On My Way To The Gym

going-to-the-gym-outfit3
Noniin ajattelin laittaa samantien ensimmäisen “On My Way to The Gym” -postauksen kehiin, kun tämä idea otettiin niin hyvin vastaan. Tämä asu on ollut tällä viikolla vakkari salille mennessä, ja hyvin toimii myös vaikka asioita hoitaessa. Olin jo unohtanut noi pöksyt kokonaan ja löysin ne tyytyväisenä kaapinpohjalta lojumasta. Ihastuin niihin uudelleen, vaikka niiden kiskominen jalkaan ja jalasta pois on sitten ihan toinen juttu.

Salijutuista puheen ollen, voisin valottaa vähän että mitä olen viime aikoina tehnyt. Siitä asti kun tulin Tukholmasta kesäkuun lopussa takaisin, niin olen noudattanut pitkälti samaa viikkorytmiä. Maananataina Grit Plyo, joka on hiit -tyylinen plyometrinen treeni, jossa vedetään sykkeet maksimiin ja luulot pois heti viikon alussa. Joka tiistaiaamu mulla on ollut PT-sessio Johannan kanssa, ja olen aluksi joko kävellyt tai pyöräillyt Taka-Töölööseen ja siihen intensiivinen treeni päälle. Loppuviikon olen vetänyt fiilispohjalta omia aikatauluja mukaillen, ja yleensä siihen on kuulunut kehonhuoltoa (esim. jooga tai hieronta), pidempi aerobinen, koko kropan sali ja mahdollisesti vielä Grit Cardio (täysin kropan omalla painolla tehtävä treeni kovalla sykkeellä).

Tämä setti on toiminut mulla paremmin kun hyvin ja etenkin toi alkuviikon rykäsy on ollut pohja mahtavalle treeniviikolle. Olen opetellut myös kuuntelemaan kehoani ja olemaan armollinen itselleni. Välillä kroppa tarvii lepoa päivän, välillä pari ja joskus jopa viikon. Palailen vaikka ruokatottumuksiin seuraavan “On My Way to The Gym” -postauksen parissa. Ei kuitenkaan tarvitse pelätä mitään fitness -paasausta, sillä sellaista multa ei tule!

P.S. Sisustusblogissa uutta!

It’s time for my first “On My Way To The Gym” post! I’m so glad you liked this idea, because it’s so fun and different from my usual daily outfits. Talking about gym, I can tell you a little about my current workout routines. 

I have had similar routine since I got back from Stockholm at the end of June. Every Monday I go to Grit Plyo class, which is pretty tough plyometric hiit workout. I have PT session every Tuesday morning and the rest of the week I just go with the flow. Usually I do yoga or get a massage once a week and then I do strength training and cardio. I don’t stress about working out at all and I’m always trying to listen my body. It’s important to also recover from workouts and have days off once or twice a week. Hope you liked this post! :)

P.S. New on the apartment blog!
going-to-the-gym-outfit
sporty-outfit-details2going-to-the-gym-outfit2sporty-outfit-details white-adidas-sneakers work-out-sporty-outfit

Photos by: Kata Lilius
Karen Walker Sunnies
Tiger of Sweden Coat
Rika Sweater (similar here and here)
SOC Tights (similar here!)
Adidas Sneakers*
Céline Bag

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 comments

 1. Sini October 18, 2015

  Onko tän tarkoitus toimia vain inspiraationa vai menetkö oikeesti noin vahvassa pohjameikissä salille? Vai onko tää lavastettu tilanne? :)

  Reply
  • Alexa October 18, 2015

   Riippuu päivästä! Jos meen aamulla ennen töitä niin meen ilman meikkiä, mutta jos meen suoraan töistä niin meen meikit naamassa :) xx

   Reply
 2. Emmi October 18, 2015

  Tosi kiva nähdä tällaisia rennompiakin asuja vaihteeksi! :) Ja kiva kuulla myös liikunta- ja ruokajuttuja. Muistan käyneeni noilla Grit-tunneilla vanhalla salilla ja ne olivat hapottavia :D Treenaan hyvin samantyyppisesti myös nykyisin, mutta eri salilla. Aina tosin ei voi vetää täysillä, ja onkin hyvä kuunnella sitä kropan fiilistä :)

  Reply
  • Alexa October 18, 2015

   Jee kiva kuulla että tykkäät! Mä treenaan myös “grit” -tyylisesti salilla, mutta täytyy sanoa että jos omassa treenissä antaa 100% niin tolla tunnilla antaa 110% :D xx

   Reply
 3. Laura October 18, 2015

  I love your sunnies! They’re great!

  Love
  Laura from http://www.mrssparkle.de

  Reply
 4. nera October 18, 2015

  Hei! Ihanan rento mutta tyylikäs asu (ja kampaus myös)! Tämä on kiva postausidea!

  Reply
  • Alexa October 18, 2015

   Kiva kuulla, kiitos! :) xx

   Reply
 5. Mami October 18, 2015

  Ups Alexa, Töölö—Töölöön (ei Töölööseen)

  Reply
 6. Natali October 18, 2015

  Cute, sporty and comfy outfit! Love your sunnies girl!

  http://lartoffashion.com

  Reply
 7. karo October 18, 2015

  Sun kuvien kuvanlaatu on niin perfectoo, en ymmärrä vaikka mulla on sama kamera kun sulla ja samoja objektiivejä. Miten saat ne noin skarpeiks?? Ihailen sun tyyliä ja muutenkin sinua niin <3

  Reply
  • Alexa October 18, 2015

   Voi kiitos ihana! :D Se on kuule kuvankäsittely mikä tekee ihmeitä kuville. Sävyjen, valojen ja varjojen fiksaus ja muu! Tekemällä ja kokeilemassa oppii. Eli photari tai lightroom vaan laulamaan! :) xx

   Reply
 8. Saara October 18, 2015

  Sä oot kyl niin tylsä.

  Reply
  • Alexa October 19, 2015

   Sun kommentti oli kyllä todella tylsä :D xx

   Reply
 9. Beba October 19, 2015

  Ett fint leende igen :)

  Reply
 10. aura October 22, 2015

  Toka kuva on ihana!! Muutenkin kiva postaussarja, odotan jo lisää näitä :)

  Reply
  • Alexa October 22, 2015

   Jee! Pitää kuvata pian taas saliasu ;) xx

   Reply