One from NYC

Saatiin eilen onneksi kaikki tekniset ongelmat korjattua ja viimein myös Apartment Blog 2.0 auki. Pyrin tekemään sinne nyt alkuun sisältöä kerran viikossa ja sitten tietysti useammin kun saadaan rakentaminen käyntiin. Kirjoitin sinne eilen uuden postauksen kaikkien faktojen kera, joten klikatkaa itsenne tänne mikäli kiinnostaa. Ihan mahtia saada nyt tämä projekti käyntiin!

I’m glad we were able to figure out the technical issues yesterday and we were also able to launch the Apartment Blog 2.0. I’m going to update you guys on our project at least once a week for now and more frequently when we start the building process. So exciting!

New Yorkista olikin yhdet asukuvat vielä postaamatta ja hyvä niin, sillä viime päivinä kuvaus olosuhteet Helsingissä ovat olleet kaikkea muuta kun otolliset. Näissä kuvissa päällä on yksi syksyn käytetyimmistä asuista, nimittäin boot cut -farkut, neule ja Andiatan ihana takki. En muista saaneeni mistään vaatteesta niin paljon kehuja kun tästä Andiatan takista – jopa Helsinki-Vantaalla joku ystävällinen mies tuli kehumaan. Nappiin meni siis!

Tänään Linda saapui ilokseni eilen Helsinkiin ja ehditään näkemään tänäänkin, joten luvassa on varmasti kiva päivä.  Päivä kuluu enimmäkseen työhommien merkeissä, mutta kyllä työ on niin paljon hauskempaa kivassa seurassa.

I almost forgot to post these outfit pictures from NYC. I’m glad I had them left, because it has been completely dark in Helsinki for the past two weeks – so hard to take photos! Here I’m wearing one of my favourite fall outfits and I got so many compliments of that coat, it’s gorgeous, isn’t it?

kate spade sunnies*
Andiata Coat
Endless Rose Sweater
Celine Bag
Bubbleroom Jeans*
Billi Bi Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Jenni S. | big mamas home December 1, 2017

  Kyllä mä olen kironnut tässä hartaasti näitä viime päivien kuvausolosuhteita. Varsinkin, kun oma kuvauskalustoni on mitä on. :/ Tarvitsen niin uuden kameran.
  Mutta todella kiva asu. Tykkään.

  Reply
  • Alexa December 1, 2017

   No älä muuta sano 😅 T. Pimeässä olohuoneessa tällä hetkellä… xx

   Reply
 2. Marianne December 1, 2017

  WOWOWW todella upea look! Ihastuin aurinkolaseihin!! <3
  Ihanaa viikonloppua sinulle :)
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa December 1, 2017

   Kiitos ihana ja samoin sinne! 😘 xx

   Reply
 3. Elina December 1, 2017

  Voi Alexa, kerro, miten saat pidettyä hiuksesi niin viileän vaaleina? Vai johtuuko kuvankäsittelystä vaan… Kuvissa sinun hiukset näyttää aina niin ihanilta,
  oikeastaan täydellisiltä. :-*

  Reply
  • Alexa December 1, 2017

   Hei arvaa mitä! Mulla on ensi viikolla tulossa mun luottotuotteista nimenomaan juttu, jossa keskityn nimenomaan mun hiustuotteisiin. Siinä on kolme super hyvää tuotetta jotka pitää sävyn viileänä 🙏 xx

   Reply
 4. H December 5, 2017

  Ai jumankekka miten hyvin noi aurinkolasit sopii sulle! Wau!

  Reply
  • Alexa December 5, 2017

   Voi kiitos!! 😍 xx

   Reply