OUR BALCONY

postaus sisältää mainoslinkkejä

Nyt kun olo alkaa pikku hiljaa kohenemaan, niin intouduin järjestelemään meidän parveketta! Ostin alkukesästä tuon Tine K Homen nojatuolin Nougatista, mutta sairasloman alettua parvekkeen laitto hieman jäi. Tilasin muutama viikko sitten H&M Homesta nuo tyynyt (löytyy täältä ja täältä) ja hain eilen Nougatista tuon puisen korin, sekä banaanipuun Bulevardin Form & Florasta. Sohvan ostin viime vuonna Ikeasta ja se osoittautui todella hyväksi ostokseksi. Sohva kesti hienosti läpi talven parvekkeella ja toimii edelleen loistavasti. Pöydät tilasin viime vuonna Ellokselta (löytyy täältä) ja vaikka ne ei ole varsinaisesti parvekkeelle tehty, niin hengissä ovat talvenkin jäljiltä. Matto on myöskin viime vuotinen Granitista ja lyhdyt sain aikoinaan äidiltä.

Kyllä nyt kelpaa viettää loppukesää, kun jalkakin alkaa olemaan parempi. Ehkä intoudun vielä järjestämään muutamat illanistujaiset!

I’m finally feeling better after surgery! After doing nothing for five weeks straight I was so inspired to finally decorate our balcony. It was pretty nice last summer, but I wanted to fix a couple of details. I got the cushions from H&M home a couple of weeks back and yesterday I bought the banana tree from a local flower store. I bought the sofa last summer from Ikea and I was really surprised it survived through winter so well. I bought the tables from Ellos last year as well and even though they are not made for outdoors, they are still almost like new ones. I’m so in love with this balcony, definitely my favourite place in our home!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Merja August 6, 2019

  Härregud miten ihana!

  Reply
  • Alexa August 6, 2019

   Voi kiitos 🙊❤️ xx

   Reply
 2. CC August 7, 2019

  Aivan ihanan näköistä! Kiinnostaisi tietää, miten oot kiinnittäny noi koukut missä noi valot roikkuu? :)

  Reply
  • Alexa August 7, 2019

   Kiitos 😍 Oon ostanut Clasulta tarralla kiinnitettäviä kylppärikoukkuja, niin niillä! 🙏 xx

   Reply
 3. Nina August 7, 2019

  Mitä teit tolle lattialle (mattojen laiton lisäksi)? Hieno on :)

  Reply
  • Alexa August 7, 2019

   Ikeasta ostin tota laattaa 😍 xx

   Reply
 4. Katja August 7, 2019

  Tuo teidän parveke on niin ihanan tunnelmallinen & kotoisa! <3 Kyllä tuolla viihtyisi!

  Reply
 5. päivii August 7, 2019

  Niin ihana ja tunnelmallinen! 😍 Mutta miten ihmeessä sait verhon seinää peittämään? Oliko jotkut koukut tai tanko valmiina vai mitämitä?

  Reply
  • Alexa August 8, 2019

   Kiitos 😍 Ostin Jyskistä säädettävän suihkuverhotangon ja pingotin sen seinien väliin. 😂 xx

   Reply
 6. Maria August 7, 2019

  Me ostettiin k-raudasta “laatat” 2v sitten, kun ei missään muualla ollut, nyt haaveilisin myös esim puisista, koska meidän nykyset on sellaset kylmän harmaat ja vie aika paljon lämpöä pois. Mä sain hienosti heinäkuun puolessa välissä siivottua meidän parvekkeen ja järkättyä sen, joten hieman otti päästä, kun ei kauheena lämpöä enää ole. Vaikka meillä on lasitettu partsi, niin siltikään ei mikään hirmu lämmin! Paitsi iltapäivällä, kun aurinko paistaa siihen.

  Ja meillä saattaa olla sama sohva, ihan superi!

  Reply
  • Alexa August 8, 2019

   Ah parvekkeen siivoominen on yleensä mun priolistan pohjalla, mutta ei että se fiilis kun sen saa siivottua 😍 Noi puiset laatat on kyllä tosi jees, eivätkä onneksi edes kovin kalliit. xx

   Reply
 7. Josefiina August 7, 2019

  IHANA PARVEKE! Noi verhot tekee tosi paljon, miten oot kiinnittänyt ne? Vai oliks parvekkeella valmiiks joku tanko?

  Reply
  • Alexa August 8, 2019

   Kiitos 😍 Ostin Jyskistä säädettävän suihkuverhotangon ja pingotin sen seinien väliin. 😂 xx

   Reply
 8. Pia August 9, 2019

  Moi! Oletko saanut muilta viestiä, että sivusi eivät aukea Safarilla? Mulla on ollut tämmöinen ongelma jo kuukauden verran. Chromella aukeaa, mutta Safarilla ei sitten millään.

  Reply
  • Alexa August 9, 2019

   Oikeesti, mitä ihmettä! Pitää tutkia, kiitos 😳 xx

   Reply
 9. Laura August 9, 2019

  Tosi upee parveke ja näyttää just siltä, että siellä on oikeesti mukava olla. Bambukalusteet on niin kauniita! Mullakin on nyt kesällä banaanikasvi parvekkeella ja lämpimillä ilmoilla teki vähän väliä uutta lehteä ja voi hyvin!
  Keväällä sen ostin ja oli silloin sisällä ja sai valoa, ei näyttänyt viihtyvän kun lehdet meni ruskeeks sellasta tahtia ettei uusia ehtinyt tulla. Saas nähdä kuin käy kun otan kylmempien ilmojen alettua kasvin sisään.. :(

  Reply
  • Alexa August 10, 2019

   Kiitos 😍 Mukavuus on kyllä kaiken a ja o! Just makoilin siellä kynttilänvalossa. Ja hitsi, mä oon muutenkin vähän huono kasvien kanssa, niin saa nähdä kuinka mun käy! 😅 xx

   Reply