videon muodossa niin kurkatkaa se ihmeessä täältä. Nyt ollaan kuitenkin päästy asettautumaan, niin ajattelin että voisin näyttää mitä olen saanut aikaiseksi sisustamisen puitteissa. Muutama huonekalu on vielä tuloillaan, mutta se ei menoa haittaa!

Käyn aina välillä huvikseen Lumo-vuokrakotien verkkokaupassa katsomassa esim. ennakkomarkkinoinnissa olevia Helsingin keskustan kohteita ja olen niistä vinkannut kavereillekin. Iso Roobertinkadulle valmistuu ensi vuoden alussa tosi kivoja asuntoja ja itse asiassa huomasin juuri että arkkitehtikin on tuttu. Kannattaa siis kurkata jos muutto on ajankohtainen ja sijainti kiinnostaa!

It’s time to show a couple of pictures from our current home. I’m still in the process of decorating, but I wanted to show you some progress that I have made recently. This apartment is going to be so nice! I’m so happy we decided to move into this Lumo apartment, we have been completely satisfied here. I have no rush to move anywhere! I’ll show you my home office next month, when I’m done decorating it! 

Tästä olohuoneesta tulee kyllä niin kiva! Tämä isompi Chhatwal & Jonssonin matto menee myöhemmin makuuhuoneeseen ja hankin tähän vielä jonkun kivan nojatuolin, mutta hyvä tulee tosiaan. Ennen vierastin ullakkohuoneistojen kaltevia kattoja, mutta täällä olen oppinut rakastamaan niitä – niin kodikasta! Pellavasohva on Melimelin, se on tietysti Zarrosta. Tuota kyseistä väriä ei enää saa, mutta luonnonvalkoinen on sen sijaan tullut uutena.
Parvekkeesta postailinkin kuvia muutama viikko takaperin. Mä niin rakastan tätä! Olen joka päivä niin kiitollinen siitä että löydettiin ja saatiin tämä asunto.
Makkari näyttää aika lailla siltä miltä aina ennenkin, mitä sitä nyt hyvää muuttamaan. Työhuoneen näytän teille parin viikon päästä, kun olen saanut sen kuntoon! Mutta voi kun täällä on niin hyvä olla. ❤️

43 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *